FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Marokanci58
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Marokanci58 » 01 jun 2026, 09:57

Querty je napisao/la:
01 jun 2026, 09:29
Jel ovo Big Nurk želi postati vlasnikom Slobode? :D
Šta mislis o tome u slučaju da hoće? Sigurno ne može biti gore nego sa ovim ****...
BRATSTVO GRAČANiCA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jun 2026, 09:59

Querty je napisao/la:
01 jun 2026, 09:29
Jel ovo Big Nurk želi postati vlasnikom Slobode? :D
Daj nekog novog vise. Dopizdili ovi sve isti likovi da se mijenjaju. Nije ih sramota ono objavit kao saopstenje :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 jun 2026, 10:21

Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Iskreno sad mi krivo što je Azmir preuzeo klub i spasio ga gašenja na jesen, trebao je pustit ovo sve i rahat, kad se Šibenik mogao ugasit onda može i Sloboda koja nema ni jenog trofeja
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 01 jun 2026, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 01 jun 2026, 10:25

Ma čaršija je ovo namjestila Azmiiiiiru.
Santos sa Tušnja

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 01 jun 2026, 11:14

fukara87 je napisao/la:
01 jun 2026, 10:21
Trebamo bit svjesni da i ko zeli da bude u ovom napačenom, pokradenom, opljačkanom i sisom muzarom od kluba, sta su sve radili sa ovim klubom dobro i jesmo zivi.
Iskreno sad mi krivo što je Azmir preuzeo klub i spasio ga gašenja na jesen, trebao je pustit ovo sve i rahat, kad se Šibenik mogao ugasit onda može i Sloboda koja nema ni jenog trofeja
Sloboda je osvajač Liga kupa Jugoslavije.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 jun 2026, 11:43

Querty je napisao/la:
01 jun 2026, 11:14
fukara87 je napisao/la:
Drug mislim na trofeje poslije rata
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 01 jun 2026, 12:00

fukara87 je napisao/la:
01 jun 2026, 11:43
Querty je napisao/la:
01 jun 2026, 11:14
fukara87 je napisao/la:
Drug mislim na trofeje poslije rata
Nisi tako napisao.

Bez ljutnje.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 01 jun 2026, 14:07

Azmir je teska budala on sto kaze pola baci u vodu.Evo jos se ceka onaj stadion od 50 miliona,do sada bi gotov bio :urnebes:
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona :urnebes:
U sve se razumije lik.

Inace poglupo saopstenje,dzaba se brukamo da su pioniri izasli mnogo je to primiti ali eto,razloga je mnogo a nebriga o toj djeci na prvom mjestu.
E moja Slobodo :roll:

Blizzard
Kontakt:

Post Postao/la Blizzard » 02 jun 2026, 07:43

FKBilder je napisao/la:
01 jun 2026, 14:07
Azmir je teska budala on sto kaze pola baci u vodu.Evo jos se ceka onaj stadion od 50 miliona,do sada bi gotov bio :urnebes:
Ali vala i ovaj Nurkic sere,sve on komentarise od izbora za Reisa do miss kantona :urnebes:
U sve se razumije lik.

Inace poglupo saopstenje,dzaba se brukamo da su pioniri izasli mnogo je to primiti ali eto,razloga je mnogo a nebriga o toj djeci na prvom mjestu.
Nisu izgubili Bašigovci 10-0 (svaka čast Bašigovcima), izgubila je Sloboda Tuzla, e Sloboda koja ima stotine igrača u omladinskom pogonu, grad od preko 100 hiljada ljudi, pa to je da i uprava i treneri kolektivno harakiri izvrše na trgu. Pa ko je nekad pogledao makar jednu utakmicu zna kako moraš izgledat da izgubiš 13-0

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 jun 2026, 08:58

Blizzard je napisao/la:
02 jun 2026, 07:43
FKBilder je napisao/la:
01 jun 2026, 14:07
U sve se razumije lik.

Nisu izgubili Bašigovci 10-0 (svaka čast Bašigovcima), izgubila je Sloboda Tuzla, e Sloboda koja ima stotine igrača u omladinskom pogonu, grad od preko 100 hiljada ljudi, pa to je da i uprava i treneri kolektivno harakiri izvrše na trgu. Pa ko je nekad pogledao makar jednu utakmicu zna kako moraš izgledat da izgubiš 13-0
Slazem se

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 02 jun 2026, 13:14

Kod nas izgore ljudi i nema odgovornosti, a očekujete odgovornost za poraz .
Samo je Sloboda iz Tuzle

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 02 jun 2026, 13:20

Sta ocekivati kada su toj djeci prvi treneri bili alkosi, kada nikog nije briga za njihov razvoj i usmjerenje. Bolje uslove mladim igracima nude okolni klubovi pa u niih odlazw tipa Sloga Doboj. Ej kad je mladom igracu isplativijw igrati u Slogi iz Doboja nego u Slobodi iz Tuzle. Godinama se rusi integritet i ime kluba, ovo je postala sprdnja. Nisu djeca kriva, vec nerad kluba.
#CarsijaOdjebi

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 02 jun 2026, 13:24

Mi od Azmira ne mozemo ocekivati visoko organizovani klub i nije on od tog posla to svako zna, ali trenutno biramo izmedju njega i gasenja, sta nam carsija i sdp uradi. A ovaj Zijo je tolko gadan lik i samo palamudi ono covjek vise ne moze ni slusat, Jasmin je imao bar neki stav gradonacelnika ovaj kao da je predsjednik razreda u osnovnoj, nit stava nit karizme, a govori kao da je naucio pjesmicu da recituje za uciteljicu i sve dok takvi likovi su na vkasti a klub zavisi od politike to nam je sto nam je.
#CarsijaOdjebi

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 02 jun 2026, 13:54

Kod nas izgore ljudi i nema odgovornosti, a očekujete odgovornost za poraz .
Samo je Sloboda iz Tuzle

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 02 jun 2026, 14:32

Kakva odgovornost, godinama se urušava klub, stadion se uzeo klubu kao da se sačuva a u stvari se napravila "firma" koja je stjecište stranačkih uhljeba. Ti isti političari otvarali tribinu, šipovali za drugu, da bi isti pronašli da nema odgovarajuće papirologije.
Prvi put kada je Azmir došao imali smo šanse jer je tada bio američki biznismen, sada je ovo Azmir koji je pokupio sve lopovluke i koristi ih maksimalno.
Na žalost ovaj njegov mandat je od dva zla manje da se izabere, jer su nas naši "ćaršijaneri" vodili u propast i OFK, da se napravi još jedno mjesto gdje će ubaciti stranački poslušnici.
Na što će izaći ovo stvarno nemam pojma.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 jun 2026, 15:11

meecko je napisao/la:
02 jun 2026, 14:32
Kakva odgovornost, godinama se urušava klub, stadion se uzeo klubu kao da se sačuva a u stvari se napravila "firma" koja je stjecište stranačkih uhljeba. Ti isti političari otvarali tribinu, šipovali za drugu, da bi isti pronašli da nema odgovarajuće papirologije.
Prvi put kada je Azmir došao imali smo šanse jer je tada bio američki biznismen, sada je ovo Azmir koji je pokupio sve lopovluke i koristi ih maksimalno.
Na žalost ovaj njegov mandat je od dva zla manje da se izabere, jer su nas naši "ćaršijaneri" vodili u propast i OFK, da se napravi još jedno mjesto gdje će ubaciti stranački poslušnici.
Na što će izaći ovo stvarno nemam pojma.
Ma nema na sta izaci, osim onog sjasi murta da uzjase kurta. Njima ovakvo stanje i odgovara, kad samo dodju svi, tuze klub na kraju i uzmu pare, jos pri tome nikad niko ne odgovara za stanje kluba. 1000% puta im je ovo bolje nego da bude gasenje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []