Nismo mi dobili ni wels ni Italiju u regularnom vremenu vec na penale kojih nema u grupnoj fazi. Ganjali smo rezultat u obje utakmice i postigli smo rezultat napadackim stilom. Ocito se forsira taj defanzivni sistem koji ima svoje mane u smislu ako primimo gol ( a primit xemo ga ako nema kontri ili igre, nema savrsene odbrane), pa cemo onda opet ganjat rezultat. Napad je bitan u svakoj fazi a ne samo u drugom poluvremenu, a tu alajbegovic moze napraviti razliku i u prvom. Opet kazem to je samo moje misljenje.
06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pogotovo sada jos kad Davies nece igrati protiv nas..rossonero85 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:09Upravo tako!![]()
Ne treba ih potcjenjivati, ali ne treba od njih sad praviti Francusku ili Argentinu.
Nema se sta bojati, ako dobijemo Kanadu, a vjerujem da mozemo, onda smo vec jednog nogom u knockout fazi, 3 boda ce sigurno biti dosta da budes u najgorem slucaju jedan od osam najboljih trica na SP, a otvara nam se velika sansa da budemo onda drugi jer Katar moramo uzeti i idemo na ”laksu” grupu u knockout fazi koja je skupina iz grupe A, vjerovatno Korea ili Ceska. Ali dobro, to cemo poslje
Ali sigurno trebamo ici da uzmemo Kanadu, i mislim da momci imaju isti cilj
Ali isto tako su oba ta gola plod gresaka nasih igraca. Nije sad da su nam prodali tika taku i dali gol. Moje misljenje je da su i Wales i Italija jaci od ove Kanade.Rio12345 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:26Nismo mi dobili ni wels ni Italiju u regularnom vremenu vec na penale kojih nema u grupnoj fazi. Ganjali smo rezultat u obje utakmice i postigli smo rezultat napadackim stilom. Ocito se forsira taj defanzivni sistem koji ima svoje mane u smislu ako primimo gol ( a primit xemo ga ako nema kontri ili igre, nema savrsene odbrane), pa cemo onda opet ganjat rezultat. Napad je bitan u svakoj fazi a ne samo u drugom poluvremenu, a tu alajbegovic moze napraviti razliku i u prvom. Opet kazem to je samo moje misljenje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Slazem se, Kerim je nesto specijalno, ali kako izgleda nas repka trenutno sto se tice koga ubaciti itd, ispada mozda najbolje da Kerim krene s klupe..Rio12345 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:26Nismo mi dobili ni wels ni Italiju u regularnom vremenu vec na penale kojih nema u grupnoj fazi. Ganjali smo rezultat u obje utakmice i postigli smo rezultat napadackim stilom. Ocito se forsira taj defanzivni sistem koji ima svoje mane u smislu ako primimo gol ( a primit xemo ga ako nema kontri ili igre, nema savrsene odbrane), pa cemo onda opet ganjat rezultat. Napad je bitan u svakoj fazi a ne samo u drugom poluvremenu, a tu alajbegovic moze napraviti razliku i u prvom. Opet kazem to je samo moje misljenje.
Mozda grijesim ali bas ne vidim da ce Memic krenuti s klupe.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jesu 100 posto.DamirT je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:29Ali isto tako su oba ta gola plod gresaka nasih igraca. Nije sad da su nam prodali tika taku i dali gol. Moje misljenje je da su i Wales i Italija jaci od ove Kanade.Rio12345 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:26Nismo mi dobili ni wels ni Italiju u regularnom vremenu vec na penale kojih nema u grupnoj fazi. Ganjali smo rezultat u obje utakmice i postigli smo rezultat napadackim stilom. Ocito se forsira taj defanzivni sistem koji ima svoje mane u smislu ako primimo gol ( a primit xemo ga ako nema kontri ili igre, nema savrsene odbrane), pa cemo onda opet ganjat rezultat. Napad je bitan u svakoj fazi a ne samo u drugom poluvremenu, a tu alajbegovic moze napraviti razliku i u prvom. Opet kazem to je samo moje misljenje.
Zabari bi bili favoriti u ovoj grupi a Vels da je tu bio bi sigurno 50/50 za prvo mjesto protiv Svice.
Sjećam se onomad na Grbavici kad smo igrali s Francuskom, 70 i neka minuta izmjena kod njih i kod nas. Za Francuze ulazi Giroud, a kod nas game changer … Pidro.rossonero85 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 22:16soccerfan je napisao/la: ↑02 jun 2026, 21:52Daj Boze protiv Paname da krenemo ovako bar pa ako budemo izgledali dobro, onda bi I ja to potpisaorossonero85 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 21:47Kerima, Esmira i Ermina od prve minute protiv Kanade, pa kom opanci kom obojci![]()
Nadam se ovome iskreno![]()
![]()
![]()
Helem, imati nekoga s klupe da okrene tekmu može biti presudno ako je klupa inače tanka.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Nije vala Pidro nikad ulazio protiv Francuske u igru, Pidro je igrao ukupno dva puta u prijateljskim utakmicama, pomalo.
I ja fkt ocekujem od Lukica dosta. Svakako raduje da cemo i nakon Edina imati vrlo respektabilnu ekipu, posebno u ofanzivnom dijelu. Tabakovic bi mogao u nekom realnom scenariju biti od koristi u naredne 2-3 godine, od Jove i Ermedina mozemo ocekivati jos nekih 5-6 godina u reprezentaciji, u medjuvremenu ce vjerovatno jos iskociti. A slazem se i za ovu omladinu iz vana, Mahmic, Kerim, Esmir - sigurno imamo se cemu nadatisoccerfan je napisao/la: ↑02 jun 2026, 21:27Ja vise u Lukica. Demirovic ima energiju I fakat tri ko lud, al u repci ima neku blokadu kad treba zabiti go. Cisto sumnjam da se toga rjesio do sad. Ja bi najvise volio da jesterossonero85 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 21:23Ja se uzdam u Demirovića da konačno pročepi. Ovo bi moglo biti njegovo Svjetsko prvenstvo.
Mada Sam misljenja da nas trio Mahmic, Kerim, Esmir nose ovo prvenstvo.
Odakle više zadnjih dana iskaču ovi kreteni
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Eno na reprez…. .ba vec izlazi karakter “navijaca”.
Psuju igracima I Spahi jer Boze nisu sat vremena ostali naslikavati se na aerodromu.
Momci vidi se da su bas umorni. Treba im odmor. Al bitno da se pljuje.
Fuj.
Samo sa sto prije napuste St. Louis
Psuju igracima I Spahi jer Boze nisu sat vremena ostali naslikavati se na aerodromu.
Momci vidi se da su bas umorni. Treba im odmor. Al bitno da se pljuje.
Fuj.
Samo sa sto prije napuste St. Louis
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ma meni se ne svidja sto su tamo nikako slabo ce mira imati. Bice masa ljudi oko tog trening centra non-stop. Dovoljno je bilo onog hajpa u Sarajevu….
Sad ne znam kakve su druge opcije… Mozda nije pasalo s generalkom itd.
Pa i nece cijelo vrijeme biti u St.Louisu. Odigraju utakmicu protiv Paname i idu u Toronto gdje ce biti pet dana i odigrati utakmicu protiv Kanade, nakon cega idu u Salt Lake City u svoju bazu i odatle ce ici na preostale dvije utakmice.
Isto tako, ne vjerujem da ce organizator pustiti obican puk da baulja po kampovima reprezentacija, obzirom na politicku situaciju u svijetu.
izvor: sc sport raport ba/sav-komfor-za-zmajeve-na-svjetskom-prvenstvu-baza-bih-je-sportsko-cudo-od-78-miliona-dolara
Isto tako, ne vjerujem da ce organizator pustiti obican puk da baulja po kampovima reprezentacija, obzirom na politicku situaciju u svijetu.
izvor: sc sport raport ba/sav-komfor-za-zmajeve-na-svjetskom-prvenstvu-baza-bih-je-sportsko-cudo-od-78-miliona-dolara
-
Sindikat12
- Kontakt:
Znam da im ovo nije baza, ali ostaju tu 4/5 dana… nasi ljudi ce naci nacin da ih remete 100%… nisu bili 12 godina u USA jos sad je veliki hajp oko igraca itd…phillies je napisao/la: ↑03 jun 2026, 08:42Pa i nece cijelo vrijeme biti u St.Louisu. Odigraju utakmicu protiv Paname i idu u Toronto gdje ce biti pet dana i odigrati utakmicu protiv Kanade, nakon cega idu u Salt Lake City u svoju bazu i odatle ce ici na preostale dvije utakmice.
Eno Barba vec zatvorio trening za jacket.Sindikat12 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 08:06Ma meni se ne svidja sto su tamo nikako slabo ce mira imati. Bice masa ljudi oko tog trening centra non-stop. Dovoljno je bilo onog hajpa u Sarajevu….
SŠ stvarno radi sve da zastiti igrace.
Vidi se da je momcima previse i da trebaju mir
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma neka idioti pljuju, nisu navijaci homogena skupina, vec ima nas svakakvih. Bitno je da odmori igrace, i sad je najmanje vazno sta navijaci misle, kad kažem odmori mislim od javnosti, nek treniraju punom parom da nemaju vremena da misle o navijacima. Na utakmicama i SP-u uzet najbolje. Odmorit se od pjesama, zaželit se pjesme navijaca, sad igramo uskoro i protiv Paname, koja nakon debalka protiv od Brazila će biti ranjeni vuk, željna pobjede. Bit će agresivni, a svakako su agresivna ekipa, puno trče, i imaju jako dobar šut sa distance i izvan 16 metara.soccerfan je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:50Eno Barba vec zatvorio trening za jacket.Sindikat12 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 08:06Ma meni se ne svidja sto su tamo nikako slabo ce mira imati. Bice masa ljudi oko tog trening centra non-stop. Dovoljno je bilo onog hajpa u Sarajevu….
SŠ stvarno radi sve da zastiti igrace.
Vidi se da je momcima previse i da trebaju mir
- Beduin
- Kontakt:
Ma Barba je moderan i odlicno razumije nas mentalitet i mane. Ako nista, ovdje ce dobro doci njegov ego i temperament pa nece dozvoliti svakakav javasluk navijaca i medija.
Itekako igracima treba mir, fizicki i psihicki, nakon svega u posljednja 2 mjeseca.
Itekako igracima treba mir, fizicki i psihicki, nakon svega u posljednja 2 mjeseca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Odlična odluka. Koliko vidim oba dana je zatvoreno do utakmice. Koliko sam ispratio ne moraju izlaziti nikako vani kao što je bio slučaj u Sarajevu pa su ih smatrali navijači ispred hotela i ispred terena.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nakon izivljavanja po Sarajevu sjetio se dva dana pred utakmicu da ih zaštiti
BRATSTVO GRAČANiCA
Sinoc sam gledao Kanada Uzbekistan..Kanada je ofanzivno brza u tranziciji oni garavi nahrcu ko Mojses Kean kad je dao gol i u drugom pol zqmalo tako da morqmo imat osigurace pozadi malo me brine Katic rovit i Kolasinac takodje spor..Kanada je u odbrsni tanka Uzbekistanje imao 4 5 vrhunskih sansi