Tata igriceCoolpanda24 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 01:34
Momački je bio iznerviran, protiv Italije hladan kao špricer, ali večeras kad ga prikažu vazda u bedaku.![]()
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Sinoc i jeste bila prilika da se nervira. U barazu je morao davati podršku igračima u svakom trenutku bez obzira ako pogriješe - psihologija. A u obije utakmice baraža i 240 minuta nisu imali grešaka kao sinoc u 90.
Iznerviran zbog amaterskih grešaka u par navrata: Zlomislic, Katić protivničkom igraču za zicer, Bazdar sebičan, Demirović ne prati trk i povratnu Mahmica, Čelik pokušava kroz sredinu pas, Burnic nikako da odigra povratnu kako treba itd. Zapravo to nije u par navrata nego u vise navrata.
Mi se zaista dobro branimo. Golove koje primamo ili dobre prilike koje protivnik ima su uglavnom plod amaterskih grešaka naših igrača ili golmana, nekada splet nesretnih okolnosti (Austrija obije utakmice).
Utakmica je završena 0:0 a bilo je prilika za gol.
Isprobao je neke varijante, dao svima priliku da igraju.
Po meni je to moglo biti malo kompatibilnije sto se tiče izbora igrača u prvom i drugom poluvremenu, ali dobro.
Iznerviran zbog amaterskih grešaka u par navrata: Zlomislic, Katić protivničkom igraču za zicer, Bazdar sebičan, Demirović ne prati trk i povratnu Mahmica, Čelik pokušava kroz sredinu pas, Burnic nikako da odigra povratnu kako treba itd. Zapravo to nije u par navrata nego u vise navrata.
Mi se zaista dobro branimo. Golove koje primamo ili dobre prilike koje protivnik ima su uglavnom plod amaterskih grešaka naših igrača ili golmana, nekada splet nesretnih okolnosti (Austrija obije utakmice).
Po meni je to moglo biti malo kompatibilnije sto se tiče izbora igrača u prvom i drugom poluvremenu, ali dobro.
- PasodelMar
- Kontakt:
hurem je napisao/la: ↑30 maj 2026, 08:14Sinoc i jeste bila prilika da se nervira. U barazu je morao davati podršku igračima u svakom trenutku bez obzira ako pogriješe - psihologija. A u obije utakmice baraža i 240 minuta nisu imali grešaka kao sinoc u 90.
Gledaj teksta i mase jarane a ne spomenu Tahirovica ni slovom. Ti - Barbarez - Tahirovic ste najlijepša ljubavna priča u svemu ovome.
Možeš ti vazdan pričati o ovim igračima ovo ili ono, ali on njih poziva i on njih postavlja kako njemu odgovara a to često nema veze sa vezom. Drugo pv je bila kopija očaja iz LN. Burnic kao LWB je jedna od većih smijuria modernog fudbala a tu ne krivim Burnića ni jedan posto.
Opusti se jarane i uživaj u svjetskom.PasodelMar je napisao/la: ↑30 maj 2026, 08:26hurem je napisao/la: ↑30 maj 2026, 08:14Sinoc i jeste bila prilika da se nervira. U barazu je morao davati podršku igračima u svakom trenutku bez obzira ako pogriješe - psihologija. A u obije utakmice baraža i 240 minuta nisu imali grešaka kao sinoc u 90.
Gledaj teksta i mase jarane a ne spomenu Tahirovica ni slovom. Ti - Barbarez - Tahirovic ste najlijepša ljubavna priča u svemu ovome.
Možeš ti vazdan pričati o ovim igračima ovo ili ono, ali on njih poziva i on njih postavlja kako njemu odgovara a to često nema veze sa vezom. Drugo pv je bila kopija očaja iz LN. Burnic kao LWB je jedna od većih smijuria modernog fudbala a tu ne krivim Burnića ni jedan posto.
Ovo je bila samo jedna nebitna prijateljska.
- Threeplanetrees
Selektore đubre jedno pa kako petnaest dana pred svjetsko prvenstvo nisi išao 120% i najboljom postavom sa rizikom da se neko povrijedi. Ovako nismo pobjedili Makedoniju. Ohhh nooo 
Steta sto nije poveo u21 reprezetativca Cardakliju i Karica na beka
Burnic bolji od Mujakica, a ni Burnic osim spreme nista nema
A od veznih ne zna se koji je gori bio sinoc, Djuric ce biti prvih 11 sigurno s Mahmicem
Burnic bolji od Mujakica, a ni Burnic osim spreme nista nema
A od veznih ne zna se koji je gori bio sinoc, Djuric ce biti prvih 11 sigurno s Mahmicem
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Opet je u tesko situaciji zajedni sa strucnim stabom, sta god da izvede u sredini, mi se tesko mozemo sastaviti s loptom i svaka kombinacija mu je cista lutrija i eksperiment, a nije da je nesto puno do njeg. Ne znam ni sam da li krenuti sa dva napadaca ili s jednim. Potpuno zanemariti sredinu, posjed i kombinatoriku i bazirati se na bekove/krila i maksimalno probati iskoristit napadace.
O yebo ti Djuric vise sve dosadno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa dobro ovo je bio jedini termin na kojem je mogao probati nešto drugo i realno ne funkcioniše iz prostog razloga što si šupalj u sredini. Svjestan je i Barba, na svjetskom ćeš vjerovatno igrati istu onu igru kao u baražu.Sheyi je napisao/la: ↑30 maj 2026, 13:27Opet je u tesko situaciji zajedni sa strucnim stabom, sta god da izvede u sredini, mi se tesko mozemo sastaviti s loptom i svaka kombinacija mu je cista lutrija i eksperiment, a nije da je nesto puno do njeg. Ne znam ni sam da li krenuti sa dva napadaca ili s jednim. Potpuno zanemariti sredinu, posjed i kombinatoriku i bazirati se na bekove/krila i maksimalno probati iskoristit napadace.
Na bekove, krila i ubačaj, eventualno šut izvan 16. Što je za naš kadar i idealno jer imaš fizički dominantne napadače i prodorne bekove i krila. Fali nam prodoran lijevi bek što je i pokušao vidjeti Barba kako izgleda kada Burnića gurneš prema krilu, ali to je slabo.
Yebo mu Jurkas sve
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Hodam jučer na Ilidži, park pun djece u žuto bijelim kelme dresovima. Danas ispred zgrade na desetine djece u dresovima, stvarno su nam priredili jedan prelijep period i lijepe uspomene za ovu djecu.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma nema tu neke dileme. Imaš par dobrih napadača,3 opasna krila, 2 dobra beka i dobar štoperski par. Sa druge strane u veznom redu uglavnom igrači (Mahmić možda bude izuzetak) koji do sada nisu pokazali neki veliki talenat u ofanzivi i kreaciji. 442 je jedino logično, veznjaci služe da budu borbeni,snažni,odgovorni i da ne smetaju u napadu.Sheyi je napisao/la: ↑30 maj 2026, 13:27Opet je u tesko situaciji zajedni sa strucnim stabom, sta god da izvede u sredini, mi se tesko mozemo sastaviti s loptom i svaka kombinacija mu je cista lutrija i eksperiment, a nije da je nesto puno do njeg. Ne znam ni sam da li krenuti sa dva napadaca ili s jednim. Potpuno zanemariti sredinu, posjed i kombinatoriku i bazirati se na bekove/krila i maksimalno probati iskoristit napadace.
najbolji igrač selekcije Kanade Alphonso Davies (25) neće igrati na otvaranju Mundijala protiv BiH 12. juna.
Fudbaler Bayerna je potvrdio da će zbog povrede propustiti meč sa BIH.
“Neću biti u mogućnosti igrati prvu utakmicu. Ipak, vidjet ćemo šta će biti u drugoj ili trećoj utakmici. A možda i ako prođemo grupnu fazu.
Sve zavisi od procesa rehabilitacije i kako će moje tijelo reagovati tretman. Cilj je se oporavim, ali da ništa ne rizikujem”
Davies je za reprezentaciju Kanade do sada odigrao 58 utakmica i postigao 15 pogodaka.
Fudbaler Bayerna je potvrdio da će zbog povrede propustiti meč sa BIH.
“Neću biti u mogućnosti igrati prvu utakmicu. Ipak, vidjet ćemo šta će biti u drugoj ili trećoj utakmici. A možda i ako prođemo grupnu fazu.
Sve zavisi od procesa rehabilitacije i kako će moje tijelo reagovati tretman. Cilj je se oporavim, ali da ništa ne rizikujem”
Davies je za reprezentaciju Kanade do sada odigrao 58 utakmica i postigao 15 pogodaka.
- Beduin
- Kontakt:
Isto kao i sa Mamicem u Dinamu, bitno je biti protiv po svaku cijenu.
Tako i mi imamo svoje debile koji po svaku cijenu hronicno pljuju Barbareza, Tahirovica, Demirovica... cak su krenuli i na Dzeku pa ih ovaj posr'o u razdeljak, neki vrijeme su odmorili od foruma i evo ih opet posljednjih dana.
To je taj nas balkanski mahalaski mentalitet, samo neka se pljuje i pravi pametan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.