FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordospartanac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sefe dobro dosao i sretno.
Napokon lijepe vijesti, radujem se povratku Zekica. Idemo opet ZZ Top.
Hvala i Cvitanovicu na jako korektno odradjenom poslu i zelim mu puno srece u nastavku karijere.
Hvala i Cvitanovicu na jako korektno odradjenom poslu i zelim mu puno srece u nastavku karijere.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
bordospartanac
- Kontakt:
-
Marokanci58
- Kontakt:
Traže halala što su u javnost iznijeli informacije o naštimanom kupu?
BRATSTVO GRAČANiCA
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Evo ovog osloboditelja sto je deblokirao Sarajevo u ratu preko Ilijasa i VogosceMarokanci58 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:57Traže halala što su u javnost iznijeli informacije o naštimanom kupu?
Zekic je napustio nas tacno prije 10 mjeseci, i sad imas samo kupresaka mujkica keremeha beganovica krdzalica, prem da cemo najvjerovatnije ostat bez mujkica kupresaka i krdzalica.
Imas 2 igraca od 25 igraca i to i ta dva igraca su vise zamjena nego starteri.
Drugo, vec sad (covjek jos nije ni opecacen) sepravi podloga za opravdavanje i neopravdavamje za NEUSPJEH, to nije zdrav put.
Ja se boim da bi se moglo desit da Zekic podbaci posebno u prvih 5-6 kola i da mu se sva pozitiva okrene u negativu. Dosta puta mi se desilo dok sam igrao fudbal (bio sam inace poprilicno dobar) kad bi dolazio na stadion cim pocnu hvalopjevi tipa on je top razvalice ih sam ja ga vidim za par godina u manchesteru ja bi bio u toj utakmici totalno bio ispod nivoa dista puta i crveni dobijem trener me zamjeni itd itd.
Sto kaze ADO kad potvrde kad ce doc na podpis ugovora trebamo iskoristit taj momentum bar 1000 ljudi da ode da mu pruze podrsku, jer prvu mec loptu po osvajanju titule HORDE DOBRA su sjebale, ZEKIC koliko god pokazivao da je hladan smiren DOBRO SE SJECAM SNIMKA IZ AUTOBUSA KAD SE SAKOM UDARA PO PRSIMA, ono on nije uradio rezisirano vec ono je bilo iz revolta (sto je veoma vazno) ono bi jedino CALA JANJOS MOGO URADIT I GABRIJEL SKORO ALEN.
Zekica podrzat maksimalno,njegovoj da radi svoj poso, moj savjet njemu jeste da bude za jednu nijansu obazrivi da su bodevi ispred ljepote igre. Mora se u amaterskoj ligi gdje igraju poluprofesionalni igraci amaterske sudije debilcine u savezu u vidu konja iz mostara i krmeta iz bl. Ti igraci moraju imat 15-20 minuta u toku utakmice da se prikljuce na infuziju i na fadilov raspirator jednostavno takva sorta koja nema pluca. Kad vodis 1-0 malo obori tempo nek se izduvaju, jednostavno njihova pluca misici zglobovi nemogu igrat 90 minuta punim gasom.
Imas 2 igraca od 25 igraca i to i ta dva igraca su vise zamjena nego starteri.
Drugo, vec sad (covjek jos nije ni opecacen) sepravi podloga za opravdavanje i neopravdavamje za NEUSPJEH, to nije zdrav put.
Ja se boim da bi se moglo desit da Zekic podbaci posebno u prvih 5-6 kola i da mu se sva pozitiva okrene u negativu. Dosta puta mi se desilo dok sam igrao fudbal (bio sam inace poprilicno dobar) kad bi dolazio na stadion cim pocnu hvalopjevi tipa on je top razvalice ih sam ja ga vidim za par godina u manchesteru ja bi bio u toj utakmici totalno bio ispod nivoa dista puta i crveni dobijem trener me zamjeni itd itd.
Sto kaze ADO kad potvrde kad ce doc na podpis ugovora trebamo iskoristit taj momentum bar 1000 ljudi da ode da mu pruze podrsku, jer prvu mec loptu po osvajanju titule HORDE DOBRA su sjebale, ZEKIC koliko god pokazivao da je hladan smiren DOBRO SE SJECAM SNIMKA IZ AUTOBUSA KAD SE SAKOM UDARA PO PRSIMA, ono on nije uradio rezisirano vec ono je bilo iz revolta (sto je veoma vazno) ono bi jedino CALA JANJOS MOGO URADIT I GABRIJEL SKORO ALEN.
Zekica podrzat maksimalno,njegovoj da radi svoj poso, moj savjet njemu jeste da bude za jednu nijansu obazrivi da su bodevi ispred ljepote igre. Mora se u amaterskoj ligi gdje igraju poluprofesionalni igraci amaterske sudije debilcine u savezu u vidu konja iz mostara i krmeta iz bl. Ti igraci moraju imat 15-20 minuta u toku utakmice da se prikljuce na infuziju i na fadilov raspirator jednostavno takva sorta koja nema pluca. Kad vodis 1-0 malo obori tempo nek se izduvaju, jednostavno njihova pluca misici zglobovi nemogu igrat 90 minuta punim gasom.
Ja bojkotujem ako ne bude 4231 i Usro na klupi a na terenu KAPOTALCI kao Jajalo, Stojcev, Benko.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Želimo titulu u sezoni kad slavimo 80 godina Kluba!!!
Kapfenberg, Stalhofen, Austrija U21, Sturm, Dunajska Streda, Chenaiyin, Ludogorets, Craiova, Baniyas.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:12Je je.. poslom ne može Bradinu preći… Gdje se god može mahalat tu je prvi. Nek zahvali Ajli.Bonton je napisao/la: ↑02 jun 2026, 10:32Nek ti znaš koliko je ko stručan, Kozlić ima preozbiljan CV, prvenstveno u sferi analitike i kondicione pripreme.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jun 2026, 10:20Zna i Zekić ko i gdje ga može izbušiti. Čuj Kozlić analitičar, ne zna video od 2 minute napravit igračima, a analizu da uradi.
Izvinite za upad na temu.
Toliko o neprelasku Bradine.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Zeka sefe dobro nam ponovo dosao i nadam se da ces ostati sto duze na klupi, a po meni nisi trebao otici necu ulaziti sta je razlog bio! 
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Mario potpisao novi ugovor a vi cestitate zeki???
300k eura +20% za juniora bez seniorskih minuta je strasan posao
Najvažnije je da u klubu više nema igrača Husarića.
Daj nam sad Hamzu i Rahmana 
- BegovicRamiz
- Kontakt:
neko da nam povadi one koji su pisali da je Zeka pickha
da vidim da ga i ja nisam zacero u pm
nema potrebe za euforijom
vratite se na svoja mjesta
da vidim da ga i ja nisam zacero u pm
nema potrebe za euforijom
vratite se na svoja mjesta