KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
I ovaj Shepherd ako ne zasluzuje minute u ovakvom rosteru, onda ne znam. O Plummeru ne treba ni pricati, izvadio ih je bar u 5 utakmica.
Covjek ne prestaje da forsira ove kojima je aba2 plafon, a cak ni medju njima ne zna ko mu sta radi, pa ih rotira svaki napad. Najgore u svemu je da ih ljudi ne ubijaju sutem, pa da kazes 'jednostavno ih ide, sve su pogodili', nego trkom, borbom, skokom itd.
Covjek ne prestaje da forsira ove kojima je aba2 plafon, a cak ni medju njima ne zna ko mu sta radi, pa ih rotira svaki napad. Najgore u svemu je da ih ljudi ne ubijaju sutem, pa da kazes 'jednostavno ih ide, sve su pogodili', nego trkom, borbom, skokom itd.
Mi koji smo pogledali 100000 kosarkaskih utakmica vidimo vec dugo da proces nije dobar, ali eto par pobjeda protiv ekipa s manjim budzetom zaslijepi stvari ljudmaGhuraba je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:32I ovaj Shepherd ako ne zasluzuje minute u ovakvom rosteru, onda ne znam. O Plummeru ne treba ni pricati, izvadio ih je bar u 5 utakmica.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma i Plumer je za par minuta izgubio 3 lopte na prevodjenju. Al realno on nam treba nekim ludim tricama da vrati utakmicu na naš mlin . Al i sudijski kriterij uzasan oni na svakom ulazu dobiju faul a na drugoj strani rukometna guranja i nista.
Plummer da ima bolji ball handling sad bi igrao za olimpiu milano i slicno ne za kk bosnu.Zato mu ne das loptu da prenosibordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:36Ma i Plumer je za par minuta izgubio 3 lopte na prevodjenju. Al realno on nam treba nekim ludim tricama da vrati utakmicu na naš mlin . Al i sudijski kriterij uzasan oni na svakom ulazu dobiju faul a na drugoj strani rukometna guranja i nista.
Ma dobar je Pašalić. Nemojte tako pričati.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Slazem se. Mnogi su kukali nema lopte u rukama a nije taj tip on je da iskoci iz bloka i pali ili čoškarenje da sutne to mu ide dobro.MElloo je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:38Plummer da ima bolji ball handling sad bi igrao za olimpiu milano i slicno ne za kk bosnu.Zato mu ne das loptu da prenosibordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:36Ma i Plumer je za par minuta izgubio 3 lopte na prevodjenju. Al realno on nam treba nekim ludim tricama da vrati utakmicu na naš mlin . Al i sudijski kriterij uzasan oni na svakom ulazu dobiju faul a na drugoj strani rukometna guranja i nista.
Pogotovo ne na konstantnom presingu i pogotovo ne nakon sto je vec izgubio jednu loptu.MElloo je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:38Plummer da ima bolji ball handling sad bi igrao za olimpiu milano i slicno ne za kk bosnu.Zato mu ne das loptu da prenosibordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2026, 20:36Ma i Plumer je za par minuta izgubio 3 lopte na prevodjenju. Al realno on nam treba nekim ludim tricama da vrati utakmicu na naš mlin . Al i sudijski kriterij uzasan oni na svakom ulazu dobiju faul a na drugoj strani rukometna guranja i nista.
-
kevindurant1903
- Kontakt:
Zakucaj vise westa na klupu!!!
Young ne zna gdje se nalazi...neki opijati ocigledno
-
19vendetta87
- Kontakt:
Valjda se ne odu na 30 razlike, to bi bas bilo ponizenje...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Grbavica786
- Kontakt:
Pasalic trebao podnjeti ostavku jos na poluvremenu. Ovo je bruka i sramota sta covjek radi
Attack **** te make faul **** te daj da odigramo here **** te
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Opet Atic i Zubac
Daj covjece najbolju petorku, pa nek izgube 30 razlike, ali bar znas da si se oslonio na neki kvalitet.
Pa ima li Plummera i Joesara igdje, bitno je da ima Zubca
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- invincible1921
- Kontakt:
Najgore od svega sto igokea ne igra nista posebno...zadnjih par minuta 2/4 umjesto da smanjis ispod 10 ti na kraju ode u jos veci kanal
=\_1921_/=
Pa daj Plummera da pogodi dvije trice da se vratimo.Je li moguce da ga nikako ne uvodi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Grbavica786
- Kontakt:
Bitno je da Atic sebi kupio zelene patike… a to sto se usrao u najvecoj tekmi u sezoni.. nikom nista. Propali talenat. Zato igra u Bosni u najboljim godinama karijere
Izgleda da je zavrsio s Bosnom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko vidim nema Plummera na klupi.
EDIT: Srećom, slabo sam vidio.
EDIT: Srećom, slabo sam vidio.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 31 maj 2026, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
topolovicu ojeb.ino vlaska smrdljiva