Taman i imao kvalitet, kazahstanska liga jednostavno nije meta skautiranja i trgovanja za klubove u kojim bismo ga mi voljeli vidjeti. A u reprezentaciji u kvalifikacijama sve do ovog baraža nije imao neku minutažu, tako da ga nije ni to moglo prodati.dedo26 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:40Za mene nas najbolji veznjak al ocito da mu nesto fali kad se top ekipr ne zanimaju za njega. Da li je fizicka sprema, losa kretnja, losa defanziva, nesto jeste.
Da je tako dobar kao sto ja mislim vec bi bio bar u Udinezeu, Osasuni.
Nadan se da nema nista kd Levskkg i da nece tamo, pa bolje mu je onda u Borac, jaci je od Levskog.
Ivan Bašić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ivan Bašić
Ljudi često zaborave ovo. On je realno sebi pucao u nogu odlaskom u Rusiju, tamo se nikad nije puno skautalo iz liga petica ili općenito zapadnijih liga (slično kao turska liga) a još manje nakon 2022. Kazahstan još manje.Zglavkar je napisao/la: ↑30 maj 2026, 23:38Taman i imao kvalitet, kazahstanska liga jednostavno nije meta skautiranja i trgovanja za klubove u kojim bismo ga mi voljeli vidjeti. A u reprezentaciji u kvalifikacijama sve do ovog baraža nije imao neku minutažu, tako da ga nije ni to moglo prodati.dedo26 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 19:40Za mene nas najbolji veznjak al ocito da mu nesto fali kad se top ekipr ne zanimaju za njega. Da li je fizicka sprema, losa kretnja, losa defanziva, nesto jeste.
Da je tako dobar kao sto ja mislim vec bi bio bar u Udinezeu, Osasuni.
Nadan se da nema nista kd Levskkg i da nece tamo, pa bolje mu je onda u Borac, jaci je od Levskog.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne znam da je nesto i pretjerano dobro pokazao, pa da bi bio igrac za lige petice. Protiv Italije je odigrao dobru utakmicu, ali isto tako u obadvije utakmice Baraza nas je mogao ukopati sa prakticno dvije iste greske, oba puta je sreca bila na njegovoj strani.
Ja ne znam kako je ovaj covjek centralni vezni, desne noge ko da i nema. Izgleda vise kao nekakav lijevi bek. Uvali se u problem svaki put kad krene naprijed s loptom, nadam se da nece poceti protiv Kanade.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I opet umalo da proda dvije lopte,pod pritiskom je prelos....
Nema desnu nogu, to je problem.
Dobar igrac,karakter
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
https://sporta l.bg/news-2026061206422906176
"Uprava "Plavih" trenutno vodi završne pregovore o potpisivanju učesnika Svjetskog prvenstva u SAD-u, Kanadi i Meksiku."
"Uprava "Plavih" trenutno vodi završne pregovore o potpisivanju učesnika Svjetskog prvenstva u SAD-u, Kanadi i Meksiku."
Ništa ovo, nakon Svjetskog te čeka Njemačka ili Španija, iskoristite ovaj izlog momci, poginite, pobjeđujte, bacajte se na glavu, obezbjedite sebi jake transfere i plate, a reprezentaciji još bolju i jaču budućnost. Vi to možete.Turo je napisao/la: ↑12 jun 2026, 16:06https://sporta l.bg/news-2026061206422906176
Dat ce Bog da danas pokaže što sam ga sve vrijeme hvalio.
Solidan sinoć, mada nije to 100% kako zna, ali svakako bolja polovica našeg veznog reda.
Čini mi se da ga je izveo jer se umorio previše, s tim da ni Benjo nije bio puno odmorniji, tako da je komotno mogao zarotirati izmjenu a mislim da bi dobili više na stabilnosti u veznom redu.
Čini mi se da ga je izveo jer se umorio previše, s tim da ni Benjo nije bio puno odmorniji, tako da je komotno mogao zarotirati izmjenu a mislim da bi dobili više na stabilnosti u veznom redu.
Mislim da bi stvarno bio dobar u nekom veznom kad bi pored sebe imao malo sigurnije suigračeMicron je napisao/la: ↑13 jun 2026, 08:47Solidan sinoć, mada nije to 100% kako zna, ali svakako bolja polovica našeg veznog reda.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
ja bih volio da nam Hurem objasni u cemu je razlika i zasto je tahir bay bolja polovica s obzirom da ja ocito ne znam gledati fudbal.GG3 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 09:03Mislim da bi stvarno bio dobar u nekom veznom kad bi pored sebe imao malo sigurnije suigračeMicron je napisao/la: ↑13 jun 2026, 08:47Solidan sinoć, mada nije to 100% kako zna, ali svakako bolja polovica našeg veznog reda.
realno, smece obojica a to pokazuje i njihova klupska karijera:-)
Svaki nas igrac veznog reda bi bio stvarno dobar da ima sigurnije saigraceGG3 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 09:03Mislim da bi stvarno bio dobar u nekom veznom kad bi pored sebe imao malo sigurnije suigračeMicron je napisao/la: ↑13 jun 2026, 08:47Solidan sinoć, mada nije to 100% kako zna, ali svakako bolja polovica našeg veznog reda.
Poredjenja radi, da je Pjanic tu svejedno je s kim bi igrao. Nemamo Pjanica ni nekom slicnom njemu, trpi ove i to je to.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma mislim da je tu razlika, ja vjerujem da bi Bašić ili Amir bili bolji ali nisam sigurna za Tahirovica, mislim da je on onakav da igra pored Modrića. Ne kažem da je los već jednostavno takav kakav je..Madal je napisao/la: ↑13 jun 2026, 09:10Svaki nas igrac veznog reda bi bio stvarno dobar da ima sigurnije saigraceGG3 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 09:03Mislim da bi stvarno bio dobar u nekom veznom kad bi pored sebe imao malo sigurnije suigračeMicron je napisao/la: ↑13 jun 2026, 08:47Solidan sinoć, mada nije to 100% kako zna, ali svakako bolja polovica našeg veznog reda.
Poredjenja radi, da je Pjanic tu svejedno je s kim bi igrao. Nemamo Pjanica ni nekom slicnom njemu, trpi ove i to je to.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Zezam se malo, shvatio sam poentu ali stvarno mislim da bi i Tahirovic isto bolje izgledao mada je on ispricana prica i ne da mi se trositi vrijeme da ga pljujem vise. A stvarno svi su vodonose u klubovima i nemaju to sto nam treba u reprezentaciji. Valjda neko od ove djece iskoci za kvalifikacije EP.GG3 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 09:39Ma mislim da je tu razlika, ja vjerujem da bi Bašić ili Amir bili bolji ali nisam sigurna za Tahirovica, mislim da je on onakav da igra pored Modrića. Ne kažem da je los već jednostavno takav kakav je..
Kad se Sunjic oporavi sredina mora biti on i Basic i sve drugo je ogroman kiks to je vec svima jasno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Celtic? Bio bi mu to transfer karijere. Nek dovedu i njega i Bendžamina 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mozda su skauti dosli zbog tahirovica na utakmica a na kraju im se basic vise dopao. bio bi dobar transfer za njega, kako god, on je previse dobar da bi igrao i ostao u astani
Trenutno korisnika/ca: rossonero85, Sheyi i 27 gostiju.