Kod nas pjesme ko da ides u rat a ne da poguras igraceRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:32Hajd ta je malo kako je Halid umro ali ove udaraju u Zenici otkad znam za sebebvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:22Put me zove moram poci.... udarnaRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:08
Bosna je dio života mog Bosno ti si šampion
Bosnom behar probeharao mene život razočarao
Volim ljiljane ale ale volim ljiljane
Ko ne skače mrzi bosnu hej hej
To su naše 4 pjesme koje su vrhunac![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Narod kojem je Ronaldo zabio gol a oni slavili s njim
Grupa iznad svakog pojedinca.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:44Narod kojem je Ronaldo zabio gol a oni slavili s njimbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:38Kod nas pjesme ko da ides u rat a ne da poguras igraceRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:32
Hajd ta je malo kako je Halid umro ali ove udaraju u Zenici otkad znam za sebe![]()
Karić je, po meni, bolji golman od Jurkasa. Kao navijač podržavam odluku selekora i stručnog štaba.
Zrinjski nije u mogućnosti da produži ugovor Štimcu jer mu je država Bosna i Hercegovina ukinula radnu dozvolu. Ujke nisu dobrodošli u 21. stoljeću, jbg 
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:44Narod kojem je Ronaldo zabio gol a oni slavili s njimbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:38Kod nas pjesme ko da ides u rat a ne da poguras igraceRiquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:32
Hajd ta je malo kako je Halid umro ali ove udaraju u Zenici otkad znam za sebe![]()
Al zato taj isto narod sinoc yebe svima sve redom jer nisu pobijedili u prijateljskoj
- Combattente87
- Kontakt:
Svakako koji god da ode neće minut provesti na terenu
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Definitivno moramo poraditi na navijackim pjesmama. Od ovih nabrojanih jedino se 'Volim ljiljane' izdvaja jer nije neka tuga i cemer kao vecina ostalih. Nevjerovatno mi je da na utakmici u 2026 godini, gdje treba da prsti od energije i podrske pjevas 'mene zivot razocarao'.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:08Bosna je dio života mog Bosno ti si šampionbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:03Kakav je vakat dosao da se moram sa tobom slozitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:54
Odlican ambijent i lijepa atmosfera, al definitivno bi trebalo poceti izbacivati onaj folklorni repertoar sa stadiona. Ok, Halid se ispostovao maksimalno, al ne mozes na ovakvim dogadjajima pustati pola albuma i praviti mini koncerte. Uz to vec odavno se vrti veoma slican repertoar.
![]()
Kao da sam na koncert otisao, kad krenuse blicevi mi je najjace bilo. Oni valovi i ta zayebancija je ok, mislim i pjesme neke mogu da prodju jer je prijateljska pa eto. Sta pjevat cemo I am from Bosnia kad budemo i za euro igrali ne kontam.
Znaci mi nemamo 2 pjesme gdje neki naboj napravis i poguras ekipu, ko ne skace mrzi bosnu isla 45minuta znaci oprali na ruke
Sto se tice navijackih himni i reprezenta, posebno razocaranje Helemnejse. Nekakav fazon sa trubama kao da se radi o ciganskoj svadbi, a ne o navijackoj pjesmi reprezentacije. Nesto sto se pravi za reprezentaciju u ovom trenutku i sto ce gledati citav svijet trebalo bi da bude pazljivo isplanirano i dostojanstveno predstavljeno. Najbolja prilika da pokazes najbolje od zemlje, kulture i naroda. Al mi ne bismo bili mi kad od toga ne bismo napravili cirkus.
J*** i dubiozu i ovo novo silovanje 'I am from Bosnia' i 'take me to the golden gate, i will assimilate'. Originalna pjesma je bar imala smisao i poruku. U novoj su izbacili sustinu i ostavili jedino ono sto je i tada bilo najvise predmet sprdnje. Sve radi pregleda, trenutnog hajpa i para, bez ikakvog razmisljanja kako to predstavlja narod i drzavu pred ljudima koji prvi put cuju nesto o Bosni i Hercegovini. Bas onaj klasicni papanluk od kojeg nikako da pobjegnemo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Al će zato klub dobiti finu pinkuCombattente87 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 17:03Svakako koji god da ode neće minut provesti na terenu![]()
Velež je izgleda "izgubio na mosti a dobit će na ćupriji"
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Sta ce poraditi na pjesmama ono je korida nije fudbalska utakmica. U jednom trenutku sam mislio da ce rogonja izaći da se bori
- Riquelme1921
- Kontakt:
Papanluk nego šta.KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 maj 2026, 17:09Definitivno moramo poraditi na navijackim pjesmama. Od ovih nabrojanih jedino se 'Volim ljiljane' izdvaja jer nije neka tuga i cemer kao vecina ostalih. Nevjerovatno mi je da na utakmici u 2026 godini, gdje treba da prsti od energije i podrske pjevas 'mene zivot razocarao'.Riquelme1921 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:08Bosna je dio života mog Bosno ti si šampionbvsic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 16:03
Kakav je vakat dosao da se moram sa tobom sloziti![]()
Kao da sam na koncert otisao, kad krenuse blicevi mi je najjace bilo. Oni valovi i ta zayebancija je ok, mislim i pjesme neke mogu da prodju jer je prijateljska pa eto. Sta pjevat cemo I am from Bosnia kad budemo i za euro igrali ne kontam.
Znaci mi nemamo 2 pjesme gdje neki naboj napravis i poguras ekipu, ko ne skace mrzi bosnu isla 45minuta znaci oprali na ruke
Sto se tice navijackih himni i reprezenta, posebno razocaranje Helemnejse. Nekakav fazon sa trubama kao da se radi o ciganskoj svadbi, a ne o navijackoj pjesmi reprezentacije. Nesto sto se pravi za reprezentaciju u ovom trenutku i sto ce gledati citav svijet trebalo bi da bude pazljivo isplanirano i dostojanstveno predstavljeno. Najbolja prilika da pokazes najbolje od zemlje, kulture i naroda. Al mi ne bismo bili mi kad od toga ne bismo napravili cirkus.
**** i dubiozu i ovo novo silovanje 'I am from Bosnia' i 'take me to the golden gate, i will assimilate'. Originalna pjesma je bar imala smisao i poruku. U novoj su izbacili sustinu i ostavili jedino ono sto je i tada bilo najvise predmet sprdnje. Sve radi pregleda, trenutnog hajpa i para, bez ikakvog razmisljanja kako to predstavlja narod i drzavu pred ljudima koji prvi put cuju nesto o Bosni i Hercegovini. Bas onaj klasicni papanluk od kojeg nikako da pobjegnemo.
Samo gostujuće tekme repke, kao i ostali Manijaci.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Pa sto nisi izisao ceto?
Kad na golubarniku bude igrala vasa reprezentacija vi pjevajte hitove od vasega velikog navijaca lepog miće; npr onu sarajevo srpsko mora biti ili jos veci njegov i vas hit “muslimani ima da vas nema”
A mi cemo nastaviti sa nasim Halidom i ljiljanima.
KREPAJTE ĆETALJI
-
carukisupakpohaluh
- Kontakt:
Bolan be bio Tobe, Hulahopka je vas, sa istokaTelalovic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 18:19Pa sto nisi izisao ceto?![]()
![]()
![]()
![]()
Kad na golubarniku bude igrala vasa reprezentacija vi pjevajte hitove od vasega velikog navijaca lepog miće; npr onu sarajevo srpsko mora biti ili jos veci njegov i vas hit “muslimani ima da vas nema”![]()
KREPAJTE ĆETALJI
hulahopkapusikurac
E cuj tribina halid beslic hahahaja to je tek hit, a kad zapjeva bordo prijatelj Isović mi smo dimoviTelalovic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 18:19Pa sto nisi izisao ceto?![]()
![]()
![]()
![]()
Kad na golubarniku bude igrala vasa reprezentacija vi pjevajte hitove od vasega velikog navijaca lepog miće; npr onu sarajevo srpsko mora biti ili jos veci njegov i vas hit “muslimani ima da vas nema”![]()
KREPAJTE ĆETALJI
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 30 maj 2026, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nije moj. Ja jesam u godinama ali nemoguce je da imam sina od 50carukisupakpohaluh je napisao/la: ↑30 maj 2026, 18:36Bolan be bio Tobe, Hulahopka je vas, sa istokaTelalovic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 18:19Pa sto nisi izisao ceto?![]()
![]()
![]()
![]()
KREPAJTE ĆETALJI![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Jurkas ili Karić
Ma Ici ce Jurkas 100%
FIFA daje 11k $ za svaki dan koliko je igrac sa reprezentacijom. Pripreme se isto računaju. Uzece Borac 200-250k $, neće ih prepustiti Velezu

E moj Selektoru i sportski Direktore

Ma Ici ce Jurkas 100%
FIFA daje 11k $ za svaki dan koliko je igrac sa reprezentacijom. Pripreme se isto računaju. Uzece Borac 200-250k $, neće ih prepustiti Velezu
E moj Selektoru i sportski Direktore
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Molim te datum i naziv te akcije deblokiranja Sarajeva preko Ilijasa i Vogosce da znam s kojim herojom pricam.Marokanci58 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:43Na kojem si ratištu bio da ti postavim par pitanja da rjesimo i tu dilemu ko je šta branio. A danas je situacija takva da ste vi iz Sarajeva uništili najviše Krajinu, pa onda istočnu Bosnu i Podrinje pa onda TK izolirali ko Tito hercegovačke ustaše, pa onda u manjoj mjeri ZDK samo zahvaljuci položaju i blizini i na kraju ste Mostarce prepustili da ih ustaše razvaljuju u SVEMU. Sva sreća pa su ovi dole žilavi Mostarci pa se ne daju. Gdje si bio u ratu i koga si ti branio. Šta je bilo tokom rata na području Ilijaša i Vogošće ko je to probio da se dođe do Sarajeva. Ja sam se probijao mazlume do tebe i tvojih da bi te oslobodio da možeš pobjeći u Sidnej zato začepi gubicu.HZSydney je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:08Bosnia I Hercegovina nije sredstvo za zadovoljavanje provincijskih apetita, brate ako mrzis Sarajevo onda ne trebas ni mahat ljiljanima ni stavljat Stari Most na zid u trpezariji niti citirat Izeta Nanica na 1. mart. Sarajevo je simbol BiH I prvo na sta je Karadzic udario na TV 1991 je bilo da vrijedja Sarajevo toboze govoreci da znaci "shtala, shupa". Ti I takvi ko ti svjesno ili iz neznanja sirite mrznju prema svemu sto je pozitivno za drzavu I vjerujem da ima dosta I stranackih botova da truju narod za sitni shicar.
Care Moj, iz naseg Sarajeva je cim se Malo deblokiralo tunelom izaslo more mojih 2-3 godine starijih drugova, komsija ukljucujuci moja 2 brata, more pitara I kospicara I oslobadjalo I branilo Bosnu od Treske do Vozuce pa im nije palo na pamet da kazu " sta chemo mi Zenicu branit".
Ako Si stvarno zenicanin SRAM te bilo a ako Si kakav bot znas kako kazu kod Nas...n...si se K...ne
Volim te Bosno
Evo jedna vasa od bivseg vodjeMukiBek je napisao/la: ↑30 maj 2026, 18:39E cuj tribina halid beslic hahahaja to je tek hit, a kad zapjeva bordo prijatelj Isović mi smo dimoviTelalovic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 18:19Pa sto nisi izisao ceto?![]()
![]()
![]()
![]()
KREPAJTE ĆETALJImeni bio bilo ono stid pjevati mi smo divovi nas je cijeli svijet hahahababab
Sine, Zeljine pjesme pjevaju sve veliki izvođači grada Sarajeva, gradska garda grada Sarajeva, al ti si dosljak ne znas ti to jer gledas zadrugu bahahhaahTelalovic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 18:46Evo jedna vasa od bivseg vodjeMukiBek je napisao/la: ↑30 maj 2026, 18:39E cuj tribina halid beslic hahahaja to je tek hit, a kad zapjeva bordo prijatelj Isović mi smo dimoviTelalovic je napisao/la: ↑30 maj 2026, 18:19
Pa sto nisi izisao ceto?![]()
![]()
![]()
![]()
KREPAJTE ĆETALJImeni bio bilo ono stid pjevati mi smo divovi nas je cijeli svijet hahahababab
![]()
![]()
Bombaj štampa, Zabranjeno Pušenje, Tifa itd
Zadnja izmjena: MukiBek, dana/u 30 maj 2026, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, MiranGlasnic, prisonbreak i 38 gostiju.
.png)