strašna muskulatura, ispadaju mu kvadricepsi iz šorca, to je igrač koji donosi izrazit kvalitet. na slikama naših treninga tad se vidjela baš razlika njega kao građenog sportiste i naših ostalih igrača. šteta što nije bar polusezonu odigrao, a zadržati ga ne bi mogli svakakoplisek je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:37niko nikog nije zajebao, momak dosao, nije mu se svidjela liga i grad, uprava pocela trazit opciju da ga proda i nasla na kraju. Momak je masina danas, vrijedi preko 10 miliona, na spisku za svjetskoStriktnoZlo je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:32Meni je i dalje za Viverosa nejasno sve... ko je tu koga zayebo ili htio zayebat, ali šta smo mi pustili olako...
doduše nismo pustili uzelo se keša, ali ono je ubica.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
propoklopac
- Kontakt:
Mariju Cvitanovicu treba u svakom slucaju odati veliko priznanje i postovanje za sve sto je uradio kod nas...
Dosao iz nebuha, odmah uskocio na klupu, mi 9 ili 10 na tabeli, opsti javasluk medju igracima i proljetni dio sezone zavrsi ispred Zrinjskog, iza Borca...
Mi nezadovoljni igrom, navikli na brzu tranziciju kod Zekica, sa Gulijem i Frensisom po krilima i sta je god Mario morao prilagodjavati nama je bilo odron...
Ja mu u svakom slucaju skidam kapu, HVALA i SRETNO U NASTAVKU KARIJERE...
Nas je jednostavno Zekic kupio, ona emocija u autobusu je nesto sto se urezuje u srce svakog naseg navijaca...
Dosao iz nebuha, odmah uskocio na klupu, mi 9 ili 10 na tabeli, opsti javasluk medju igracima i proljetni dio sezone zavrsi ispred Zrinjskog, iza Borca...
Mi nezadovoljni igrom, navikli na brzu tranziciju kod Zekica, sa Gulijem i Frensisom po krilima i sta je god Mario morao prilagodjavati nama je bilo odron...
Ja mu u svakom slucaju skidam kapu, HVALA i SRETNO U NASTAVKU KARIJERE...
Nas je jednostavno Zekic kupio, ona emocija u autobusu je nesto sto se urezuje u srce svakog naseg navijaca...
Vala nije ni taj zuti trebao fasovati da mu statistika bude bukvalno cista...plisek je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:40eno ga hara drugom venecuelanskom ligom sa ucinkom od jednog zutogVanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:33A nema Penerande...plisek je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:27Kolumbijac iz saudije sto treba doci imao ugovor tamo mjesecno 110k dolara, kako li smo ga uspjeli nagovorit da dodje u nasu ligu, Bog zna samo. Svaka cast upravi, momak masina, mlad i ima potencijala ko sto je i viveros bio. Samo ovaj je vec imao ozbiljan angazman. Bravo Mamicu!![]()
![]()
![]()
![]()
citava ekipa im 900k, sam Nido kostao 3 put toliko
![]()
![]()
![]()
moj brate ne znam dje ga izvuce skauting sluzba, ovakve ni nodi kod onih tamo ne bi nasao
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Nevjerovatno je kako je sebi lik unistio karijeru...
Sjecas se kad je potpisao za nas, komentari iz Venecuele su bili da se opameti i uozbilji, ali faca nista...
Strasan talenat, mozak ko zrno graska...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mariju niko nema ništa zamjeriti. Okej, kup i sve to, ali tako je kako je. Došao kad nismo mogli mrežu sačuvati, a kamoli bod osvojiti. Sve što sam mislio da će uraditi i uradio je, bio sam jedan od rijetkih koji ga nije popljuvao. Dobar čovjek, podigao ekipu, popravio atmosferu, učvrstio odbranu, dobio gurbete, Borca, Zrinjskog i na kraju fine bodove skupio. Hvala mu na svemu, ali nije za dalje i to sam rekao na polusezoni.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:46Mariju Cvitanovicu treba u svakom slucaju odati veliko priznanje i postovanje za sve sto je uradio kod nas...
Ja mu u svakom slucaju skidam kapu, HVALA i SRETNO U NASTAVKU KARIJERE...![]()
Nemoj ovo zivota ti, odmah mi mrak padne na oci...GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:03Mariju niko nema ništa zamjeriti. Okej, kup i sve to, ali tako je kako je. Došao kad nismo mogli mrežu sačuvati, a kamoli bod osvojiti. Sve što sam mislio da će uraditi i uradio je, bio sam jedan od rijetkih koji ga nije popljuvao. Dobar čovjek, podigao ekipu, popravio atmosferu, učvrstio odbranu, dobio gurbete, Borca, Zrinjskog i na kraju fine bodove skupio. Hvala mu na svemu, ali nije za dalje i to sam rekao na polusezoni.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:46Mariju Cvitanovicu treba u svakom slucaju odati veliko priznanje i postovanje za sve sto je uradio kod nas...
Danas juniori u 15h protiv kona, finale kupa KS.
Samo jedan može voditi Sarajevo.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:10Nemoj ovo zivota ti, odmah mi mrak padne na oci...GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:03Mariju niko nema ništa zamjeriti. Okej, kup i sve to, ali tako je kako je. Došao kad nismo mogli mrežu sačuvati, a kamoli bod osvojiti. Sve što sam mislio da će uraditi i uradio je, bio sam jedan od rijetkih koji ga nije popljuvao. Dobar čovjek, podigao ekipu, popravio atmosferu, učvrstio odbranu, dobio gurbete, Borca, Zrinjskog i na kraju fine bodove skupio. Hvala mu na svemu, ali nije za dalje i to sam rekao na polusezoni.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:46Mariju Cvitanovicu treba u svakom slucaju odati veliko priznanje i postovanje za sve sto je uradio kod nas...
Samo nemoj da Mirvić dovodi neke random južnoamerikance, pustit Zekiću da radi sa Mamićem i neka traže i odgovaraju za rezultat!
Šta je tu je VanjaVanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:10Nemoj ovo zivota ti, odmah mi mrak padne na oci...GalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:03Mariju niko nema ništa zamjeriti. Okej, kup i sve to, ali tako je kako je. Došao kad nismo mogli mrežu sačuvati, a kamoli bod osvojiti. Sve što sam mislio da će uraditi i uradio je, bio sam jedan od rijetkih koji ga nije popljuvao. Dobar čovjek, podigao ekipu, popravio atmosferu, učvrstio odbranu, dobio gurbete, Borca, Zrinjskog i na kraju fine bodove skupio. Hvala mu na svemu, ali nije za dalje i to sam rekao na polusezoni.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:46Mariju Cvitanovicu treba u svakom slucaju odati veliko priznanje i postovanje za sve sto je uradio kod nas...
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
ovaj kolumbijac sto potpisuje je Mamicev, sluzba sto ga predstavlja radila sa dinamom, to je veza
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Mario je doveden kao vatrogasac i spasio je šta je bilo moguće, ima bolju statistiku od 90% trenera ikada, ali svojim izjavama i načinom rada ipak nije stekao povjerenje na duže staze, nekako svojom pojavom nije imao autoritet, teško je pričati o tome dok ovamo gledaš u kakvo je stanje došao i u kakvom stanju ostavlja klub.
Red je da naplati svaku marku do kraja ugovora i da mu se iskreno zahvalimo na predanosti i profesionalnom odnosu.
Većina trenera ode nakon neke katastrofe gdje ostavi ekipu na cjedilu, kod njega je baš suprotno.
Red je da naplati svaku marku do kraja ugovora i da mu se iskreno zahvalimo na predanosti i profesionalnom odnosu.
Većina trenera ode nakon neke katastrofe gdje ostavi ekipu na cjedilu, kod njega je baš suprotno.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ma Mario je unazad ovih 7-8 trenera osim Zekica imao najbolji skor. VIse nego korektne rezultate je postigao. Covjeku se zahvaliti korektno i to je to. Da je ostao ne bi nista sa njim uradili vise od ovog.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:32Mario je doveden kao vatrogasac i spasio je šta je bilo moguće, ima bolju statistiku od 90% trenera ikada, ali svojim izjavama i načinom rada ipak nije stekao povjerenje na duže staze, nekako svojom pojavom nije imao autoritet, teško je pričati o tome dok ovamo gledaš u kakvo je stanje došao i u kakvom stanju ostavlja klub.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ciju vatru je dosao da gasi Cvitanovic? Cija gov.na je cistio? Ko nam je unistio sezonu? I btw za ove sto pisu da je Borac i Cvitanovicu 20 bodova pobjegao, nek pogledaju tabelu od Mario-vog preuzimanja, a ne od pocetka sezone, jer ipak taj zaostatak je napravio isti lik cije ime trazimo u prvih par pitanja ovog posta
1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
E cuj svojim izjavama nije stekao povjerenje. Znaci rezultati i sve drugo na stranu, zelimo trenera da lijepo prica, da pjeva u busu i tako to, ipak se to broji najvise. Sad razumijem zasto je pjesnik zvekic ovoliko pozeljan, jbg ja sam gledao neke druge parametre, mislio sam da se bira trener FUDBALSKOG kluba, a ne kluba POETA.KarloIvandic je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:36Ma Mario je unazad ovih 7-8 trenera osim Zekica imao najbolji skor. VIse nego korektne rezultate je postigao. Covjeku se zahvaliti korektno i to je to. Da je ostao ne bi nista sa njim uradili vise od ovog.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:32Mario je doveden kao vatrogasac i spasio je šta je bilo moguće, ima bolju statistiku od 90% trenera ikada, ali svojim izjavama i načinom rada ipak nije stekao povjerenje na duže staze, nekako svojom pojavom nije imao autoritet, teško je pričati o tome dok ovamo gledaš u kakvo je stanje došao i u kakvom stanju ostavlja klub.
Takodjer da odgovorim i tebi, za tvoju info Mario ima bolji skor i od zvekica, vrlo lako za provjeriti, s tim da je dosao da spasava sezonu u najgorem trenutku, od sra.nja sto je zvekic ostavio.
1946~
-
rimljanin90
- Kontakt:
Nisam te upratio nesto na forumu, ali jesam ova zadnja tri posta. Ti nemas pojma sta lupetas. PozdravThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:52E cuj svojim izjavama nije stekao povjerenje. Znaci rezultati i sve drugo na stranu, zelimo trenera da lijepo prica, da pjeva u busu i tako to, ipak se to broji najvise. Sad razumijem zasto je pjesnik zvekic ovoliko pozeljan, jbg ja sam gledao neke druge parametre, mislio sam da se bira trener FUDBALSKOG kluba, a ne kluba POETA.KarloIvandic je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:36Ma Mario je unazad ovih 7-8 trenera osim Zekica imao najbolji skor. VIse nego korektne rezultate je postigao. Covjeku se zahvaliti korektno i to je to. Da je ostao ne bi nista sa njim uradili vise od ovog.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:32Mario je doveden kao vatrogasac i spasio je šta je bilo moguće, ima bolju statistiku od 90% trenera ikada, ali svojim izjavama i načinom rada ipak nije stekao povjerenje na duže staze, nekako svojom pojavom nije imao autoritet, teško je pričati o tome dok ovamo gledaš u kakvo je stanje došao i u kakvom stanju ostavlja klub.
Takodjer da odgovorim i tebi, za tvoju info Mario ima bolji skor i od zvekica, vrlo lako za provjeriti, s tim da je dosao da spasava sezonu u najgorem trenutku, od sra.nja sto je zvekic ostavio.
Ja Zekiću dajem rok do oktobra.Do tada ce isprobati 6 formacija, izrotirati 25 igraca na razlicitim pozicijama, izmisliti jos koju novu poziciju, barem dva pojačanja će igrati neprirodne pozicije, a Zrinjski i Borac ce se da tada, odvojiti na tabeli.Nakon što je pobjegao iz Sarajeva, u Hrvatskoj ga ni jedan jedini klub nije ni pokušao angažovati.ThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:52E cuj svojim izjavama nije stekao povjerenje. Znaci rezultati i sve drugo na stranu, zelimo trenera da lijepo prica, da pjeva u busu i tako to, ipak se to broji najvise. Sad razumijem zasto je pjesnik zvekic ovoliko pozeljan, jbg ja sam gledao neke druge parametre, mislio sam da se bira trener FUDBALSKOG kluba, a ne kluba POETA.KarloIvandic je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:36Ma Mario je unazad ovih 7-8 trenera osim Zekica imao najbolji skor. VIse nego korektne rezultate je postigao. Covjeku se zahvaliti korektno i to je to. Da je ostao ne bi nista sa njim uradili vise od ovog.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:32Mario je doveden kao vatrogasac i spasio je šta je bilo moguće, ima bolju statistiku od 90% trenera ikada, ali svojim izjavama i načinom rada ipak nije stekao povjerenje na duže staze, nekako svojom pojavom nije imao autoritet, teško je pričati o tome dok ovamo gledaš u kakvo je stanje došao i u kakvom stanju ostavlja klub.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 03 jun 2026, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kako smo mi sitni mali ljudi... ovaj Zekic automatski aktivira ljubitelje Husrefovog rada... Zasto? nije mi jasno... i sve se radi da se nipodastava rad Zekica..
kakva je to pojava
kakva je to pojava
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: boki86, misstianopenaldo, mnon46 i 33 gosta.