Toplo preporucujem Mancera red tobacco ako volis da imas minimalnu interakciju sa ljudimaMocvara1991 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:03Kakve mozete preporuciti slatkaste parfeme za ljeto? Unaprijed hvala drugovi![]()
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Curva Sud
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Hvala drugovi. Ispravak netacnog navoda, neko je pomenuo Afnan Supremacy... Kako bi Biscani rekli "sta je reci" taj parfem?
Ne mogu da shvatim da neko zeli mirisati kao i 80% drugih muskaraca. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel neko probao ovaj novi Y Iced?
Ako jeste da li se isplati uzeti umjesto Y EDP? Meni je EDP neki standardni, nosim ga svaki dan bez obzira na godisnje doba.
Ako jeste da li se isplati uzeti umjesto Y EDP? Meni je EDP neki standardni, nosim ga svaki dan bez obzira na godisnje doba.
Ma sve je to na isti fazon, YSL sve slicne parfeme pravi. Izbegavati.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:00Jel neko probao ovaj novi Y Iced?
Hvala @Ashu na predlogu za Issey Miyake. Otkida kako je dobar.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koja je alternativa, a da je "mass apealing"?PSV je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:10Ma sve je to na isti fazon, YSL sve slicne parfeme pravi. Izbegavati.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:00Jel neko probao ovaj novi Y Iced?
Ako jeste da li se isplati uzeti umjesto Y EDP? Meni je EDP neki standardni, nosim ga svaki dan bez obzira na godisnje doba.![]()
Hvala @Ashu na predlogu za Issey Miyake. Otkida kako je dobar.
Da se moze naspricati, a da ne ubija nekog. Y je dobar zbog toga
Evo danas probao bas, a Y EDP vec imam. 95% slicni, ovaj kao mrvu svjeziji sa losijim performansama. Jos jedna glupost od flankera.tuzlak1987 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:00Jel neko probao ovaj novi Y Iced?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Koji parfem uzet sad za ljeto?
Samo bez niche parfema,jer su preskupi a realno kakvih ima dizajneri su za njih izmislili definiciju parfema.
Samo bez niche parfema,jer su preskupi a realno kakvih ima dizajneri su za njih izmislili definiciju parfema.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Probaj Armaf Mandarin sky Elixir,ako bas želiš nekako slatkasto ljetni parfem.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 21:03Kakve mozete preporuciti slatkaste parfeme za ljeto? Unaprijed hvala drugovi![]()
Mada i obični Mandarin sky je po meni brutalan.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 6 gostiju.