Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Slažem se potpuno. Na stranu novinari.
Kad sportisti razgovaraju između sebe, bude skroz druga priča. Čak često i u slučajevima kada nisu iz istog sporta, pa i kada npr. jedan od njih nije veliki poznavalac tog drugog sporta.
Kad sportisti razgovaraju između sebe, bude skroz druga priča. Čak često i u slučajevima kada nisu iz istog sporta, pa i kada npr. jedan od njih nije veliki poznavalac tog drugog sporta.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma da.
Meni jedan od najboljih ikada Zidan i Messi. Daj jbt da sjedis cijeli dan i slusas o cemu ljudi pricaju.
Mada moram priznati i da mi se Edin Avdic svidja. Jednostavno covjek zna puno o kosarci, razumije taj sport na visokom nivou,a i kao lik je opusten.
Intervju sa Jokicem od prije nekoliko mjeseci npr.
Edin Avdic je daleko najbolji sportski novinar iz BiH a usudio bih se reći i sa cijelog balkana (što se tiče košarke barem). Grehota ga je usporedit sa ovima što zadnjih dana izbacuju intervjue s Barbarezom i igračima.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 07:17Ma da.
Meni jedan od najboljih ikada Zidan i Messi. Daj jbt da sjedis cijeli dan i slusas o cemu ljudi pricaju.
Mada moram priznati i da mi se Edin Avdic svidja. Jednostavno covjek zna puno o kosarci, razumije taj sport na visokom nivou,a i kao lik je opusten.
Intervju sa Jokicem od prije nekoliko mjeseci npr.
Babuka dozivio povredu na treningu, ne zna se jos stepen znat ce se narednih dana
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
FerdinandF
- Kontakt:
Stepen je takav da nije trenirao od tad nikako, nije upisao minute nikako, a nece ni protiv Paname.
Upitno je da li ce biti spreman za prve dvije utakmice.
- Goalgetter
- Kontakt:
Na repka.ba pise da je trenirao odvojeno od ekipe, individualni trening (samo lagano trcanje).FerdinandF je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:59Stepen je takav da nije trenirao od tad nikako, nije upisao minute nikako, a nece ni protiv Paname.
Toliko ozbiljno onda ne moze biti, ali za Panamu sigurno out.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Tabakovic out, Dzeko out, znaci Bazdar povedi nas protiv Kanade
I ako bi bilo bas ludilo da gledamo Kerim - Mahmic - Esmir a Ermedina kao spic. Koji napad
Ali yebiga, Memic je bas dobar isto, nije ono maneken ovo ono, moderno krilo ali radi prljav posao i ima brzinu i strasan centar sut, a isto tako imas Kerima koji je supertalenat i ima taj X factor.
Tesko.
I ako bi bilo bas ludilo da gledamo Kerim - Mahmic - Esmir a Ermedina kao spic. Koji napad
Ali yebiga, Memic je bas dobar isto, nije ono maneken ovo ono, moderno krilo ali radi prljav posao i ima brzinu i strasan centar sut, a isto tako imas Kerima koji je supertalenat i ima taj X factor.
Tesko.
Zadnja izmjena: Edincapitano, dana/u 01 jun 2026, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ostanemo na Demirović, Lukicu i Bazdaru i Bazdar bude morao imati veliku minutažu, piši propalo ovo prvenstvo. Možemo se nadati samo nekom 0-0 rezultatu.
Nadam se da će barem jedan od Dzeke i Tabakovića biti spreman do početka.
Nadam se da će barem jedan od Dzeke i Tabakovića biti spreman do početka.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Po ovome sto sam ja cuo nece igrat protiv Paname al za Kanadu ce bit spreman. To je po ovom trenutnom stanju.
15.10.2013.
Nema veze bitno je da bude zdrav za svjetsko, a treba i Lukica probati sa Demirovicem
Sto brate nisu oni losi koliko je vezni los
Vezni kad je los dzaba nam i Dzeko i Tabakovic kad ne mozemo iznijeti loptu
Iskreno ja bih volio vidjeti nesto ovakvo protiv Paname
…………………..Lukic
Alajbegovic Demirovic Memic
……………Mahmic Sunjic
Burnic Muharemovic Celik Dedic
………………….Vasilj
Demirovica bih spustio na amf, a u u fazi napada da prelazi na poluspic, on moze trcati lijevo desno i igrati dupli pas sa krilima
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ako je tako ne moze biti spreman od prvih 11 ni protiv Kanade , zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao protiv Italije , a Salkeu igrao po 20 minuta samo da uhvati ritam , zadnjih 5 dana nije trenirao nikako danas odvojeno , po svemu sudeci mogli bi protiv Kanade zapoceti u 4 2 3 1 sa Demirovicem u spicu .
Zadnja izmjena: UtdBiH21, dana/u 01 jun 2026, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Ako nas je i pratila sreca protekle kvale/baraz, onda nas je definitivno napustila nakon toga.
Mada, ima i ona stara "dok jednom ne smrkne, drugom ne svane". Mozda upravo iskoci neki drugi igrac u prvi plan i bude heroj. Cudna je sudbina i nerijetko se poigra sa sportistima.
Mada, ima i ona stara "dok jednom ne smrkne, drugom ne svane". Mozda upravo iskoci neki drugi igrac u prvi plan i bude heroj. Cudna je sudbina i nerijetko se poigra sa sportistima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako sam gledao one strane analiticare nama protiv Kanade treba dobra odbrans i presing jer oni imaju brze igrace i ne smijemo im ostavljat prostor tako da po meni samo Demirovic u napadu je ok stim da bih volio aöukica ponov vidjeti protiv Paname jer djeluje mnogo bolji od Bazdara cqk bi nogao uskocit umjesto Tabakovica do Katra
Ne znam otkud sve ove teorije da cemo igrat sa jednim napadacem. Iz vise razgovora sa Sergejom u zadnje vrijeme jedino što se sa taktičke strane dalo zaključit je da ostajemo pri 4-4-2. Ako nema Dzeke i Tabakovica, igra Lukic.UtdBiH21 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:22Ako je tako ne moze biti spreman od prvih 11 ni protiv Kanade , zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao protiv Italije , a Salkeu igrao po 20 minuta samo da uhvati ritam , zadnjih 5 dana nije trenirao nikako danas odvojeno , po svemu sudeci mogli bi protiv Kanade zapoceti u 4 2 3 1 sa Demirovicem u spicu .
Zbog Alajbegovica , razlog zasto Kerim ne igra je jer igramo sa dva napadaca , ako Dzeko ne bude mogao puno je logicnije da Kerim udje u prvih 11 i da igramo Memic Kerim i Bajraktarevic od prve ili jos bolje Kerim Mahmic Bajraktarevic, nego da igra Lukic a Kerim na klupi , jer dok god igramo sa dva napadaca Kerim ce ostati na klupi zato sto Barbarez misli da Memic i Bajraktarevic bolje popunjavaju tu rupu vecom trkom .viKK je napisao/la: ↑01 jun 2026, 13:39Ne znam otkud sve ove teorije da cemo igrat sa jednim napadacem. Iz vise razgovora sa Sergejom u zadnje vrijeme jedino što se sa taktičke strane dalo zaključit je da ostajemo pri 4-4-2. Ako nema Dzeke i Tabakovica, igra Lukic.UtdBiH21 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:22Ako je tako ne moze biti spreman od prvih 11 ni protiv Kanade , zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao protiv Italije , a Salkeu igrao po 20 minuta samo da uhvati ritam , zadnjih 5 dana nije trenirao nikako danas odvojeno , po svemu sudeci mogli bi protiv Kanade zapoceti u 4 2 3 1 sa Demirovicem u spicu .
A kako bismo igrali 4-2-3-1 sa Memicem, Esmirom i Kerimom skupa? Dedic na lijevog beka a Memic na desnog beka a Seo na klupu? Ta rokada bi bila zanimljiva, ali ne mogu zamislit da bi SS to htio uradit. Mislim da nećemo imat nikakvih kratkorocnih eksperimenata tog tipa, osim ako nas ozlijede stvarno jako pritisnu.
Mogli bi 4231 a da ova trojica budu Esmir-Ermin-Kerim. Ispred njih Ermedin, a iza njih Šunjić i Bašić.viKK je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:02A kako bismo igrali 4-2-3-1 sa Memicem, Esmirom i Kerimom skupa? Dedic na lijevog beka a Memic na desnog beka a Seo na klupu? Ta rokada bi bila zanimljiva, ali ne mogu zamislit da bi SS to htio uradit. Mislim da nećemo imat nikakvih kratkorocnih eksperimenata tog tipa, osim ako nas ozlijede stvarno jako pritisnu.
Naravno, ovo neće ići na Kanadu, ali ja bih volio baš ovo da vidim.
Zna li se kakva je to povreda u pitanju?FerdinandF je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:59Stepen je takav da nije trenirao od tad nikako, nije upisao minute nikako, a nece ni protiv Paname.
Vasilj
Dedic - Katic - Muharemovic - Seo
Sunjic - Basic
Memic - Mahmic - Alajbegovic
Demirovic

Dedic - Katic - Muharemovic - Seo
Sunjic - Basic
Memic - Mahmic - Alajbegovic
Demirovic
Ako ne bude protiv Paname igrao barem jedno poluvrijeme sa jednim spicem i mahmicem kao desetkom, neće sigurno nikako igrati ni na sp taman da je ne znam ti kakva situacija.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlenHalilovic, izdzezveubrazil i 29 gostiju.