KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Ma i Plumer je za par minuta izgubio 3 lopte na prevodjenju. Al realno on nam treba nekim ludim tricama da vrati utakmicu na naš mlin . Al i sudijski kriterij uzasan oni na svakom ulazu dobiju faul a na drugoj strani rukometna guranja i nista.
Plummer da ima bolji ball handling sad bi igrao za olimpiu milano i slicno ne za kk bosnu.Zato mu ne das loptu da prenosibordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:36Ma i Plumer je za par minuta izgubio 3 lopte na prevodjenju. Al realno on nam treba nekim ludim tricama da vrati utakmicu na naš mlin . Al i sudijski kriterij uzasan oni na svakom ulazu dobiju faul a na drugoj strani rukometna guranja i nista.
Ma dobar je Pašalić. Nemojte tako pričati.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Slazem se. Mnogi su kukali nema lopte u rukama a nije taj tip on je da iskoci iz bloka i pali ili čoškarenje da sutne to mu ide dobro.MElloo je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:38Plummer da ima bolji ball handling sad bi igrao za olimpiu milano i slicno ne za kk bosnu.Zato mu ne das loptu da prenosibordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:36Ma i Plumer je za par minuta izgubio 3 lopte na prevodjenju. Al realno on nam treba nekim ludim tricama da vrati utakmicu na naš mlin . Al i sudijski kriterij uzasan oni na svakom ulazu dobiju faul a na drugoj strani rukometna guranja i nista.
Pogotovo ne na konstantnom presingu i pogotovo ne nakon sto je vec izgubio jednu loptu.MElloo je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:38Plummer da ima bolji ball handling sad bi igrao za olimpiu milano i slicno ne za kk bosnu.Zato mu ne das loptu da prenosibordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:36Ma i Plumer je za par minuta izgubio 3 lopte na prevodjenju. Al realno on nam treba nekim ludim tricama da vrati utakmicu na naš mlin . Al i sudijski kriterij uzasan oni na svakom ulazu dobiju faul a na drugoj strani rukometna guranja i nista.
-
kevindurant1903
- Kontakt:
Zakucaj vise westa na klupu!!!
Young ne zna gdje se nalazi...neki opijati ocigledno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Valjda se ne odu na 30 razlike, to bi bas bilo ponizenje...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Grbavica786
- Kontakt:
Pasalic trebao podnjeti ostavku jos na poluvremenu. Ovo je bruka i sramota sta covjek radi
Attack **** te make faul **** te daj da odigramo here **** te
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Opet Atic i Zubac
Daj covjece najbolju petorku, pa nek izgube 30 razlike, ali bar znas da si se oslonio na neki kvalitet.
Pa ima li Plummera i Joesara igdje, bitno je da ima Zubca
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- invincible1921
- Kontakt:
Najgore od svega sto igokea ne igra nista posebno...zadnjih par minuta 2/4 umjesto da smanjis ispod 10 ti na kraju ode u jos veci kanal
=\_1921_/=
Pa daj Plummera da pogodi dvije trice da se vratimo.Je li moguce da ga nikako ne uvodi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Grbavica786
- Kontakt:
Bitno je da Atic sebi kupio zelene patike… a to sto se usrao u najvecoj tekmi u sezoni.. nikom nista. Propali talenat. Zato igra u Bosni u najboljim godinama karijere
Izgleda da je zavrsio s Bosnom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko vidim nema Plummera na klupi.
EDIT: Srećom, slabo sam vidio.
EDIT: Srećom, slabo sam vidio.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 31 maj 2026, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
topolovicu ojeb.ino vlaska smrdljiva
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovo je u rukometu iskuljecenje ,bodiček mu nabi samo obicni faul.
Realno Igokea je bolja, Bosna je dobro odigrala samo onu prvu četvrtinu u Aleksandrovcu, sve ostalo odron. Nema plana, nema igre, sve nesto stihijski, uglavnom West drži loptu do isteka napada pa onda ide kakav takav šut .
Zadnja izmjena: komax, dana/u 31 maj 2026, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.