Šta mislis o tome u slučaju da hoće? Sigurno ne može biti gore nego sa ovim ****...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
BRATSTVO GRAČANiCA
Daj nekog novog vise. Dopizdili ovi sve isti likovi da se mijenjaju. Nije ih sramota ono objavit kao saopstenje
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Iskreno sad mi krivo što je Azmir preuzeo klub i spasio ga gašenja na jesen, trebao je pustit ovo sve i rahat, kad se Šibenik mogao ugasit onda može i Sloboda koja nema ni jenog trofeja
Iskreno sad mi krivo što je Azmir preuzeo klub i spasio ga gašenja na jesen, trebao je pustit ovo sve i rahat, kad se Šibenik mogao ugasit onda može i Sloboda koja nema ni jenog trofeja
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 01 jun 2026, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- bromazepam
- Kontakt:
Sloboda je osvajač Liga kupa Jugoslavije.fukara87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:21Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Drug mislim na trofeje poslije rataQuerty je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:14Sloboda je osvajač Liga kupa Jugoslavije.fukara87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:21Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nisi tako napisao.fukara87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:43Drug mislim na trofeje poslije rataQuerty je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:14Sloboda je osvajač Liga kupa Jugoslavije.fukara87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:21Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Bez ljutnje.
Azmir je teska budala on sto kaze pola baci u vodu.Evo jos se ceka onaj stadion od 50 miliona,do sada bi gotov bio
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona
U sve se razumije lik.
Inace poglupo saopstenje,dzaba se brukamo da su pioniri izasli mnogo je to primiti ali eto,razloga je mnogo a nebriga o toj djeci na prvom mjestu.
E moja Slobodo
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona
U sve se razumije lik.
Inace poglupo saopstenje,dzaba se brukamo da su pioniri izasli mnogo je to primiti ali eto,razloga je mnogo a nebriga o toj djeci na prvom mjestu.
E moja Slobodo
Nisu izgubili Bašigovci 10-0 (svaka čast Bašigovcima), izgubila je Sloboda Tuzla, e Sloboda koja ima stotine igrača u omladinskom pogonu, grad od preko 100 hiljada ljudi, pa to je da i uprava i treneri kolektivno harakiri izvrše na trgu. Pa ko je nekad pogledao makar jednu utakmicu zna kako moraš izgledat da izgubiš 13-0FKBilder je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:07Azmir je teska budala on sto kaze pola baci u vodu.Evo jos se ceka onaj stadion od 50 miliona,do sada bi gotov bio![]()
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona![]()
U sve se razumije lik.
E moja Slobodo![]()
Slazem seBlizzard je napisao/la: ↑02 jun 2026, 07:43Nisu izgubili Bašigovci 10-0 (svaka čast Bašigovcima), izgubila je Sloboda Tuzla, e Sloboda koja ima stotine igrača u omladinskom pogonu, grad od preko 100 hiljada ljudi, pa to je da i uprava i treneri kolektivno harakiri izvrše na trgu. Pa ko je nekad pogledao makar jednu utakmicu zna kako moraš izgledat da izgubiš 13-0FKBilder je napisao/la: ↑01 jun 2026, 14:07Azmir je teska budala on sto kaze pola baci u vodu.Evo jos se ceka onaj stadion od 50 miliona,do sada bi gotov bio![]()
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona![]()
U sve se razumije lik.
E moja Slobodo![]()
Kod nas izgore ljudi i nema odgovornosti, a očekujete odgovornost za poraz .
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sta ocekivati kada su toj djeci prvi treneri bili alkosi, kada nikog nije briga za njihov razvoj i usmjerenje. Bolje uslove mladim igracima nude okolni klubovi pa u niih odlazw tipa Sloga Doboj. Ej kad je mladom igracu isplativijw igrati u Slogi iz Doboja nego u Slobodi iz Tuzle. Godinama se rusi integritet i ime kluba, ovo je postala sprdnja. Nisu djeca kriva, vec nerad kluba.
#CarsijaOdjebi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Mi od Azmira ne mozemo ocekivati visoko organizovani klub i nije on od tog posla to svako zna, ali trenutno biramo izmedju njega i gasenja, sta nam carsija i sdp uradi. A ovaj Zijo je tolko gadan lik i samo palamudi ono covjek vise ne moze ni slusat, Jasmin je imao bar neki stav gradonacelnika ovaj kao da je predsjednik razreda u osnovnoj, nit stava nit karizme, a govori kao da je naucio pjesmicu da recituje za uciteljicu i sve dok takvi likovi su na vkasti a klub zavisi od politike to nam je sto nam je.
#CarsijaOdjebi
Kod nas izgore ljudi i nema odgovornosti, a očekujete odgovornost za poraz .
Samo je Sloboda iz Tuzle
Kakva odgovornost, godinama se urušava klub, stadion se uzeo klubu kao da se sačuva a u stvari se napravila "firma" koja je stjecište stranačkih uhljeba. Ti isti političari otvarali tribinu, šipovali za drugu, da bi isti pronašli da nema odgovarajuće papirologije.
Prvi put kada je Azmir došao imali smo šanse jer je tada bio američki biznismen, sada je ovo Azmir koji je pokupio sve lopovluke i koristi ih maksimalno.
Na žalost ovaj njegov mandat je od dva zla manje da se izabere, jer su nas naši "ćaršijaneri" vodili u propast i OFK, da se napravi još jedno mjesto gdje će ubaciti stranački poslušnici.
Na što će izaći ovo stvarno nemam pojma.
Prvi put kada je Azmir došao imali smo šanse jer je tada bio američki biznismen, sada je ovo Azmir koji je pokupio sve lopovluke i koristi ih maksimalno.
Na žalost ovaj njegov mandat je od dva zla manje da se izabere, jer su nas naši "ćaršijaneri" vodili u propast i OFK, da se napravi još jedno mjesto gdje će ubaciti stranački poslušnici.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma nema na sta izaci, osim onog sjasi murta da uzjase kurta. Njima ovakvo stanje i odgovara, kad samo dodju svi, tuze klub na kraju i uzmu pare, jos pri tome nikad niko ne odgovara za stanje kluba. 1000% puta im je ovo bolje nego da bude gasenje.meecko je napisao/la: ↑02 jun 2026, 14:32Kakva odgovornost, godinama se urušava klub, stadion se uzeo klubu kao da se sačuva a u stvari se napravila "firma" koja je stjecište stranačkih uhljeba. Ti isti političari otvarali tribinu, šipovali za drugu, da bi isti pronašli da nema odgovarajuće papirologije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.