HeavyBassBlues je napisao/la: ↑30 maj 2026, 09:54Mržnja prema glavnom gradu i svemu što iz njega dolazi je nusprodukt kompleksa malog grada i duboke vlastite bijede.Kada je pojedinac intelektualno, materijalno i emocionalno neostvaren, on nema kapacitet za širinu i slobodu koju veci grad predstavlja, pa u njoj vidi prijetnju vlastitoj nebitnosti. Ta frustracija i zatucanost selendre, ili jos bolje - palanke, idu u agresivnost čopora, tražeći u drugima dežurnog krivca za vlastiti neuspjeh.
Upravo se iz tog spoja lične nemoći i seoskog kompleksa rađa najgori oblik mraka i zaostalosti, kao jeftina zamjena za ponos i pokusaj svojevrsne osvete moralnih bijednika svakom obliku ljudske slobode, druzenja, zabave i svega ostalog. Sve bi se moglo svesti u recenicu: Selo moje ljepse od Pariza. Ili jos mozda i bolja: Kada idem selom, misle da sam Alen Delon. U selu, da. U gradu, samo jos jedan papak u bujici. Otud i frustracija.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jedini golman iz nase lige koji ima kvalitet je mali mufta koji brani sve osim djevojke
Kakav je vakat dosao da se moram sa tobom slozitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:54Odlican ambijent i lijepa atmosfera, al definitivno bi trebalo poceti izbacivati onaj folklorni repertoar sa stadiona. Ok, Halid se ispostovao maksimalno, al ne mozes na ovakvim dogadjajima pustati pola albuma i praviti mini koncerte. Uz to vec odavno se vrti veoma slican repertoar.Mocvara1991 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:25Pogledaj ljepotu![]()
Ovu sliku treba za vrijeme trajanja prvenstva kao znak podrske Bosni i Hercegovini svaki grad u Republici Bosni i Hercegovini da stavi kao baner na centralne gradske trgove.![]()
Kao da sam na koncert otisao, kad krenuse blicevi mi je najjace bilo. Oni valovi i ta zayebancija je ok, mislim i pjesme neke mogu da prodju jer je prijateljska pa eto. Sta pjevat cemo I am from Bosnia kad budemo i za euro igrali ne kontam.
Znaci mi nemamo 2 pjesme gdje neki naboj napravis i poguras ekipu, ko ne skace mrzi bosnu isla 45minuta znaci oprali na ruke
- Riquelme1921
- Kontakt:
Bosna je dio života mog Bosno ti si šampionbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:03Kakav je vakat dosao da se moram sa tobom slozitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:54Odlican ambijent i lijepa atmosfera, al definitivno bi trebalo poceti izbacivati onaj folklorni repertoar sa stadiona. Ok, Halid se ispostovao maksimalno, al ne mozes na ovakvim dogadjajima pustati pola albuma i praviti mini koncerte. Uz to vec odavno se vrti veoma slican repertoar.Mocvara1991 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:25
Pogledaj ljepotu![]()
Ovu sliku treba za vrijeme trajanja prvenstva kao znak podrske Bosni i Hercegovini svaki grad u Republici Bosni i Hercegovini da stavi kao baner na centralne gradske trgove.![]()
![]()
Kao da sam na koncert otisao, kad krenuse blicevi mi je najjace bilo. Oni valovi i ta zayebancija je ok, mislim i pjesme neke mogu da prodju jer je prijateljska pa eto. Sta pjevat cemo I am from Bosnia kad budemo i za euro igrali ne kontam.
Znaci mi nemamo 2 pjesme gdje neki naboj napravis i poguras ekipu, ko ne skace mrzi bosnu isla 45minuta znaci oprali na ruke
Bosnom behar probeharao mene život razočarao
Volim ljiljane ale ale volim ljiljane
Ko ne skače mrzi bosnu hej hej
To su naše 4 pjesme koje su vrhunac
Grupa iznad svakog pojedinca.
Put me zove moram poci.... udarnaRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:08Bosna je dio života mog Bosno ti si šampionbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:03Kakav je vakat dosao da se moram sa tobom slozitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:54
Odlican ambijent i lijepa atmosfera, al definitivno bi trebalo poceti izbacivati onaj folklorni repertoar sa stadiona. Ok, Halid se ispostovao maksimalno, al ne mozes na ovakvim dogadjajima pustati pola albuma i praviti mini koncerte. Uz to vec odavno se vrti veoma slican repertoar.
![]()
To su naše 4 pjesme koje su vrhunac![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Hajd ta je malo kako je Halid umro ali ove udaraju u Zenici otkad znam za sebebvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:22Put me zove moram poci.... udarnaRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:08Bosna je dio života mog Bosno ti si šampionbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:03
Kakav je vakat dosao da se moram sa tobom sloziti![]()
Zasto se na utakmicama reprezentacije pjevaju samo pitarske pjesme?
I kad je vec tako zasto se ne pjeva pjesma BOSNO MOJA POHARANA od rahmetli safeta isovica jer i on je bio Pitar?
Kome smeta sevdah?
I kad je vec tako zasto se ne pjeva pjesma BOSNO MOJA POHARANA od rahmetli safeta isovica jer i on je bio Pitar?
Kome smeta sevdah?
Kod nas pjesme ko da ides u rat a ne da poguras igraceRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:32Hajd ta je malo kako je Halid umro ali ove udaraju u Zenici otkad znam za sebebvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:22Put me zove moram poci.... udarnaRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:08
Bosna je dio života mog Bosno ti si šampion
- Riquelme1921
- Kontakt:
Narod kojem je Ronaldo zabio gol a oni slavili s njim
Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:44Narod kojem je Ronaldo zabio gol a oni slavili s njimbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:38Kod nas pjesme ko da ides u rat a ne da poguras igraceRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:32
Hajd ta je malo kako je Halid umro ali ove udaraju u Zenici otkad znam za sebe![]()
Karić je, po meni, bolji golman od Jurkasa. Kao navijač podržavam odluku selekora i stručnog štaba.
Zrinjski nije u mogućnosti da produži ugovor Štimcu jer mu je država Bosna i Hercegovina ukinula radnu dozvolu. Ujke nisu dobrodošli u 21. stoljeću, jbg 
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:44Narod kojem je Ronaldo zabio gol a oni slavili s njimbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:38Kod nas pjesme ko da ides u rat a ne da poguras igraceRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:32
Hajd ta je malo kako je Halid umro ali ove udaraju u Zenici otkad znam za sebe![]()
Al zato taj isto narod sinoc yebe svima sve redom jer nisu pobijedili u prijateljskoj
- Combattente87
- Kontakt:
Svakako koji god da ode neće minut provesti na terenu
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Definitivno moramo poraditi na navijackim pjesmama. Od ovih nabrojanih jedino se 'Volim ljiljane' izdvaja jer nije neka tuga i cemer kao vecina ostalih. Nevjerovatno mi je da na utakmici u 2026 godini, gdje treba da prsti od energije i podrske pjevas 'mene zivot razocarao'.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:08Bosna je dio života mog Bosno ti si šampionbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:03Kakav je vakat dosao da se moram sa tobom slozitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:54
Odlican ambijent i lijepa atmosfera, al definitivno bi trebalo poceti izbacivati onaj folklorni repertoar sa stadiona. Ok, Halid se ispostovao maksimalno, al ne mozes na ovakvim dogadjajima pustati pola albuma i praviti mini koncerte. Uz to vec odavno se vrti veoma slican repertoar.
![]()
Sto se tice navijackih himni i reprezenta, posebno razocaranje Helemnejse. Nekakav fazon sa trubama kao da se radi o ciganskoj svadbi, a ne o navijackoj pjesmi reprezentacije. Nesto sto se pravi za reprezentaciju u ovom trenutku i sto ce gledati citav svijet trebalo bi da bude pazljivo isplanirano i dostojanstveno predstavljeno. Najbolja prilika da pokazes najbolje od zemlje, kulture i naroda. Al mi ne bismo bili mi kad od toga ne bismo napravili cirkus.
J*** i dubiozu i ovo novo silovanje 'I am from Bosnia' i 'take me to the golden gate, i will assimilate'. Originalna pjesma je bar imala smisao i poruku. U novoj su izbacili sustinu i ostavili jedino ono sto je i tada bilo najvise predmet sprdnje. Sve radi pregleda, trenutnog hajpa i para, bez ikakvog razmisljanja kako to predstavlja narod i drzavu pred ljudima koji prvi put cuju nesto o Bosni i Hercegovini. Bas onaj klasicni papanluk od kojeg nikako da pobjegnemo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Al će zato klub dobiti finu pinkuCombattente87 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 17:03Svakako koji god da ode neće minut provesti na terenu![]()
Velež je izgleda "izgubio na mosti a dobit će na ćupriji"
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Sta ce poraditi na pjesmama ono je korida nije fudbalska utakmica. U jednom trenutku sam mislio da ce rogonja izaći da se bori
- Riquelme1921
- Kontakt:
Papanluk nego šta.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2026, 17:09Definitivno moramo poraditi na navijackim pjesmama. Od ovih nabrojanih jedino se 'Volim ljiljane' izdvaja jer nije neka tuga i cemer kao vecina ostalih. Nevjerovatno mi je da na utakmici u 2026 godini, gdje treba da prsti od energije i podrske pjevas 'mene zivot razocarao'.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:08Bosna je dio života mog Bosno ti si šampionbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:03
Kakav je vakat dosao da se moram sa tobom sloziti![]()
Sto se tice navijackih himni i reprezenta, posebno razocaranje Helemnejse. Nekakav fazon sa trubama kao da se radi o ciganskoj svadbi, a ne o navijackoj pjesmi reprezentacije. Nesto sto se pravi za reprezentaciju u ovom trenutku i sto ce gledati citav svijet trebalo bi da bude pazljivo isplanirano i dostojanstveno predstavljeno. Najbolja prilika da pokazes najbolje od zemlje, kulture i naroda. Al mi ne bismo bili mi kad od toga ne bismo napravili cirkus.
**** i dubiozu i ovo novo silovanje 'I am from Bosnia' i 'take me to the golden gate, i will assimilate'. Originalna pjesma je bar imala smisao i poruku. U novoj su izbacili sustinu i ostavili jedino ono sto je i tada bilo najvise predmet sprdnje. Sve radi pregleda, trenutnog hajpa i para, bez ikakvog razmisljanja kako to predstavlja narod i drzavu pred ljudima koji prvi put cuju nesto o Bosni i Hercegovini. Bas onaj klasicni papanluk od kojeg nikako da pobjegnemo.
Samo gostujuće tekme repke, kao i ostali Manijaci.
Pa sto nisi izisao ceto?
Kad na golubarniku bude igrala vasa reprezentacija vi pjevajte hitove od vasega velikog navijaca lepog miće; npr onu sarajevo srpsko mora biti ili jos veci njegov i vas hit “muslimani ima da vas nema”
A mi cemo nastaviti sa nasim Halidom i ljiljanima.
KREPAJTE ĆETALJI
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, Venom, Wagner96 i 21 gost.

.png)