Bazdar devetka bas bode u ociCoolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:26Sumnjam. Evo i ovi su objavili video, Dedić kapiten. Znači Seo, Džeko i Demir klupa.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Upravo to gledam i kontam o tome. Izgleda da ce bas promijesati igrace veceras. Sumnjam i da ce Lukic nesto previse igrati jer je odradio tek dva treninga s njima, tako da vjerovatno pocinje samo s Bazdarom u napadu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:26Sumnjam. Evo i ovi su objavili video, Dedić kapiten. Znači Seo, Džeko i Demir klupa.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma i meni djeluje da je suplja, jer kao prvo slabo se upste vidi da ima nesto,...ali eto ako je fkt to bila ideja hajd bolje ista nego nistaVarta je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:28Suplja. Kao što vidite krajna desna linije je dole a ne horeinvincible1921 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:22Ako je fkt to bila ideja, evo skidam kapueleGancy je napisao/la: ↑29 maj 2026, 10:55Meni za ljiljane je ovo genijalno. Ja sam cak ranije imao teoriju da je na bijelom tako, ali na bijelom ima vise "zlatnih" linija pa nema smisla. I bijeli dres sto posto ima neku simboliku. Nije covjek dizajner od jucer, i bilo ko da je imao i malo dodira sa dizajniranjem zna da je sustina dizajna ovako nesto provuci na suptilan nacin.
Covjek je citavu naciju navukao na tanak led sa onim valovima u reljefu, gdje ce se uspjesan dizajner ponositi time. Ovako ce biti legenda u skorije vrijeme kako je uspio provuci Srbima u savezu da stavi ljiljane na dres.
Samo me zanima kakvu pozadinu ima bijeli dres, ali plavi je definitivno legendaran.
P.S. ako se hvatate za to da ima 5 linija a ne 6. Pogledajte raspored ljiljana i vidjet cete grb RBiH.to za 5 ili 6 sam odma skonto....pa krajnja dva desna ljiljana su u istoj liniji dakle ima 6 ljiljana i 5 linija
=\_1921_/=
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Mislim da će zadnju liniju izvesti Burnić-Tare-Nikola-Dedić. Po krilima očekujem i Kerima i Esmira, napadač vjerovatno Baždar i nisam siguran koga će u sredini staviti. Ova zadnja linija prvo poluvrijeme, i onda će ih zamijeniti.Ghuraba je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:32Upravo to gledam i kontam o tome. Izgleda da ce bas promijesati igrace veceras. Sumnjam i da ce Lukic nesto previse igrati jer je odradio tek dva treninga s njima, tako da vjerovatno pocinje samo s Bazdarom u napadu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:26Sumnjam. Evo i ovi su objavili video, Dedić kapiten. Znači Seo, Džeko i Demir klupa.
Je li neko dobio sa Kelme oficijalne stranice dres? Zar je moguce da necemo dobiti dresove do svjetskog bez obzira sto smo narucili kao pre-sale....kakva neprofesionalnost....
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovi se na temi o dresu reprezentacije raspisali o utakmici, alo momcine
Don't believe the hype.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
Coolpanda24
- Kontakt:
100%Spahic98 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:31Bazdar devetka bas bode u ociCoolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:26Sumnjam. Evo i ovi su objavili video, Dedić kapiten. Znači Seo, Džeko i Demir klupa.![]()
Hvala al ovi prvi nemaju L velicinu , a zmajevi.ba kazu mi na e mail da ne salju van BiH, kakav uzas.
Imal neko u dijaspori da je uzeo bijeli dres L velicinu (rok isporuke prije svjetskog), moze i najgori fejk nebitno sad
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pored zivog Tabakovica broj 9 nosi najgori igrac u povijest repstacije
danas mu opet treba pomoc da nadje klub,jer ga nema na ljeto. Brojevi na dresovima ne valjaju nista ova štampa , font, ne paše nikako.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nije samo problem u tome, ali definitivno jeste jedan od problema. Nadam se da će se to u ligi nacija izbalansirati ako Bazdar ispadne tada iz ekipe i bude peti napadac, pa da Tabaković preuzme devetku.bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:43Pored zivog Tabakovica broj 9 nosi najgori igrac u povijest repstacijedanas mu opet treba pomoc da nadje klub,jer ga nema na ljeto. Brojevi na dresovima ne valjaju nista ova štampa , font, ne paše nikako.
Mogao bi i Katić umjesto 18 nositi broj 2 od Mujakica koji isto tako nikad ne igra. Alajbegović je već par puta mijenjao, a i on zaslužuje neki ljepši broj.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ako ćeš na silu tražiti raspored ljiljana, vidjećeš da to što pričaš s ovim veze nema, jer je lijevi ljiljan gornjeg dijela štita tačno iznad desnog ljiljana donjeg dijela. Na dresovima su, na plavom dresu su zig-zag, a na bijelom još i obrnuto rasuti.
Ne znam šta je lik htio, dobili smo što smo dobili i to je to.
Stvarno nema sad potrebe praviti neshvaćenog genijalca od ublehe.
Nije suptilno, nije genijalno, al naše je naredne dvije godine i to je to.
Pošteno, pa kako bude.
Trenutno dedic 7,tarik 4,demirovic 10Coolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:38100%Spahic98 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:31Bazdar devetka bas bode u ociCoolpanda24 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:26Sumnjam. Evo i ovi su objavili video, Dedić kapiten. Znači Seo, Džeko i Demir klupa.![]()
Kako bih volio da te dobre brojeve zaduže igrači koji valjaju, a ostalo nek se raspoređuje kako hoće. Očekujem da Kerim naslijedi Džekinu jedanaestku, Demir nek preuzme 9, Esmir isto kakav “lijep” broj nek prisvoji
![]()
Jos da alajbegovic uzme 11 i top(i pejcinovic 9
Nema neki legendarni broj za esmira a mozda i bolje da ostane na 20
To je bas njegov broj, apsolutno vise nije moguce prosetati Sarajevom a da ne vidis da neko nosi dres Bajraktarevic 20
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Vratilo se ko.pilebhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:43Pored zivog Tabakovica broj 9 nosi najgori igrac u povijest repstacijedanas mu opet treba pomoc da nadje klub,jer ga nema na ljeto. Brojevi na dresovima ne valjaju nista ova štampa , font, ne paše nikako.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sve se slazem. Ali ako si covjek sam treba da dadne 9 Tabakovicu da je covjek, ili steucni stab teeba reagovat, evo Vinicius 10 imaa u Brazilu dosao neymar nazad covjek sam mu dao 10ku. Iz postovanja. Bazdar nije fudbaler, dvije godine Clan repke sa tribina druge spanske, i sa klupe smijesne poljske lige. To je da places od smijeha. Najgori bio i u repci kuci sa san marinom i protiv Rumunije, a nabio 9 na ledja.DeeWa je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:51Nije samo problem u tome, ali definitivno jeste jedan od problema. Nadam se da će se to u ligi nacija izbalansirati ako Bazdar ispadne tada iz ekipe i bude peti napadac, pa da Tabaković preuzme devetku.bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:43Pored zivog Tabakovica broj 9 nosi najgori igrac u povijest repstacijedanas mu opet treba pomoc da nadje klub,jer ga nema na ljeto. Brojevi na dresovima ne valjaju nista ova štampa , font, ne paše nikako.
Mogao bi i Katić umjesto 18 nositi broj 2 od Mujakica koji isto tako nikad ne igra. Alajbegović je već par puta mijenjao, a i on zaslužuje neki ljepši broj.
Radi se o tome da je 9 nosio kod nas Kodro naprimjer i veliki drugi igraci. Mene sramota kada on istrci sa 9 na teren odma mi noge se ukoce od muke. Uglavnom samo neka svi zdravi ostanu danas ABD.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sav si posran ali ne odustajes dobro je. Miran budi glasnicu, glasnicu miran da budes! Wau wauMiranGlasnic je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:59Vratilo se ko.pilebhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:43Pored zivog Tabakovica broj 9 nosi najgori igrac u povijest repstacijedanas mu opet treba pomoc da nadje klub,jer ga nema na ljeto. Brojevi na dresovima ne valjaju nista ova štampa , font, ne paše nikako.
![]()
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Dođe ko.pile da se izasere i vrati se nazad u svoj brlog do sljedeće pogodne prilike.bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 16:02Sav si posran ali ne odustajes dobro je. Miran budi glasnicu, glasnicu miran da budes! Wau wauMiranGlasnic je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:59Vratilo se ko.pilebhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:43Pored zivog Tabakovica broj 9 nosi najgori igrac u povijest repstacijedanas mu opet treba pomoc da nadje klub,jer ga nema na ljeto. Brojevi na dresovima ne valjaju nista ova štampa , font, ne paše nikako.
![]()
- invincible1921
- Kontakt:
marš pseto jednobhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 16:02Sav si posran ali ne odustajes dobro je. Miran budi glasnicu, glasnicu miran da budes! Wau wauMiranGlasnic je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:59Vratilo se ko.pilebhfanatic14 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 15:43Pored zivog Tabakovica broj 9 nosi najgori igrac u povijest repstacijedanas mu opet treba pomoc da nadje klub,jer ga nema na ljeto. Brojevi na dresovima ne valjaju nista ova štampa , font, ne paše nikako.
![]()
4-IN-A-ROW