Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Maroon1946
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Maroon1946 » 30 maj 2026, 07:42

Coolpanda24 je napisao/la:
30 maj 2026, 01:34

Momački je bio iznerviran, protiv Italije hladan kao špricer, ali večeras kad ga prikažu vazda u bedaku. :urnebes:
Tata igrice :bih:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 maj 2026, 08:14

Sinoc i jeste bila prilika da se nervira. U barazu je morao davati podršku igračima u svakom trenutku bez obzira ako pogriješe - psihologija. A u obije utakmice baraža i 240 minuta nisu imali grešaka kao sinoc u 90.
Iznerviran zbog amaterskih grešaka u par navrata: Zlomislic, Katić protivničkom igraču za zicer, Bazdar sebičan, Demirović ne prati trk i povratnu Mahmica, Čelik pokušava kroz sredinu pas, Burnic nikako da odigra povratnu kako treba itd. Zapravo to nije u par navrata nego u vise navrata. :)

Mi se zaista dobro branimo. Golove koje primamo ili dobre prilike koje protivnik ima su uglavnom plod amaterskih grešaka naših igrača ili golmana, nekada splet nesretnih okolnosti (Austrija obije utakmice).

Utakmica je završena 0:0 a bilo je prilika za gol.
Isprobao je neke varijante, dao svima priliku da igraju.

Po meni je to moglo biti malo kompatibilnije sto se tiče izbora igrača u prvom i drugom poluvremenu, ali dobro.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 30 maj 2026, 08:26

hurem je napisao/la:
30 maj 2026, 08:14
Sinoc i jeste bila prilika da se nervira. U barazu je morao davati podršku igračima u svakom trenutku bez obzira ako pogriješe - psihologija. A u obije utakmice baraža i 240 minuta nisu imali grešaka kao sinoc u 90.
Iznerviran zbog amaterskih grešaka u par navrata: Zlomislic, Katić protivničkom igraču za zicer, Bazdar sebičan, Demirović ne prati trk i povratnu Mahmica, Čelik pokušava kroz sredinu pas, Burnic nikako da odigra povratnu kako treba itd. Zapravo to nije u par navrata nego u vise navrata. :)

Mi se zaista dobro branimo. Golove koje primamo ili dobre prilike koje protivnik ima su uglavnom plod amaterskih grešaka naših igrača ili golmana, nekada splet nesretnih okolnosti (Austrija obije utakmice).

Po meni je to moglo biti malo kompatibilnije sto se tiče izbora igrača u prvom i drugom poluvremenu, ali dobro.

Gledaj teksta i mase jarane a ne spomenu Tahirovica ni slovom. Ti - Barbarez - Tahirovic ste najlijepša ljubavna priča u svemu ovome.

Možeš ti vazdan pričati o ovim igračima ovo ili ono, ali on njih poziva i on njih postavlja kako njemu odgovara a to često nema veze sa vezom. Drugo pv je bila kopija očaja iz LN. Burnic kao LWB je jedna od većih smijuria modernog fudbala a tu ne krivim Burnića ni jedan posto.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 maj 2026, 08:30

PasodelMar je napisao/la:
30 maj 2026, 08:26
hurem je napisao/la:
30 maj 2026, 08:14

Gledaj teksta i mase jarane a ne spomenu Tahirovica ni slovom. Ti - Barbarez - Tahirovic ste najlijepša ljubavna priča u svemu ovome.

Možeš ti vazdan pričati o ovim igračima ovo ili ono, ali on njih poziva i on njih postavlja kako njemu odgovara a to često nema veze sa vezom. Drugo pv je bila kopija očaja iz LN. Burnic kao LWB je jedna od većih smijuria modernog fudbala a tu ne krivim Burnića ni jedan posto.
Opusti se jarane i uživaj u svjetskom.
Ovo je bila samo jedna nebitna prijateljska.

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 30 maj 2026, 10:31

Selektore đubre jedno pa kako petnaest dana pred svjetsko prvenstvo nisi išao 120% i najboljom postavom sa rizikom da se neko povrijedi. Ovako nismo pobjedili Makedoniju. Ohhh nooo :rol:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 maj 2026, 12:33

Steta sto nije poveo u21 reprezetativca Cardakliju i Karica na beka
Burnic bolji od Mujakica, a ni Burnic osim spreme nista nema
A od veznih ne zna se koji je gori bio sinoc, Djuric ce biti prvih 11 sigurno s Mahmicem
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 30 maj 2026, 13:27

Opet je u tesko situaciji zajedni sa strucnim stabom, sta god da izvede u sredini, mi se tesko mozemo sastaviti s loptom i svaka kombinacija mu je cista lutrija i eksperiment, a nije da je nesto puno do njeg. Ne znam ni sam da li krenuti sa dva napadaca ili s jednim. Potpuno zanemariti sredinu, posjed i kombinatoriku i bazirati se na bekove/krila i maksimalno probati iskoristit napadace.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 30 maj 2026, 13:31

O yebo ti Djuric vise sve dosadno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 30 maj 2026, 13:35

Sheyi je napisao/la:
30 maj 2026, 13:27
Opet je u tesko situaciji zajedni sa strucnim stabom, sta god da izvede u sredini, mi se tesko mozemo sastaviti s loptom i svaka kombinacija mu je cista lutrija i eksperiment, a nije da je nesto puno do njeg. Ne znam ni sam da li krenuti sa dva napadaca ili s jednim. Potpuno zanemariti sredinu, posjed i kombinatoriku i bazirati se na bekove/krila i maksimalno probati iskoristit napadace.
Pa dobro ovo je bio jedini termin na kojem je mogao probati nešto drugo i realno ne funkcioniše iz prostog razloga što si šupalj u sredini. Svjestan je i Barba, na svjetskom ćeš vjerovatno igrati istu onu igru kao u baražu.

Na bekove, krila i ubačaj, eventualno šut izvan 16. Što je za naš kadar i idealno jer imaš fizički dominantne napadače i prodorne bekove i krila. Fali nam prodoran lijevi bek što je i pokušao vidjeti Barba kako izgleda kada Burnića gurneš prema krilu, ali to je slabo.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 maj 2026, 00:19

Yebo mu Jurkas sve
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 31 maj 2026, 00:34

NazorUso je napisao/la:
31 maj 2026, 00:19
Yebo mu Jurkas sve
Zar nije svejedno ko je treci golman?

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 31 maj 2026, 03:07

torbica je napisao/la:
31 maj 2026, 00:34
NazorUso je napisao/la:
Yebo mu Jurkas sve
Nije bolest sve sto.boli ...

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 31 maj 2026, 11:04

Drum je napisao/la:
31 maj 2026, 03:07
torbica je napisao/la:
31 maj 2026, 00:34
NazorUso je napisao/la:
Yebo mu Jurkas sve
Nije bolest sve sto.boli ...
To ti meni nesto brko

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 31 maj 2026, 23:31

Hodam jučer na Ilidži, park pun djece u žuto bijelim kelme dresovima. Danas ispred zgrade na desetine djece u dresovima, stvarno su nam priredili jedan prelijep period i lijepe uspomene za ovu djecu.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 01 jun 2026, 10:36

Sheyi je napisao/la:
30 maj 2026, 13:27
Ma nema tu neke dileme. Imaš par dobrih napadača,3 opasna krila, 2 dobra beka i dobar štoperski par. Sa druge strane u veznom redu uglavnom igrači (Mahmić možda bude izuzetak) koji do sada nisu pokazali neki veliki talenat u ofanzivi i kreaciji. 442 je jedino logično, veznjaci služe da budu borbeni,snažni,odgovorni i da ne smetaju u napadu.

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 03 jun 2026, 07:29

najbolji igrač selekcije Kanade Alphonso Davies (25) neće igrati na otvaranju Mundijala protiv BiH 12. juna.

Fudbaler Bayerna je potvrdio da će zbog povrede propustiti meč sa BIH.

“Neću biti u mogućnosti igrati prvu utakmicu. Ipak, vidjet ćemo šta će biti u drugoj ili trećoj utakmici. A možda i ako prođemo grupnu fazu.

Sve zavisi od procesa rehabilitacije i kako će moje tijelo reagovati tretman. Cilj je se oporavim, ali da ništa ne rizikujem”

Davies je za reprezentaciju Kanade do sada odigrao 58 utakmica i postigao 15 pogodaka.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 06 jun 2026, 17:08

slika

Hahahh kako Hrvati handre Dalića.
Šalu na stranu, al ja njih stvarno ne razumijem. Iz kakvih ih je go'ana izvukao i gdje doveo... pa to ni Ancelotti iz najboljih dana ne bi uspio. Pa šta bi ovi tek radili Hadžibegiću recimo!?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 jun 2026, 19:09

231983 je napisao/la:
06 jun 2026, 17:08
slika

Hahahh kako Hrvati handre Dalića.
Šalu na stranu, al ja njih stvarno ne razumijem. Iz kakvih ih je go'ana izvukao i gdje doveo... pa to ni Ancelotti iz najboljih dana ne bi uspio. Pa šta bi ovi tek radili Hadžibegiću recimo!?
Isto kao i sa Mamicem u Dinamu, bitno je biti protiv po svaku cijenu.
Tako i mi imamo svoje debile koji po svaku cijenu hronicno pljuju Barbareza, Tahirovica, Demirovica... cak su krenuli i na Dzeku pa ih ovaj posr'o u razdeljak, neki vrijeme su odmorili od foruma i evo ih opet posljednjih dana.

To je taj nas balkanski mahalaski mentalitet, samo neka se pljuje i pravi pametan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq, myself, Proximic, Sport90 i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []