FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Edwin Odinaka, jedan od najboljih igrača Željezničara u minuloj polusezoni, je pronašao novi klub.
Nigerijski fudbaler će i dalje svoj fudbalski hljeb zarađivati u Evropi pošto je njegova nova destinacija Ukrajina.
Ovaj krilni fudbaler je potpisao dvogodišnju ugovor sa ekipom Bukovyna koja je izboraila plasman u Premijer ligu Ukrajine.
S obzirom da mu je ugovor sa Željezničarom istekao Plavi s Grbavice neće dobiti ništa novca od transfera 22-godišnjaka.
Prije Željezničara Odinaka je u Bosni i Hercegovini igrao za ekipu Stupčanice.
Nigerijski fudbaler će i dalje svoj fudbalski hljeb zarađivati u Evropi pošto je njegova nova destinacija Ukrajina.
Ovaj krilni fudbaler je potpisao dvogodišnju ugovor sa ekipom Bukovyna koja je izboraila plasman u Premijer ligu Ukrajine.
S obzirom da mu je ugovor sa Željezničarom istekao Plavi s Grbavice neće dobiti ništa novca od transfera 22-godišnjaka.
Prije Željezničara Odinaka je u Bosni i Hercegovini igrao za ekipu Stupčanice.
Brko iz druge galaksije!
Kurcic
-
12tiigrac21
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Interesantno ce mi bit ispratit da li ce teren mijenjat u trenutku kad se juzna tribina zavrsi pa cemo onda mirat cekat i teren da se uradi za otvaranje i juzne 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Ponajbolji igrač ekipe ode u državu koja je u ratu... Ja bi se najradije objesio... Sta nam se vise desava.. Galchev prva postava kod Bugara... Nek nam uzmu Kororu, Dragovića ili nekog od ovih juniora ja cu se roknut majke mi ... Ovaj nivo amaterizma... Da Bog dragi da na hajr.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Brate Galcheva su pljuvali ovdje na maksimalno, da je lik zalutao, da veze nema i sad kad je otisao place se za njim.Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:48Ponajbolji igrač ekipe ode u državu koja je u ratu... Ja bi se najradije objesio... Sta nam se vise desava.. Galchev prva postava kod Bugara... Nek nam uzmu Kororu, Dragovića ili nekog od ovih juniora ja cu se roknut majke mi ... Ovaj nivo amaterizma... Da Bog dragi da na hajr.
Nas je problem sto forumi i publika slazu sastave, sto se pojedini igraci odmah uzmu na zub i cak da nije ni poceli prvenstvo.
Sopic nije los trener ali cisto sumnjam da bi on u BiH.
Govore mu da je crnac,je bu mu majku kako je glup,drugog zovu tutom,klocom,ublehom i sad kad odu plac za njima.Gori postajemo od pitara.Ako je Odinaka pravi igrac,ugasit klub do jutra.Jedini zal je sto se nije uzela koja para,o igrackim ne kvalitetama necemo.
Brko iz druge galaksije!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Upravo to…nego mi smo takvi daj samo da pljujemo nesto.1921boy je napisao/la: ↑02 jun 2026, 00:06Govore mu da je crnac,je bu mu majku kako je glup,drugog zovu tutom,klocom,ublehom i sad kad odu plac za njima.Gori postajemo od pitara.Ako je Odinaka pravi igrac,ugasit klub do jutra.Jedini zal je sto se nije uzela koja para,o igrackim ne kvalitetama necemo.
Igraca kao sto je Odinaka mozes naci bez muke, nista on nije extra da ce nam bas faliti. Bilo koji malo jaci desni bek da dodje pokrit ce njegov odlazak.
Možda Prokop i Deni konačno zaigraju skupa u sastavu ako on dođe. Bolji izbor od Preleca po meni.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Suska se da vlada KS pliva para izvodjacu radova, od vise ljudi sam isto cuo. Zbog toga se radovi ne odvijaju brzo navodno. Ne znam koliko ima istine, ali je lako za povjerovat s obzirom da ovi nemaju marke na racunima i da plivaju i raznim dobavljacima to znam provjereno.
- WeekendOffender
- Kontakt:
- Austinpowers
- Kontakt:
Sabic i milosevic plus obojici zabrana ulaska na stadion cak i kao navijacima
VTZ
- WeekendOffender
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.