29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja nisam za pljuvanje momaka, sve su to djeca, ali žao mi jer znam šta će biti poslije prvog neuspjeha. Pratim repku od prve utakmice i "znam dobro nas j*** ti nas" što bi rekao Sidran rhm.
Najveći alkosi što se ne trijezne će im biti najveći neprijatelji i moralisti kad se desi neuspjeh.
Meni je najveća naša šansa što se SP igra daleko od ovog krkanluka koji kad je biti ili ne biti bude samo kamen na leđima a ne podrška.
Momci, ako čitate ove stranice, slj put kad de opuštate pogasite telefone oko sebe i izaberite pristojno neko mjesto umjesto kafančura.
Najveći alkosi što se ne trijezne će im biti najveći neprijatelji i moralisti kad se desi neuspjeh.
Meni je najveća naša šansa što se SP igra daleko od ovog krkanluka koji kad je biti ili ne biti bude samo kamen na leđima a ne podrška.
Momci, ako čitate ove stranice, slj put kad de opuštate pogasite telefone oko sebe i izaberite pristojno neko mjesto umjesto kafančura.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Pa nisu ljudi robovi, imaju pravu izaci malo kad imaju slobodno vrijeme, za dan dva krecu za ameriku, sve ce to biti kako treba.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Šta šta će biti nakon prvog neuspjeha. Pa to i dijete zna 6000 na Bilinom polju ako ga do tada ne sruše. Onda 6000 na Grbavici. Jasno je ko dan da ide pad.Zeko87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:39Ja nisam za pljuvanje momaka, sve su to djeca, ali žao mi jer znam šta će biti poslije prvog neuspjeha. Pratim repku od prve utakmice i "znam dobro nas j*** ti nas" što bi rekao Sidran rhm.
Krkanluk će biti i u Americi. To je dio našeg identiteta. Samo malo da smo povukli na Hrvate i profesionalizam. Dogurali bi daleko daleko od grupe i imali barem još 3 plasmana na velika takmičenja.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ti se još nisi umorio od pušenja qrčinebhfanatic14 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 09:53Burnic i Demirovic rokaju samo tako. Bitno je petkom glumlt muslimana, a onda vikend ide Shisha,alkohol i ostalo. Ovo je suspenzija u drugim ekipama koje su sve u karantinu sve SP ekipe. Najjaci je Demir 40 utakmica za BH ni jedan bitan gol nije dao,ali broj 10 je tu i glavni na furanju uvijek. Ako nikog ne pobjede bit ce pljuvanja, a ako pobjede Katar bit ce heroji. To je balkan, ustvari BIh jer to nema kod drugih balkanaca. Slovenija i hrvatska majka, zato su najvise dogurali sa balkana sa disciplinom i radom. Jedan je Brazzo Salihamidzic - Das Bürschle!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Usporedi sad ovo sa zadnjim snimkom i sam probaj doći do zaključka ko je profesionalac i dingospo.
Nisi jutro terpaiju uzeo? Mene bi bilo stid izaci iz rupe svako malo ali posto tvoji mozdani kapaciteti to ne poznaju onda te vidjamo ovako svako malo. Ugasi se ziv bio i ti i ovih 300 profila koje odrzavas.bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:13Ne seri iz kaknja nemas pojma o fudbalu. Gledo si doboj kakanj seljacki i mislis da znas sad fudbal. Pricam o brazilu njemackoj koji su svi u karantinu kao i hrvatska. Ne lupaj nebitan si,ovo je bruka sta su uradili i to smijem napisat neces ti zabranit. Ti slavi to koga briga tvoja stvar. Mani se fudbala kada nisu nikad bio profesionalno u klubu ozbiljnom po hotelima, svlacionici, utakmicama. Ovo je bruka sta su uradili,suspenzija u ozbiljnim zemljama. Sve ostalo ce teren uskoro reci.Wolffire je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:05Evo dezurnog seronje. Koji Karantin neki se jos nisu ni okupili. Idi bolan zakopaj se u svoj mansion i izadji poslije svjestkog.bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 09:53Burnic i Demirovic rokaju samo tako. Bitno je petkom glumlt muslimana, a onda vikend ide Shisha,alkohol i ostalo. Ovo je suspenzija u drugim ekipama koje su sve u karantinu sve SP ekipe. Najjaci je Demir 40 utakmica za BH ni jedan bitan gol nije dao,ali broj 10 je tu i glavni na furanju uvijek. Ako nikog ne pobjede bit ce pljuvanja, a ako pobjede Katar bit ce heroji. To je balkan, ustvari BIh jer to nema kod drugih balkanaca. Slovenija i hrvatska majka, zato su najvise dogurali sa balkana sa disciplinom i radom. Jedan je Brazzo Salihamidzic - Das Bürschle!
Ne treba mu uopšte replicirati i davati ikakvu pažnju.
Nažalost, more je ovakvih koji samo čekaju neuspjeh da se mogu ovdje iživljavati i pokazivati kakve su psihopate to.
Stida očigledno nema, jer nakon svega što je napisao i "garancija" kako se mi nikada nećemo nigdje plasirati, ušutio se i onda ponovo krenuo po starom.. samo ignore.
Trebat će nama još mnogo vremena da kao nacija osvijestimo neke stvari. Prvenstveno da, kada kritikujemo, ostanemo na terenu i njihovoj igri, a ne da im spominjemo žive i mrtve članove porodice, želimo smrt, padamo u kolektivnu depresiju, pokazujemo onaj "žestoki" luzerski mentalitet i slično.Zeko87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:39Ja nisam za pljuvanje momaka, sve su to djeca, ali žao mi jer znam šta će biti poslije prvog neuspjeha. Pratim repku od prve utakmice i "znam dobro nas j*** ti nas" što bi rekao Sidran rhm.
Forum je prilično dobro ogledalo svega toga.
Ima haman malo stifmda ipak, vidite kako se polahko izvlacio iz rupe, i sad sve pomalo izbacuje glavu.
Na svaki njegov post treba mu zalijepiti ono sto je govorio pred Italiju i Vels. Kad je ismijavao nas koji vjerujemo u plasman, nazivao nas glupanima, psovao majke itd.
Debil.
Na svaki njegov post treba mu zalijepiti ono sto je govorio pred Italiju i Vels. Kad je ismijavao nas koji vjerujemo u plasman, nazivao nas glupanima, psovao majke itd.
Debil.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
A možda su pive nulerice? Čemu odma osude? Ispred Demirovića i Malića se jasno po jedna kola može vidjeti
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma niko nije pijo od njih, ja sam to vec 3 puta pisao….baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:11A možda su pive nulerice? Čemu odma osude? Ispred Demirovića i Malića se jasno po jedna kola može vidjeti
Neko se druzi u hotelu, neko izadje van. Nebitno. Njihovi izlasci 15 dana prije utakmice su bitni jedino u kontekstu eventualnog narusavanja ugleda reprezentacije, a to jedino ako se neko izriga u kafani ili potuce.DeeWa je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:03Pa ako vlada da priča da se mora radi hemije zadržati isti igrači i ne smiješ nikog novog dovesti u ekipu da se ne bih hemija pokvarila valjda imaju šta raditi u hotelu par dana? Nisi to hoteli da jednom zvijezdom. U tim hotelima imaš sve živo. Ako ne mogu se družiti međusobno par dana a navodno se toliko vole onda **** ga.Kajzer10 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 08:18Naravno da oni imaju slobodno vrijeme. I u tom periodu mogu raditi sta hoce, pa i izaci i zabaviti se. Dok se ne pobiju s nekim u kafani, dobro je.
Sta ce drugo, sjediti u sobi i gledati klipove Messija. Nije knjiga da se nauci.
Ljudi imaju sezonu iza sebe i svi su u formi. I sad su u trenaznom procesu, ali to ne znaci da moraju biti 24/7 u teretani.
Sigurno im nece izrasti pivski stomak.
Glupo je i raspravljati. Ne bi reko nasli ih u kazinu na sabah ko Jordana na dan utakmice finala.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 01 jun 2026, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne pije niko od ovih momaka, jedino za Burnica ne znam, ali Dedic, Muharemovic i Demirovic sigurno ne.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:11A možda su pive nulerice? Čemu odma osude? Ispred Demirovića i Malića se jasno po jedna kola može vidjeti
Dedica sam jednom vidio u Salzburgu sa saigracima u klubu, jedini je bio za stolom sto nije pio.
Po meni nije u redu u sred priprema derneciti, ali i ljudi trebaju malo da prestanu pretjerivati da su se opijali/unistavali od alkohola.
- Beduin
- Kontakt:
Ne mozete govoriti Fanaticu kad je lik isao po hotelima, svlacionicama... bio kurava igracima, haltere i string i vucarao se od hotela do hotela. Zato sad ima predrasude i averziju prema fudbalerima.Wolffire je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:53Nisi jutro terpaiju uzeo? Mene bi bilo stid izaci iz rupe svako malo ali posto tvoji mozdani kapaciteti to ne poznaju onda te vidjamo ovako svako malo. Ugasi se ziv bio i ti i ovih 300 profila koje odrzavas.bhfanatic14 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:13Ne seri iz kaknja nemas pojma o fudbalu. Gledo si doboj kakanj seljacki i mislis da znas sad fudbal. Pricam o brazilu njemackoj koji su svi u karantinu kao i hrvatska. Ne lupaj nebitan si,ovo je bruka sta su uradili i to smijem napisat neces ti zabranit. Ti slavi to koga briga tvoja stvar. Mani se fudbala kada nisu nikad bio profesionalno u klubu ozbiljnom po hotelima, svlacionici, utakmicama. Ovo je bruka sta su uradili,suspenzija u ozbiljnim zemljama. Sve ostalo ce teren uskoro reci.
Pocinjem ga shvatati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako mu ne dojadi. Skoci mu cir dok doceka neko sranje da moze reci jesam li rekao
-
DzaniMehmet
- Kontakt:
Turci razbijaju Makedonce 4:0
Tarik isto ne pije 100%Goalgetter je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:18Ne pije niko od ovih momaka, jedino za Burnica ne znam, ali Dedic, Muharemovic i Demirovic sigurno ne.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:11A možda su pive nulerice? Čemu odma osude? Ispred Demirovića i Malića se jasno po jedna kola može vidjeti
Dedica sam jednom vidio u Salzburgu sa saigracima u klubu, jedini je bio za stolom sto nije pio.
Po meni nije u redu u sred priprema derneciti, ali i ljudi trebaju malo da prestanu pretjerivati da su se opijali/unistavali od alkohola.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- PeppermintSA
- Kontakt:
Tako se to radi. A ne ko mi, nekakvi alibi kombinovani sastavi i opštenarodno veselje za papanijadu na tribinama.