Ma de ljudi vise ne znaju sta pisu ,kao da fudbal nije odbrana ,ili kao da sastavni dio fudbala nisu prekidi,cuj igraju dosadno brane se .U nokaut fazi lige prvaka niko nam nije dao gol iz igre.Za cijelu godinu u Ligi prvaka Arsenal primio 7 golova ,dosli do finala izgubili na penale (gdje je lutrija odlucila)da nije bilo penala zza Pariz nebi nam ga dali da se igralo jos dva dana i dvije noci,igrali finale Carabao kupa ,osvojili Ligu koju smo sami sebi zakomplikovali katastrofalnim igrama u aprilu inace da smo April odradili 20% bolje slavili bi na kraju sa 10bodova prednosti i nebi bilo nikakvog pitanja ko ce biti sampion.Ali eto ne valja Arsenal jer ne igra lijepo sve sto su uradili na srecu,na silu i bili su poguranisirBobbyMoore je napisao/la: ↑01 jun 2026, 23:33Da se mi razumijemo, igra Arsenala je toliko bila negledljiva. Sto je totalno moje subjektivno misljenje. Ali pricati da zelis da klub za koji navijas igra 4. ligu radije nego tako osvaja su bas nebuloze. Evo mi smo ispali, iskreno vise bih volio da smo sa igrom kakvu je igrao Arsenal opstali, a da ne kazem osvojili. Tako da to tjesenje i izvlacenje zbog svojih losih ekipa na ustrb Arsenalove igre je nista drugo do zavist. Kamo srece da sampion igra atraktivniji fudbal, ali Arsenal je sampion, Liverpool peti, Chelsea deseti, a West Ham osamnaesti.
Ali postoje ljudi Munafici raduju se svojoj sreci i tudjoj nesreci tesko li se takvim glavama
Na stranu sve zajebancija,volim se zezati i na svoj i na tudji nacin ,uredu je i bocnuti ponekad nebi bilo zanimljivo da nema toga u zaru borbe i prepucavanja padnu i uvrede ali na kraju muski stisnuti ruku i reci svaka cast idemo dalje.Jer ne mogu da shvatim ljude koji toliko pljuju po ekipi koja je pobijedila 70% odigranih utakmica,otisla u finale kupa,u ligi prvaka igrali do finala bez poraza i finale izgubili na penale ,osvojili EPL sa najboljom odbranom i drugim najboljim napadom