FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HAHAHHAHAHHAHA PUCAJU ČIREVI, CRKNITE DUŠMANI PLAVI, FEKALIJE, ZZ JEDAN JE OD NAS!!!
Nema Usre Lucaseeeeee neee, neee
Sad malo ozbiljnosti.
Ubjedljivo najbolji trener u Ismirovoj eri, i trening pod kojim smo igrali najbolji i najljepši fudbal još od odlaska Kodre (koji nije imao rezultate, ali da je dobio kontinutitet... šbbkbb)
JEDINA stvar za koju se nadam da će ovaj put bolje odraditi nego prošli jeste kondiciona priprema, jer mi smo imali snage za 60 minuta (takav nam je bio način igre, a igrači nedovoljno kvalitetni ili nedovoljni pripremljeni za 90 minuta takvog fudbala)
Što se mene LIČNO tiče, za ZZ bih dao DOŽIVOTNI ugovor!
PUCAJTE ČIREVI!!!!
Sad malo ozbiljnosti.
Ubjedljivo najbolji trener u Ismirovoj eri, i trening pod kojim smo igrali najbolji i najljepši fudbal još od odlaska Kodre (koji nije imao rezultate, ali da je dobio kontinutitet... šbbkbb)
JEDINA stvar za koju se nadam da će ovaj put bolje odraditi nego prošli jeste kondiciona priprema, jer mi smo imali snage za 60 minuta (takav nam je bio način igre, a igrači nedovoljno kvalitetni ili nedovoljni pripremljeni za 90 minuta takvog fudbala)
PUCAJTE ČIREVI!!!!
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Dobar je Zekić u odnosu na one koje možemo dovesti ali nije ni on sveta krava.
Da je imao dosta propusta imao je.
Svakako su treneri najmanji problem u odnosu na ološ koji vlada klubom.
Sretno Zekiću i svakom budućem, valja se sa idiotima hrvati .
Da je imao dosta propusta imao je.
Svakako su treneri najmanji problem u odnosu na ološ koji vlada klubom.
Sretno Zekiću i svakom budućem, valja se sa idiotima hrvati .
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma pojedini bi srali i da Anceloti dodje .
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zekic 1.90 ppg, Cvitanovic 1.91 ppgHordas1990 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:15Podsjeti nas druze kakav skor je imao Zekic? PPG? Koliko poraza je dozivio na klupi ono? Ne moras ti njega gotiviti ni njegov stil vodjenja ekipe i to je ok, ali rezultat je jedino mjerilo.Lucas je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:56Ja Zekiću dajem rok do oktobra.Do tada ce isprobati 6 formacija, izrotirati 25 igraca na razlicitim pozicijama, izmisliti jos koju novu poziciju, barem dva pojačanja će igrati neprirodne pozicije, a Zrinjski i Borac ce se da tada, odvojiti na tabeli.Nakon što je pobjegao iz Sarajeva, u Hrvatskoj ga ni jedan jedini klub nije ni pokušao angažovati.
1946~
Oh my. Wow.ThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:40Zekic 1.90 ppg, Cvitanovic 1.91 ppgHordas1990 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:15Podsjeti nas druze kakav skor je imao Zekic? PPG? Koliko poraza je dozivio na klupi ono? Ne moras ti njega gotiviti ni njegov stil vodjenja ekipe i to je ok, ali rezultat je jedino mjerilo.Lucas je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:56Ja Zekiću dajem rok do oktobra.Do tada ce isprobati 6 formacija, izrotirati 25 igraca na razlicitim pozicijama, izmisliti jos koju novu poziciju, barem dva pojačanja će igrati neprirodne pozicije, a Zrinjski i Borac ce se da tada, odvojiti na tabeli.Nakon što je pobjegao iz Sarajeva, u Hrvatskoj ga ni jedan jedini klub nije ni pokušao angažovati.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Mario je tu bio vatrogasac. To je njegova uloga. Da li je možda zaslužio, vjerovatno jeste. Pitanje je da li je sposoban voditi ekipu u sezoni gdje je cilj titula?ThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 12:27Ostavit Marija, i dati mu priliku. Po svemu prikazanom je zasluzio. Nije mi jasno na osnovu cega se stvorio ovaj mit o zvekicu, i odakle mu tolika podrska, najiskrenije. Kupio vas videom iz autobusa, svaka cast, ako su to jedini parametri da neko bude trener, nek bude onda.Shategabri je napisao/la: ↑03 jun 2026, 12:06Roćko, ko bi po tebi trebao biti trener?ThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:46Ciju vatru je dosao da gasi Cvitanovic? Cija gov.na je cistio? Ko nam je unistio sezonu? I btw za ove sto pisu da je Borac i Cvitanovicu 20 bodova pobjegao, nek pogledaju tabelu od Mario-vog preuzimanja, a ne od pocetka sezone, jer ipak taj zaostatak je napravio isti lik cije ime trazimo u prvih par pitanja ovog posta![]()
Realno, ako je Zekić tu da bude treći, onda nisu morali niti jedan od njih.
Zekić se čini kao neko ko je drugi nivo u odnosu na Maria.
Koševo Zapad
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Posušje 2-2 primiš go u 90+..Lucas je napisao/la: ↑03 jun 2026, 12:48Bilo je klanja, a bilo je i utakmica sa Zekićem, gdje smo se izblamirali, bezveze gubili bodoveStriktnoZlo je napisao/la: ↑03 jun 2026, 12:23E cuj ti Thrilera i Lucasa
Pa haj mi reci koliko tekmi su Maria sudije klale?
Posušje 2:2, 0:0, nismo u Posušju pogledali na gol
0:1 i 0:0 kući sa Zrinjskim, gdje nismo pogledali na gol
0:0 u Vrapčićima, gdje nismo pogledali na gol, imali igrača više
Sloboda, koja je ispala te sezone, 0:0 na Koševi, šansu poštenu nismo imali
0:1 kuci sa Širokim, gdje nismo šansu stvorili
Radnik kući, 1:1 i 4:4
Posušje u gostima zakinut za penal.
Zrinjski 0-1 kući, neregularan gol Zrinjskog i najlošija tekma pod Zekićem.
Sloboda 0-0 prvo poluvrijeme užas, drugo pol nisu centra prešli presala lopta po liniji, ali te ekipe moraš rutinirat u prvom.
U Vrapčićima bolji bili, ali kiks sig nije 0-0 tamo igrati.
Zrinjski na Koševu 0-0, nisu nam ošutali u okvir gola...
Radnik 4-4 mislim da nema potrebe pričati o toj tekmi.
Na Koševu protiv Borca (0-2) za penal oštećen.
Dobiješ Borca U BL gdje te 90 min masakriraju.
Želju si rastavio sva tri derbija, Muftić bio Curtois.
Craioviu 3/4 poluvremena raspeš i ima dosta toga...
Sreća pa vas je malo za Maria a nije ni čudo iako frajer nema lošu statistiku, ali sve je ho ruk klasični.
Hvala mu za sve, a Zoran svakako titulu ne može osvojiti, a ne bi je osvojio ni Guardiola, ali ako ništa nek nas kolju na oči svih, a ne ovako kad si loš pa ti ubije volju da pogledaš.
Koliko moraš biti loš da Vico nema namjeru da te kolje
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Kakav mozak moraš biti da ovo napišeš, ali hajde relevantni su podaci ako ništaThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:40Zekic 1.90 ppg, Cvitanovic 1.91 ppgHordas1990 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:15Podsjeti nas druze kakav skor je imao Zekic? PPG? Koliko poraza je dozivio na klupi ono? Ne moras ti njega gotiviti ni njegov stil vodjenja ekipe i to je ok, ali rezultat je jedino mjerilo.Lucas je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:56Ja Zekiću dajem rok do oktobra.Do tada ce isprobati 6 formacija, izrotirati 25 igraca na razlicitim pozicijama, izmisliti jos koju novu poziciju, barem dva pojačanja će igrati neprirodne pozicije, a Zrinjski i Borac ce se da tada, odvojiti na tabeli.Nakon što je pobjegao iz Sarajeva, u Hrvatskoj ga ni jedan jedini klub nije ni pokušao angažovati.![]()
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
-
KarloIvandic
- Kontakt:
bosnjoMaroon1946 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:1015.04.2025 Borac - Sarajevo 0:2
19.04.2025 Borac - Sarajevo 2:0
07.05.2025 Sarajevo - ŠB 4:0
10.05.2025 Sarajevo - ŠB 0:1
- teamnorth1989
- Kontakt:
Drago mi je sto se Zekic vraca posebno jer je vec bio ovdje ne tako davno i zna otprilike sta ga ceka, al malo odvadite ko da je bio Ferguson i donio 10 titula. Sa ovim savezom koji mi imamo i da Guardiola dodje nije neki garant za titulu, spustite loptu i ocekivanja. Uspjeh bi bio da se napravi iskorak u Europi i da budemo konkurentniji za titulu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E baš da vidim maga Marija sa onakvim suđenjem kakav bi bioThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:40Zekic 1.90 ppg, Cvitanovic 1.91 ppgHordas1990 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:15Podsjeti nas druze kakav skor je imao Zekic? PPG? Koliko poraza je dozivio na klupi ono? Ne moras ti njega gotiviti ni njegov stil vodjenja ekipe i to je ok, ali rezultat je jedino mjerilo.Lucas je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:56Ja Zekiću dajem rok do oktobra.Do tada ce isprobati 6 formacija, izrotirati 25 igraca na razlicitim pozicijama, izmisliti jos koju novu poziciju, barem dva pojačanja će igrati neprirodne pozicije, a Zrinjski i Borac ce se da tada, odvojiti na tabeli.Nakon što je pobjegao iz Sarajeva, u Hrvatskoj ga ni jedan jedini klub nije ni pokušao angažovati.![]()
I opet 0 trofeja.
Ali yebo trofeje, ima za 0.01 bolji PPM
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
nevjerovatno su, hajde necemo ih punoinsimadop je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:30HAHAHHAHAHHAHA PUCAJU ČIREVI, CRKNITE DUŠMANI PLAVI, FEKALIJE, ZZ JEDAN JE OD NAS!!!
Sad malo ozbiljnosti.
PUCAJTE ČIREVI!!!!
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nisam ja prvi spomenuo ppg, pogledaj malo bolje (ovo kao odgovor i ovom drugom sto se nesto cereka), vec samo zelim da dokazem apsurd dokle ide glupost vecine ovde, i kakve (ne)argumente koriste da opravdavaju zvekica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jun 2026, 14:25E baš da vidim maga Marija sa onakvim suđenjem kakav bi bioThrillerHz je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:40Zekic 1.90 ppg, Cvitanovic 1.91 ppgHordas1990 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:15
Podsjeti nas druze kakav skor je imao Zekic? PPG? Koliko poraza je dozivio na klupi ono? Ne moras ti njega gotiviti ni njegov stil vodjenja ekipe i to je ok, ali rezultat je jedino mjerilo.![]()
![]()
I opet 0 trofeja.
Ali yebo trofeje, ima za 0.01 bolji PPM![]()
“Pogledaj kakav je imao ppg” - slabiji od Marija
Igrao ako ne losiji, nista bolji fudbal od Marija - “Krale ga sudije”
“Mariju borac pobjegao 20 bodova” - Mariju borac pobjegao samo 5 bodova, za ono malo dok je zvekic bio, borac pobjegao 15
Znaci prestanite se brukat, ili koristite valjane argumente ili se dozovite.
1946~
Zašto si iznenađen?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Maroon1946
- Kontakt:
Hus je no.1 trener u historiji FKS ali njegovo je proslo, sto smo i vidjeli u njegovom zadnjem mandatu. Ne vjerujem da ga iko prizeljukuje. Medjutim prica da je Zekic Luis Enrique sto neki ovdje pisu nema veze s vezom.
Samo ignorisati botove.
Z.Z jedan je od nas!!!
Z.Z jedan je od nas!!!
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Dovoljno si rekao da se zaključi da ti pojma nemas o fudbalu.
Eto rekao si misljenje, svi smi debili samo ti znas, veliki fudbalski znalce.
Dovoljno je reci da bi ti ostavio ovaj horor od igre sa Mariom umjesto ZZ koji je jedini uspio da se priblizi prve 2 ekipe i kojeg su direktno ostetili za 20 bodova. O igri na terenu je suvišno pricati, valjda imamo oči.
Eto rekao si misljenje, svi smi debili samo ti znas, veliki fudbalski znalce.
Dovoljno je reci da bi ti ostavio ovaj horor od igre sa Mariom umjesto ZZ koji je jedini uspio da se priblizi prve 2 ekipe i kojeg su direktno ostetili za 20 bodova. O igri na terenu je suvišno pricati, valjda imamo oči.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 15 gostiju.