Jest čim je bilo postavljeno, ali je neko izletio i objavio sad, ugovor treba raskinut tek krajem godinePlavamamba je napisao/la: ↑29 maj 2026, 17:28Šta ovo treba sad da znači? Je li se onda raskida ugovor sa Macronom, jer on važi do 2029e
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:46Debilcina dokazujuci da je na derbiju postavila sliku sa istoka i to prema sjeveruKajkutenjoyer je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:31a sta je specijalac uradio, nisam upratio vidim nema ga![]()
Gledaj pitarskog degenerika![]()
Ovo je najjaca objava ikad na forumu , bukvalno pobjeda
Kako se prosu pitarska vlaska droca zvana Dabic
- dubioza144
- Kontakt:
Gledaj ti izbrisali su oni objavu, pa mi i jesmo za sprdnju
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kake su ovo fore kakvi gavrani nisam dugo bio tu braco????
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Nisi dugo bio tu jer si spamo sa gavrana, pa se sad tu aktiviro kad smo te prolike debilu glupi haha
Ne kontam al haj vi ipak živite na forumu vjerujem vam
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
Mi zivimo na forumu, a ti napravio 800 profila u zadnjih 10 godina da trolas i pusis kurceve ovdje.
E moj Hulahopka.
hulahopkapusikurac
Biraz ti si bas nesto pomjeso, doso na godišnji da gledam zmajeve, upalio se nakon hiljadu godinuManijakdokraja9 je napisao/la: ↑29 maj 2026, 18:48Nisi dugo bio tu jer si spamo sa gavrana, pa se sad tu aktiviro kad smo te prolike debilu glupi haha
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑29 maj 2026, 17:48DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:46Debilcina dokazujuci da je na derbiju postavila sliku sa istoka i to prema sjeveruKajkutenjoyer je napisao/la: ↑28 maj 2026, 23:31
a sta je specijalac uradio, nisam upratio vidim nema ga![]()
Gledaj pitarskog degenerika![]()
Ovo je najjaca objava ikad na forumu , bukvalno pobjedajos ubjedjuje da je zapad
![]()
Kako se prosu pitarska vlaska droca zvana Dabic
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Zamisli da alic cuva bajraktarevica
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Zar i dalje misketovi botovi svi u isto vrijeme pisu ja konto prestat ce a pola godine poslje isto sve, nije vam valjda u minutu reko da pišete kukuu
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Što se tiče adidas partnerstva najviše što mi možemo dobiti je Semi-Custom ugovor.
Što znači da mi predstavimo design adidas ali koristeći njihove kalupe.
Naravno ukoliko klub bude želio da napravi neke retro dresove u novijem izdanju ovaj ugovor će to omogućiti.
Recimo da mi tražimo dres za sezonu 27/28 da bude rekreacija dresa iz 85e to bi odobrili.
Što znači da mi predstavimo design adidas ali koristeći njihove kalupe.
Naravno ukoliko klub bude želio da napravi neke retro dresove u novijem izdanju ovaj ugovor će to omogućiti.
Recimo da mi tražimo dres za sezonu 27/28 da bude rekreacija dresa iz 85e to bi odobrili.
Kakvi i koji dresovi, to je posljednja stavka u ovom vremenu. Jos potrcali da objave, a ugovor tek dogodine.
Dimna, da se ne vide rupe u struci, na jugu...
Ozbiljni klubovi se vec pojacavaju vrlo. U Dolini ni jedne, makar, prinove.
AMAR OSIM!!!
Dimna, da se ne vide rupe u struci, na jugu...
Ozbiljni klubovi se vec pojacavaju vrlo. U Dolini ni jedne, makar, prinove.
AMAR OSIM!!!
AMAR OSIM
Kakav adidas ljudi,obicni najobicni dres ce kostat 200 250 maraka a bit ce genericki.Nemozes dobit direktno dres vec moras preko posrednika ic,kosto je i komsinica isla.Bezveze.
Makron je bolja opcia.Pogotovo sad kad se saradnja ustabilila,dobar kvalitet,cijene prihvatljive.Kad vidite makronov dres za novu sezonu zaboravit ce te na adidas.
Makron je bolja opcia.Pogotovo sad kad se saradnja ustabilila,dobar kvalitet,cijene prihvatljive.Kad vidite makronov dres za novu sezonu zaboravit ce te na adidas.
Brko iz druge galaksije!
Neraskida se nista,neko je bio glup objavio adidas a da uopste nije dogovren raskid sa Makronom,koji nije jednostavan za raskid.Makeon ostaje.Sa poslovnog aspekta nema smisla,fan sop generise ogroman prihod,sad bi adidas dje dobijas jednak kvalitet po znatno skupjoj cijeni.Nema veze smozgom.Plavamamba je napisao/la: ↑29 maj 2026, 17:28Šta ovo treba sad da znači? Je li se onda raskida ugovor sa Macronom, jer on važi do 2029e
Brko iz druge galaksije!
Jeste zajebani,mali nece zaigrat,reko sam ti 33 put do sad,trazi sinu klub.Mozda ce ga Sisoje primit u drugu federalnu grupa sijever.
Brko iz druge galaksije!
FK Željezničar uklonio objave o saradnji s čuvenim brendom: Pada li u vodu ugovor s Adidasom?
Međutim, u međuvremenu su objave o ovoj saradnji s klupskih društvenih mreža uklonjene, a prema našim nezvaničnim saznanjima i sam ugovor s Adidasom je pod znakom pitanja.
Kako smo nezvanično saznali, razlog je ugovor sa sadašnjim partnerom, proizvođačem sportske opreme Macronom koji sa "Plavima" ima sporazum do 2029. godine, a navodno je jako povoljan po klub.
Naglasimo da su ovo nezvaničnia saznanja, no sama činjenica da je sarajevski klub uklonio objave vezane za Adidas, govore da očito "ne štima".

Međutim, u međuvremenu su objave o ovoj saradnji s klupskih društvenih mreža uklonjene, a prema našim nezvaničnim saznanjima i sam ugovor s Adidasom je pod znakom pitanja.
Kako smo nezvanično saznali, razlog je ugovor sa sadašnjim partnerom, proizvođačem sportske opreme Macronom koji sa "Plavima" ima sporazum do 2029. godine, a navodno je jako povoljan po klub.
Naglasimo da su ovo nezvaničnia saznanja, no sama činjenica da je sarajevski klub uklonio objave vezane za Adidas, govore da očito "ne štima".
AMAR OSIM
Brzo ce trener,dva su kandidata u uzem izboru,jedan je Prelac,drugi isto povezan sa Dinamom.
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.