PeppermintSA je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:23
Madal je napisao/la: ↑31 maj 2026, 16:16
PeppermintSA je napisao/la: ↑31 maj 2026, 14:38
Mi ako ne završimo 3-4 imena koja se spominju i ako oni ne počnu igrati na nekom ozbiljnom nivou, muku ćemo mi mučiti da se uopšte plasiramo na Euro.
Pa nisi daleko od istine ali otom potom. Ne znamo sta sljeduje, moze lupam Tahirovic proigrati a neko ko je sad stalan ici silaznom putanjom. Ali da moramo sve ganjati i da nam je zlata vrijedan svaki igrac - to svakako. Ova ekipa to vec radi tako ne trebamo imati brige jer svako ko zeli igrati za nas a da ima kvalitet to ce se i desiti.
Naravno. S tim da mi zaista nemamo lufta da takoreći izgubimo igrače. Mi ako recimo od Ćatovića, Topalovića i Pejčinovića izgubimo jednog, biće ravno tragediji jer nemamo alternative. Užasno nam je mali bazen. Jbg, i ovako užasni Srbi mogu sebi priuštiti mnogo više prostora jer brojčano imaju puno nadolazećih igraca. O Hrvatima da ni ne govorim. Mi objektivno gledajući nemamo vezne linije.
Da ne pratim fudbal i nase teme po pitanju svih tih igraca, a citajuci vas i ovo "tragedija ako izgubimo nekog od te trojice", pomislio bih da su to vec formirani i dokazani igraci koji igraju na najvisem nivou godinama unazad i odmah ce uskociti u repku te je unaprijediti.
A mi ovdje, ustvari, pricamo o talentima koji tek trebaju da dokazu koliko vrijede, a za nasu repku su bitni najvise da ih ne izgubimo AKO postanu dobri. Isto kao sto smo govorili za Tahirovica, Gigovica, Huseinbasica, Hadzikadunica, Jasica i jos tonu njih koji nisu opravdali ocekivanja. Ali eto dobri su dok nam ne iskoce bolji, jelde.
Hajmo malo smanjiti ocekivanja od ovih novih, da se opet ne razocaramo. A naravno da ih treba kaparisati, to se podrazumjeva.
Jedini bih Pejcinovica vec sad volio gledati i poveo bih ga na SP jer je vec pokazao da vrijedi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤