Eno Bahe napravio YouTube kanal,gdje je sam sebe hvali u pitanjima
Nasla se neka budala i uplatila mu SP....
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Eno Bahe napravio YouTube kanal,gdje je sam sebe hvali u pitanjima
Daj taj broj da probamo to cudo231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:03Ja godinama kupujem na Aliexpressu od Kineza.. sada je cijena za godinu cini mi se oko 60-70 KM, mrni ova lista istice u augustu pa cu opek kupovati.
Imam oko 27000 programa, a sto se tice ex-yu sportskih, imaju svi moguci, svi sportklubovi, sve arene ukljucujuci i premium.
Lista radi jako dobro, potrebno je da imas solidan internet i da je stabilan (pozeljno najmanje 10 mbps - toliko je kod mene).
Tog Kineza od kojeg kupujem imam na whatsappu, ako neko hoce broj, neka se javi u pp. Provjereno dobro radi. Moze se uzeti i test 24h pa probati za svaki slucaj, to je, jasno, besplatno.
SHZ82 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:0627000 programa231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:03Ja godinama kupujem na Aliexpressu od Kineza.. sada je cijena za godinu cini mi se oko 60-70 KM, mrni ova lista istice u augustu pa cu opek kupovati.
Imam oko 27000 programa, a sto se tice ex-yu sportskih, imaju svi moguci, svi sportklubovi, sve arene ukljucujuci i premium.
Lista radi jako dobro, potrebno je da imas solidan internet i da je stabilan (pozeljno najmanje 10 mbps - toliko je kod mene).
Tog Kineza od kojeg kupujem imam na whatsappu, ako neko hoce broj, neka se javi u pp. Provjereno dobro radi. Moze se uzeti i test 24h pa probati za svaki slucaj, to je, jasno, besplatno.brat kinez sve omogucio

Kreno provjeravat, doso do Kambodže i dosadilo minapapijri1987 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:20To prije kao one diskete za crne igrice. Kupis jednu i na njoj pise 1000+ igrica a ti zapravo imas 7 igrica drugacijeg imena
J.ebem ga ja ko je provjerio 27.000 kanala![]()
Nije to baš tako skroz ali da su lošiji nego prethodnih jesu. Fali im startni štoperski par koji će igrati (Gabriel-Marquinhos) i Martinelli.Beduin je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:13Koliko evo vec pratim fudbal, ne sjecam se ovako loseg Brazila po imenima igraca. A i relativno su stara reprezentacija.
Pa yebote oni 4 igraca Flamenga imaju, dvojica iz Zenita, pa Gremio, Botafogo, Bournmaut, Brenford, Al Itihad, Al Ahli, Fenerbahce, ocajni Newcastle... samo 22 igraca u sastavu, ko im fali od zvijezda trenutno? Govorili su da je Neymar ipak pozvan, nisam ispratio do kraja taj info?
Ugl ocajan tim i mogli bi oni biti bas talasika ovaj SP.
Je li uzmes ovaj android box ili samo dobijes neke upute kako da instaliras?231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:18SHZ82 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:0627000 programa231983 je napisao/la: ↑31 maj 2026, 22:03Ja godinama kupujem na Aliexpressu od Kineza.. sada je cijena za godinu cini mi se oko 60-70 KM, mrni ova lista istice u augustu pa cu opek kupovati.
Tog Kineza od kojeg kupujem imam na whatsappu, ako neko hoce broj, neka se javi u pp. Provjereno dobro radi. Moze se uzeti i test 24h pa probati za svaki slucaj, to je, jasno, besplatno.brat kinez sve omogucio
Sve ima brate heh.. mislim da nema na dunjaluku TV kuće da je nisu ubacili.
Imam android tv. A mozes i android box. Samo skines apliaciju za iptv, ja koristim iptv smarters app. On posalje podatke, ukucam i ide.. sve traje 10 minMundijalVibes26 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 01:07Je li uzmes ovaj android box ili samo dobijes neke upute kako da instaliras?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Google [Bot], Hazre, imekorisnicko, Kaunas, sagitarius, Shevko, Zeko87 i 55 gostiju.