Odlična koreografija, nema se šta ljudima/momcima prigovoriti. Trebalo ih je malo više biti na matičnoj tribini ali opet sve pohvale.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čestitam Bosni na tituli i Čeliku na PL.
Odlična koreografija, nema se šta ljudima/momcima prigovoriti. Trebalo ih je malo više biti na matičnoj tribini ali opet sve pohvale.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sutra ce biti tacno 7 dana otkako zeljana nije izgubila utakmicu
Sta znaci imati vlasnika
Sta znaci imati vlasnika
Tacno tako, kao sto je i FK Sarajevo klub svih Sarajlija. Samo sto vi zemunci niste gradjani SarajevaBiHSportman je napisao/la: ↑01 jun 2026, 00:08Bosna je klub svih građana Sarajeva. Pitari kao Srbi, prisvajaju ono što nije njihovo.
Tacno 90 godina otkad ste iza Želje
Samo ste dvije sezone bili trofejniji od Želje 96/97 i 98/99
Za 90 godina nikad niste bili najrofejniji klub u BiH
Samo ste dvije sezone bili trofejniji od Želje 96/97 i 98/99
Za 90 godina nikad niste bili najrofejniji klub u BiH
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sta su bolan izgubili?Taj dan ostala na stadionu cerada dosli po dojavi otvorili im i uzeli.Barem da su je i pistoljem oteli al ni to.Nema kodeksa niti oni znaju sta je to, a ti isti Manijaci su ugašeni od United Forca davni dana kada im je pao udarni u tuci.NoProfit je napisao/la: ↑31 maj 2026, 23:18ImaAl' čuj Robijaši ozbiljna grupa, a izgubili udarnu ceradu, a najozbiljnija zastava koji su uzeli je zastava BH Šejtana i udruženju invalida iz Udina.
Na stranu što ih je došlo 178 na proslavu promocije u Premijer ligu.
Haha zastavu neku pokazujes kad su im Robijasi dosli u kucu na Ciglane bez murije i tukli se sa Hordama koji su bili brojniji.Ja sam bio sa hordašem prije par godina koji je učestvovao i čovjek samo kaže svaka čast na m.udima.
- svrakino1921
- Kontakt:
Joj al dogodine kad pustimo Borcu i Zrinjskom a uzmemo bodove sarajevskim blizancima na Bilinom

- Combattente87
- Kontakt:
Zašto dogodine ? Liga kreće ove godine
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Od vas se ni ne očekuje ništa drugo. Hvala Bogu pa se ne mislite dugo zadržavati u PL.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pa da možda bodove ne očekujete ?
Da vam pustimo?
Puštali ili ne puštali, Sarajevo će opet biti treće na tabeli.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Hvala ti svakako.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 maj 2026, 15:26Sto je neobicno nesto ovako procitati na ovom forumu.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑30 maj 2026, 09:54Mržnja prema glavnom gradu i svemu što iz njega dolazi je nusprodukt kompleksa malog grada i duboke vlastite bijede.Kada je pojedinac intelektualno, materijalno i emocionalno neostvaren, on nema kapacitet za širinu i slobodu koju veci grad predstavlja, pa u njoj vidi prijetnju vlastitoj nebitnosti. Ta frustracija i zatucanost selendre, ili jos bolje - palanke, idu u agresivnost čopora, tražeći u drugima dežurnog krivca za vlastiti neuspjeh.
Upravo se iz tog spoja lične nemoći i seoskog kompleksa rađa najgori oblik mraka i zaostalosti, kao jeftina zamjena za ponos i pokusaj svojevrsne osvete moralnih bijednika svakom obliku ljudske slobode, druzenja, zabave i svega ostalog. Sve bi se moglo svesti u recenicu: Selo moje ljepse od Pariza. Ili jos mozda i bolja: Kada idem selom, misle da sam Alen Delon. U selu, da. U gradu, samo jos jedan papak u bujici. Otud i frustracija.Precizan i inteligentan post.
![]()
Ali, zaista je svojevrsna bolest nakon jedne lijepe proljetne večeri, gdje su se ljudi okupili, zabavljali, veselili, smijali, druzili... to nazivati ukletim, prokletim, gluposcu itd.
To tacno nivo patologije kojom su obilato obdareni pojedinci, posebno iz manjih mjesta. No, to je donekle i razumljivo, jer je ovo jedina platforna na kojoj se te i takve individue mogu izraziti. Buduci da nemaju nikakvih spomena vrijednih kvaliteta, ovo je nacin njihove kominikacije. Patologija je u tome sto oni misle da su u pravu, jer za bolje ne znaju. I sto vise nekoga isprovocitaju i/ili uvrijede, oni su sretni, jer su takvom okruzenju krecu i odrasli su u istom. Nosens bi bilo od njih ocekivati nesto drugo.
Ostaj mi zdravo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ljudi vam skinuli udarni sa stadiona u sred ZeniceGuest1945 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 04:32Sta su bolan izgubili?Taj dan ostala na stadionu cerada dosli po dojavi otvorili im i uzeli.Barem da su je i pistoljem oteli al ni to.Nema kodeksa niti oni znaju sta je to, a ti isti Manijaci su ugašeni od United Forca davni dana kada im je pao udarni u tuci.
Haha zastavu neku pokazujes kad su im Robijasi dosli u kucu na Ciglane bez murije i tukli se sa Hordama koji su bili brojniji.Ja sam bio sa hordašem prije par godina koji je učestvovao i čovjek samo kaže svaka čast na m.udima.
- RollingPaper
- Kontakt:
Manijaci su prva grupa koja je prekrsila kodeks u ExYu, nisu se ugasili a ljudi im uzeli udarni trans.
Pao im je udarni trans i to ne kradjom nego u tucnjavi. United Force ih je ugasio, tu sva prica zavrsava.
Pao im je udarni trans i to ne kradjom nego u tucnjavi. United Force ih je ugasio, tu sva prica zavrsava.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Venom i 21 gost.