cim vidis cijenu jasno je
NE
Imaju oni neki na ig izlazila mi reklama, 3 parfema 70KM na akciji kao, Sauvage, Born in Roma i Armani SWY
Moderator/ica: insider
cim vidis cijenu jasno je
ja jesam, meni je bio ok, malo vuce na kolonsku vodu, osvjezava.
Dobar, al gust i presladak bar za moj ukus. Ako imas nekog u inostranstvu nek ti donese. Meni rodjo donio, 40€ platio kako kaze. Na kraju ga ja poklonim bratu.
Koliko traje Paradigma?PSV je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:24Dobar, al gust i presladak bar za moj ukus. Ako imas nekog u inostranstvu nek ti donese. Meni rodjo donio, 40€ platio kako kaze. Na kraju ga ja poklonim bratu.
Testirao sam Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme kao i Prada Paradigme - narucio oba, preporuka svjema.![]()
3-4h se bas fino osjeti, poslije malo oslabi ali i dalje ga vrijedi imati u kolekciji. Za svaki dan parfem.Surreal je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:43Koliko traje Paradigma?PSV je napisao/la: ↑31 maj 2026, 12:24Dobar, al gust i presladak bar za moj ukus. Ako imas nekog u inostranstvu nek ti donese. Meni rodjo donio, 40€ platio kako kaze. Na kraju ga ja poklonim bratu.
Testirao sam Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme kao i Prada Paradigme - narucio oba, preporuka svjema.![]()
Daj citavu kolekciju, ne budi trebica.
Sve u kolekciji plavo, svježe i slatko, gdje su tu kompleksne kreacije
BosniaBoston je napisao/la: ↑01 jun 2026, 17:42Sve u kolekciji plavo, svježe i slatko, gdje su tu kompleksne kreacije![]()
![]()
Samo Lattafa Khamrah i Mancera Instant Crush. Nece tebi niko govoriti koje je godisnje doba.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:03Kakve mozete preporuciti slatkaste parfeme za ljeto? Unaprijed hvala drugovi![]()
Kolega,koji tocno Narciso , Bleu Noir? Koji se ono ovdje jos parfem spominjao, nesto supreme ili tako nesto u pm...PSV je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:52Samo Lattafa Khamrah i Mancera Instant Crush. Nece tebi niko govoriti koje je godisnje doba.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:03Kakve mozete preporuciti slatkaste parfeme za ljeto? Unaprijed hvala drugovi![]()
![]()
@hazarder se slaze sa Narciso Rodriguez markom. Bukvalno sam prije sedam dana isti parfem pomirisao, kida, unikatan je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.