Eno Bahe napravio YouTube kanal,gdje je sam sebe hvali u pitanjima
Nasla se neka budala i uplatila mu SP....
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Eno Bahe napravio YouTube kanal,gdje je sam sebe hvali u pitanjima
Daj taj broj da probamo to cudo231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:03Ja godinama kupujem na Aliexpressu od Kineza.. sada je cijena za godinu cini mi se oko 60-70 KM, mrni ova lista istice u augustu pa cu opek kupovati.
Imam oko 27000 programa, a sto se tice ex-yu sportskih, imaju svi moguci, svi sportklubovi, sve arene ukljucujuci i premium.
Lista radi jako dobro, potrebno je da imas solidan internet i da je stabilan (pozeljno najmanje 10 mbps - toliko je kod mene).
Tog Kineza od kojeg kupujem imam na whatsappu, ako neko hoce broj, neka se javi u pp. Provjereno dobro radi. Moze se uzeti i test 24h pa probati za svaki slucaj, to je, jasno, besplatno.
SHZ82 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:0627000 programa231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:03Ja godinama kupujem na Aliexpressu od Kineza.. sada je cijena za godinu cini mi se oko 60-70 KM, mrni ova lista istice u augustu pa cu opek kupovati.
Imam oko 27000 programa, a sto se tice ex-yu sportskih, imaju svi moguci, svi sportklubovi, sve arene ukljucujuci i premium.
Lista radi jako dobro, potrebno je da imas solidan internet i da je stabilan (pozeljno najmanje 10 mbps - toliko je kod mene).
Tog Kineza od kojeg kupujem imam na whatsappu, ako neko hoce broj, neka se javi u pp. Provjereno dobro radi. Moze se uzeti i test 24h pa probati za svaki slucaj, to je, jasno, besplatno.brat kinez sve omogucio

Kreno provjeravat, doso do Kambodže i dosadilo minapapijri1987 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:20To prije kao one diskete za crne igrice. Kupis jednu i na njoj pise 1000+ igrica a ti zapravo imas 7 igrica drugacijeg imena
J.ebem ga ja ko je provjerio 27.000 kanala![]()