English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sad svu salu na stranu, zasto je jedan stoper izvodio peti penal, i zasto je vala i ova dokazana fula dobila sansu da izvodi?
Saka je potrgao zadnju lozu i to je bio kraj njegove WC karijere. Objektivno gora povreda od ACL-a za krilo. Treba bit svjestan cinjenica i realnostiLenyYoro15 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 10:17Saka je jako dobro krilo, ali nije izrastao u WC igrača. Uskoro puni 25 godina, tako da ima još 2 sezone da se profiliše u WC. Rijetko ko od ofanzivaca postaje WC nakon 27. godine života, za razliku od štopera i golmana koji mogu i sa 30+
Saka ima jako dobro G/A statistiku, ali je generalni dojam lošiji od statistike. Ima ekstremno dobre utakmice, pa jako loše gdje ga nigdje nema. Npr. protiv Fulhama kući kad su dobili 3:0, odigrao je poluvrijeme i riješio sam utakmicu. Protiv West Hama u gostima u glavnoj tekmi sezone bio najlošiji igrač na terenu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Wilshere10
- Kontakt:
S obzirom kako su simpatizeri i igraci laburisticke prcije reagovali na debakl sezonu, ne znam sta je ovdje cudno u reakciji najboljeg DMa na svijetu?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo zbog ovakvih postova mi je drago sto nisu osvojili, vjerovatno bi Hinčkapi bio bolji od Maldinia
Ala
Ala
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Imaš toga u svakoj fan bazi u momentima kada ''ide''. Jeste da mnogo pretjeruju, ali nije mi nerazumljivo.
Za mene su Raya i Gabriel (koji mi je jedan od najodvratnijih igrača današnjice) jedini čisti WC igrači u Arsenalu.
Za mene su Raya i Gabriel (koji mi je jedan od najodvratnijih igrača današnjice) jedini čisti WC igrači u Arsenalu.
Arsenal ima bogatu historiju, Chelsea bogatu vitrinu iz 21. vijeka. Razlika je sto se jedno gleda na YouTubeu, a drugo uzivo
U svakom slucaju cestitam na osvojenoj ligi,napisao sam pred pocetak sezone da ste favoriti broj 1 za titulu,a na kraju ste strepili za taj isti trofej,mocan fudbal ste igrali do kraja 2025 godine,zasto bunker i cigancenje u 26 ne razumijem?
Dobro ste iskoristili "raspad" Liverpula,Celzija,Junajteda,Siti se borio koliko je mogao,ali na kraju posustao..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nista Arsenal nije iskoristio. Svi ti timovi su ulozili vise od Arsenala i pokupovali pola trzista.harry_90 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:25Arsenal ima bogatu historiju, Chelsea bogatu vitrinu iz 21. vijeka. Razlika je sto se jedno gleda na YouTubeu, a drugo uzivo![]()
U svakom slucaju cestitam na osvojenoj ligi,napisao sam pred pocetak sezone da ste favoriti broj 1 za titulu,a na kraju ste strepili za taj isti trofej,mocan fudbal ste igrali do kraja 2025 godine,zasto bunker i cigancenje u 26 ne razumijem?
Dobro ste iskoristili "raspad" Liverpula,Celzija,Junajteda,Siti se borio koliko je mogao,ali na kraju posustao..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- superFrankie
- Kontakt:
Kakav meltown Arsenalovih navijaca, uzivancija za citati. I nakon ovakve sezone oni se opet zamaraju sa drugim klubovima i navijacima tih klubova, ocito vam nema spasa. Jednom luzer, zauvijek luzer.
Warra Champions League trophy
Warra Champions League trophy
- Wilshere10
- Kontakt:
"Arsenal docekao raspad Chelsea"
Tamburamo ih kao mlade majmune vec 5 godina i sad smo kao docekali njihov raspad. Aha, jeste.
Tamburamo ih kao mlade majmune vec 5 godina i sad smo kao docekali njihov raspad. Aha, jeste.
- Marsal
- Kontakt:
Svega mi da nema čelzijevaca nakon sinoć se čovjek tačno ne bi ni nasmijao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kakav raspad? Liverpool samo u napad skoro pola milijade ulupao, Pepu City doveo na polusezoni igrace. Jedino Chelsea dovodi nekakvu djecurliju za 7-8 mjesto. United nije toliki faktor za titulu evo vec nekoliko sezona. Pricas kao da su oni svi dovodili besplatne igrace i kao da banke nemaju.harry_90 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:25Arsenal ima bogatu historiju, Chelsea bogatu vitrinu iz 21. vijeka. Razlika je sto se jedno gleda na YouTubeu, a drugo uzivo![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Klub im se ponizava bez ikakvog razloga pricajuci o Arsenalu i oni imaju obraza nesto reci za nas
Toliko ste nas tamburali 5 godina da ste za to vrijeme osvojili isto Liga prvaka koliko i ja. Arsenalovi navijaci slave medjusobni skor, a Chelsea evropske trofeje.Wilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:43"Arsenal docekao raspad Chelsea"
Tamburamo ih kao mlade majmune vec 5 godina i sad smo kao docekali njihov raspad. Aha, jeste.![]()
@DamirT
Pricam o raspadu,dzaba toliki novci kada to nema ko posloziti,Slot i Amorim fula zesca,Mareska krene dobro i onda sve usere sa svojom novom taktikom i kao slag na sav cirkus u Celziju dovedu Roseniora koji blage veze nema,jedino Arteta je drzao svoje i to je dovelo do naslova u ligi..
Godinama niste mogli primirisati Chelseaju, a onda je dosao rat, sankcije Abramovicu i prisilna prodaja kluba. Arsenal je dobro iskoristio najvecu krizu u Chelseaju u ovom vijeku i sad se ponasa kao da je godinama dominirao.
Razumijem komplekse. Nije lako gledati kako klub koji je u krizi i dalje ima vise evropskog uspjeha od manjeg londonskog klub
- Marsal
- Kontakt:
Nakon očajne sezone oni se nešto šatro naslađuju.
Da nam se Bournemouth ili Sunderland ismijavaju pa hajd i nekako ali oni
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Daleko od ikakvih kompleksa. Makar nismo navijali da nam vlastiti klub izgubi mec kako gradski rival ne bi uzeo naslov. Hajde razumijem da ne navijas za gradskog rivala, kao i svaki navijac svakog kluba. Ali da navijas da ti klub izgubi, novi level voljenja kluba.harry_90 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:02Toliko ste nas tamburali 5 godina da ste za to vrijeme osvojili isto Liga prvaka koliko i ja. Arsenalovi navijaci slave medjusobni skor, a Chelsea evropske trofeje.Wilshere10 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 11:43"Arsenal docekao raspad Chelsea"
Tamburamo ih kao mlade majmune vec 5 godina i sad smo kao docekali njihov raspad. Aha, jeste.![]()
![]()
@DamirT
Pricam o raspadu,dzaba toliki novci kada to nema ko posloziti,Slot i Amorim fula zesca,Mareska krene dobro i onda sve usere sa svojom novom taktikom i kao slag na sav cirkus u Celziju dovedu Roseniora koji blage veze nema,jedino Arteta je drzao svoje i to je dovelo do naslova u ligi..
Godinama niste mogli primirisati Chelseaju, a onda je dosao rat, sankcije Abramovicu i prisilna prodaja kluba. Arsenal je dobro iskoristio najvecu krizu u Chelseaju u ovom vijeku i sad se ponasa kao da je godinama dominirao.
Razumijem komplekse. Nije lako gledati kako klub koji je u krizi i dalje ima vise evropskog uspjeha od manjeg londonskog klub
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Chelsea je u sto godina prije Romana imao jednu titulu prvaka ali razumijem da današnja brigada simpatizera Groznog olako zaboravlja otužnu historiju naftaškog velikana. Povod njihovog navijanja za Chelsea bile su pare jer su vjerovali da će im donijeti titulu i slavu, čestitke, dobro su procijenili. Danas svi imaju pare pa stanite u red i igrajte pošteno, na takvim postavkama ovo deseto mjesto nije iznenađenje nego realno i prirodno stanje.
- superFrankie
- Kontakt:
Zadnju titulu lige kad smo osvojili, godinu prije smo zavrsili na 10. mjestu, nije to nista novo. Znam da vam nista draze ne bi bilo da se pretvorimo u klub iz sredine tabele, ali vas moram razocarati, to se nece desiti. Prosla sezona je zavrsena sa dva trofeja, ne toliko davno.
Arsenal je sinoc igrao finale LP, svoju najbitniju utakmicu u dugo vremena, a vi se ovdje satraste pisajuci o Liverpoolu, Cityu i o Chelseaju najvise. Da nije smijesno koliko je smijesno, bilo bi tuzno u najmanju ruku. Nije ni cudo sto vas citav fudbalski svijet ismijava, istinski luzeri i nakon ove PGMOL titule lige.
CHAMPIONS OF EUROPE, YOU’LL NEVER SING THAT
Arsenal je sinoc igrao finale LP, svoju najbitniju utakmicu u dugo vremena, a vi se ovdje satraste pisajuci o Liverpoolu, Cityu i o Chelseaju najvise. Da nije smijesno koliko je smijesno, bilo bi tuzno u najmanju ruku. Nije ni cudo sto vas citav fudbalski svijet ismijava, istinski luzeri i nakon ove PGMOL titule lige.
CHAMPIONS OF EUROPE, YOU’LL NEVER SING THAT
Brate mi se ne nadamo da postajete klub iz sredine tabele, vi ste to vec postali, al razumijem da je to tesko prihvatiti.
Svi vole pricati “prije Romana”, ali u fudbalu se racuna ono što si uradio u modernoj eri. Chelsea je u tom periodu postao evropski gigant, Arsenal i dalje trazi kontinuitet na tom nivou.
Znam da jos boli kad smo vam skinuli trofej u finalu Evropske lige
Historija se postuje, ali danasnji fudbal se racuna po rezultatima u modernoj eri – Liga prvaka, Premier Liga i kontinuitet u Evropi.
Znam da jos boli kad smo vam skinuli trofej u finalu Evropske lige
Historija se postuje, ali danasnji fudbal se racuna po rezultatima u modernoj eri – Liga prvaka, Premier Liga i kontinuitet u Evropi.
- Pensioner26
- Kontakt:
Pa šta çe vas Bournemouth i Sunderland ismijavati kada ni oni nemaju europske titule 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.