FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije los izbor dobar je Radomir Djalovic 
Laku noć
ZZ
Hrvatski trener Zoran Zekić ostvario je posebnu konekciju sa navijačima Sarajeva, to bi mogao biti jedan od glavnih razloga njegovog povratka
Nakon što smo objavili da hrvatski stručnjak Mario Cvitanović napušta Fudbalski klub Sarajevo, saznajemo da je najbliži kandidat za njegovog nasljednika Zoran Zekić.
Prema našim saznanjima, ostali su sitni detalji do konačnog dogovora.

Nakon što smo objavili da hrvatski stručnjak Mario Cvitanović napušta Fudbalski klub Sarajevo, saznajemo da je najbliži kandidat za njegovog nasljednika Zoran Zekić.
Prema našim saznanjima, ostali su sitni detalji do konačnog dogovora.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Kad se samo sjetim atmosfere i igre tu noć... Jeza me hvata
Kakav presing smo igrali, koliko je to izgledalo lijepo, lepršavo, motivisano... Kao da nije Sarajevo nego neka ozbiljna Evropska ekipa.
A tek atmosfera, 20 minuta 25 hijjada u glas pjeva "dole na terenu srce ostavi"
Kakav presing smo igrali, koliko je to izgledalo lijepo, lepršavo, motivisano... Kao da nije Sarajevo nego neka ozbiljna Evropska ekipa.
A tek atmosfera, 20 minuta 25 hijjada u glas pjeva "dole na terenu srce ostavi"
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mozemo reci da je Zeka bio nas trener u prosloj sezoni i da ce biti trener i sljedece sezone
kontinuitet hvatamo
kontinuitet hvatamo
Mamic-Zekic...Wooww 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Hajde da vidimo na sta ce to liciti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKS -
Jel sletio vise
- Burberry46
- Kontakt:
Ide sutra objava prvo za Marija da odlazi a onda Zekic da je novi trener

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
rimljanin90
- Kontakt:
Kad sam procito na ovom portalu da je Zekic nas traner zahvaljivo sam se bogu bio sam sretni nego kad smo osvoili kup. Al nakon prve pres konferencije mi je malo pao u ocima, nekako se postavio ka da je veci od kluba, kao da je nasilu doso, preko penisa nekako, pa onda kad se zavrsila sezona pa izjava da svaku noc prica sa MIRVICEM preko zooma, pa hoce pa nece produzit, i onda nakon prvog kola pobjegnes bez pozdrava. Ako te karo mirvic ako te je ba va la Ajla bar su ti davali za usluge pare, al mi ti prizali podrsku ljubav i nisi uspio ni pruzit ruku 6 mjeseci.
Njegove trenerake sposobnosti znanje je top i sigurno iz jakira i krunu najbolji trener.
Al nemislim da je on trener za FK SARAJEVO (bar za ovaj roster), 2 igraca imamo koja mogu igrat still igre kojI ZEKIC IGRA.
Adem spor
Brakic spor
Began spor
Rile spor
Cimirot spor
Kupresnik spor
Menalo nekad bio brz
Ignjatkov brzina ko u pravog ronaldo brazilac danas
Maita malo spor
Elezi minimalno ono sto trazi ZEKIC ima on moze proc jer nije glup ko renan i keremeh
Keremeh i karlos su jedina dva igraca plus Elezi jer ima koliko toliko brzine plus ima mozak
Takodje odbrana pod zekicom je bila veoma slaba,
Njegove trenerake sposobnosti znanje je top i sigurno iz jakira i krunu najbolji trener.
Al nemislim da je on trener za FK SARAJEVO (bar za ovaj roster), 2 igraca imamo koja mogu igrat still igre kojI ZEKIC IGRA.
Adem spor
Brakic spor
Began spor
Rile spor
Cimirot spor
Kupresnik spor
Menalo nekad bio brz
Maita malo spor
Elezi minimalno ono sto trazi ZEKIC ima on moze proc jer nije glup ko renan i keremeh
Keremeh i karlos su jedina dva igraca plus Elezi jer ima koliko toliko brzine plus ima mozak
Takodje odbrana pod zekicom je bila veoma slaba,
Kad sam procito na ovom portalu da je Zekic nas traner zahvaljivo sam se bogu bio sam sretni nego kad smo osvoili kup. Al nakon prve pres konferencije mi je malo pao u ocima, nekako se postavio ka da je veci od kluba, kao da je nasilu doso, preko penisa nekako, pa onda kad se zavrsila sezona pa izjava da svaku noc prica sa MIRVICEM preko zooma, pa hoce pa nece produzit, i onda nakon prvog kola pobjegnes bez pozdrava. Ako te karo mirvic ako te je ba va la Ajla bar su ti davali za usluge pare, al mi ti pruzali podrsku koju niko nije dobio,ljubav i nisi uspio ni pruzit ruku 6 mjeseci.
Njegove trenerake sposobnosti znanje je top i sigurno uz jakira i krunu najbolji trener.
Al nemislim da je on trener za FK SARAJEVO (bar za ovaj roster), 2 igraca imamo koja mogu igrat still igre kojI ZEKIC IGRA. Keremech i karlos
Adem spor
Brakic spor
Began spor
Rile spor
Cimirot spor
Kupresnik spor
Menalo nekad bio brz
Maita malo spor
Takodje odbrana pod zekicom je bila veoma slaba, JER ODBRANA DONOSI TITULE, mi cim smo doveli odbranu koliko toliko uredi mi smo fakticki bez napadaca smo osvoili drugo mjesto
I ja mislim da ce bit isti problem sa Mamicim ko sa Aylahom samo na drugi nacin.
On ce trazit idrjesene ruke Mamic ce to njemu odobrit dok ne podpise posle to MAMIC NECE **** DVA POSTO. Mamic nezna fukcionisat ako oni nemaju apsulutno vlast
Njegove trenerake sposobnosti znanje je top i sigurno uz jakira i krunu najbolji trener.
Al nemislim da je on trener za FK SARAJEVO (bar za ovaj roster), 2 igraca imamo koja mogu igrat still igre kojI ZEKIC IGRA. Keremech i karlos
Adem spor
Brakic spor
Began spor
Rile spor
Cimirot spor
Kupresnik spor
Menalo nekad bio brz
Maita malo spor
Takodje odbrana pod zekicom je bila veoma slaba, JER ODBRANA DONOSI TITULE, mi cim smo doveli odbranu koliko toliko uredi mi smo fakticki bez napadaca smo osvoili drugo mjesto
I ja mislim da ce bit isti problem sa Mamicim ko sa Aylahom samo na drugi nacin.
On ce trazit idrjesene ruke Mamic ce to njemu odobrit dok ne podpise posle to MAMIC NECE **** DVA POSTO. Mamic nezna fukcionisat ako oni nemaju apsulutno vlast
-
KarloIvandic
- Kontakt:
trenutno ZZ je najbolji trener za Sarajevo sto se moze dovesti
- Jet2Holiday
- Kontakt:
I Martin Odegard je panj.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- NeSamSafetee
- Kontakt:
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Hajde malo da se obradujem i za ovo Sarajevo yebo ih ćaća
Zeka majstore sa srećom, da pišemo najljepšu priču
Zeka majstore sa srećom, da pišemo najljepšu priču
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Ne mogu bolje vijesti. Jedini trener bar trenutno koji može vratiti i publiku na tribine, pored trenerskog znanja koje je dokazao ima taj sarm, zavolio je klub i navijace i obrnuto. Jednostavno nije trebao nikada ni ici, al eto..
Nadam se da je istina i da potpisuje.
Hajdeee Zoraneeee
Nadam se da je istina i da potpisuje.
Hajdeee Zoraneeee
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt: