Rekao bih da je to standardno nase dodan pa izbrisan. Mada koliko se sjecam jednom se pojavio na okupljanje i trenirao, sta je bilo poslije ne znam19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:31Ima li Alen Pjanic pravo nastupa ili je uvrsten na siri spisak tek onako?
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Znaci:Atic,Talic-Musa,Gegic-Lazic,Vrabac,Pjanic-Alibegovic,Penava-Garza,Kamenjas,Maric....
Iako bih ja u 12 dao sansu Zrni i Muticu.
I pripreme opet na Vlasicu kojeg je Nurkic napljuvao u podcastu
Iako bih ja u 12 dao sansu Zrni i Muticu.
I pripreme opet na Vlasicu kojeg je Nurkic napljuvao u podcastu
Je li Sulejmanović povrijeđen ili mu ne valja ni ovaj selektor?
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pitanje je da li ce se Mutic uopste odazvati...isto vazi i za Marica.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Emir Sulejmanović ima povredu Ahilove tetive desne noge.
Van stroja i Nihad Đedović.
https://cadenaser.com/andalucia/2026/05 ... hatgpt.com
Sto ne bi? Pa igrao je protiv Srbije u Skenderiji19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:01Pitanje je da li ce se Mutic uopste odazvati...isto vazi i za Marica.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Igrao je protiv Turske, u Skenderiji je iznenada dobio virozu, bas pred utakmicu sa Srbijom.Choma je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:04Sto ne bi? Pa igrao je protiv Srbije u Skenderiji19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:01Pitanje je da li ce se Mutic uopste odazvati...isto vazi i za Marica.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Juh onda ja pobrkao sve zivo, znam da je igrao19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:09Igrao je protiv Turske, u Skenderiji je iznenada dobio virozu, bas pred utakmicu sa Srbijom.Choma je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:04Sto ne bi? Pa igrao je protiv Srbije u Skenderiji19vendetta87 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:01
Pitanje je da li ce se Mutic uopste odazvati...isto vazi i za Marica.![]()
Kako druze Mutic?Choma je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:28Alija Islamović, Lazar Mutić su meni licno nepoznati, jedino ako ih nisam vidio na prijasnjim spiskovima repke. Ostalo manje vise ocekivanoKylian je napisao/la: ↑03 jun 2026, 09:25Selektor muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Dario Gjergja saopštio je širi spisak igrača za predstojeće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, protiv Turske i Srbije.
Spisak čine sljedeći košarkaši: Adnan Arslanagić, Darko Talić, Edin Atić, Amar Gegić, Džanan Musa, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Asim Gutić, Vojin Ilić, Tarik Hrelja, Alen Pjanić, Harun Zrno, Sani Čampara, Eman Šertović, Amar Alibegović, Stefan Simanić, Ajdin Penava, Alija Islamović, Lazar Mutić, Amsal Delalić, Kenan Kamenjaš, Luka Garza, Nikola Marić, Reuf Livadić, Haris Delalić i Markus Lončar.
Zlatni kadet, generacija Muse, Sikirasa, Čampare.
Nema ni Sikiraša.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nurkiću je napljuvao, ne nužno ovim redom: oca, Haruna Mahmutovića (koji je složio U16 šampione evrope), sve predsjednike saveza nakon toga (jer eto nisu ga obišli u NBA), sa bratom ne priča, nastavi red.
Po meni je on vrlo pogana ličnost. Košarkaški talenat na jednu stranu, ali ekstremni ego i seljačka umišljenost ga čine vrlo konfliktnim i jako teškim za saradnju. Još od vremena kad je ucjenjivao savez da Harun mora dati ostavku da bi on se odazvao na utakmice mi je krajnje antipatičan i gadljiv lik. Nakon Haruna se raspao savez i od tada bauljamo.
drž se lopte Nurkiću i ne pametuj kad ti Bog nije pamet dao, dao ti je da narastes 213 i da imaš fizičku snagu.
Atic, Talic, Campara
Musa, Gegic, Zrno
Lazic, Vrabac, Mutic, Pjanic
Alibegovic, Penava, Simanic
Garza, Kamenjas, Maric
Ovih 15-16 bih ja pozvao na pripreme, ali ko da gledam tu ce ponovo biti Arslanagic, Gutic, Ilic, Delalic i slicni.
Ima ovdje materijala za ozbiljne stvari, samo se nadam da ce svi biti zdravi i da ce se odazvati. Padaju Turci u Zenici, insallah - to je minimum sto ocekujem.
Musa, Gegic, Zrno
Lazic, Vrabac, Mutic, Pjanic
Alibegovic, Penava, Simanic
Garza, Kamenjas, Maric
Ovih 15-16 bih ja pozvao na pripreme, ali ko da gledam tu ce ponovo biti Arslanagic, Gutic, Ilic, Delalic i slicni.
Ima ovdje materijala za ozbiljne stvari, samo se nadam da ce svi biti zdravi i da ce se odazvati. Padaju Turci u Zenici, insallah - to je minimum sto ocekujem.
Jesu li Turci i Srbi objavili spiskove?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo se nadam da će Musa i Kamnjeaš što prije završiti seriju sa Partizanom.
Nemamo li nista mlađih mlađih igraca od Livadica ili Islamovica koji sa 25 godina dobiju prvi poziv?
Jedino možda Dušan Makitan, Nikola Šarić iz PL BiH i Eman Medunjanin iz A1, ko drugi.
Mislim da je Hrelja i ostali koji su bili u A rep sada pozvani u U-20 ako si na njega mislio
trmntr je napisao/la: ↑03 jun 2026, 10:16Nurkiću je napljuvao, ne nužno ovim redom: oca, Haruna Mahmutovića (koji je složio U16 šampione evrope), sve predsjednike saveza nakon toga (jer eto nisu ga obišli u NBA), sa bratom ne priča, nastavi red.
Po meni je on vrlo pogana ličnost. Košarkaški talenat na jednu stranu, ali ekstremni ego i seljačka umišljenost ga čine vrlo konfliktnim i jako teškim za saradnju. Još od vremena kad je ucjenjivao savez da Harun mora dati ostavku da bi on se odazvao na utakmice mi je krajnje antipatičan i gadljiv lik. Nakon Haruna se raspao savez i od tada bauljamo.
drž se lopte Nurkiću i ne pametuj kad ti Bog nije pamet dao, dao ti je da narastes 213 i da imaš fizičku snagu.
Nurkic je imao probleme sa kiflom
Nije igrao tad. Ta utakmica se igrala ranije, a nastavljena je prije 7 dana, pa se prenijela statistika. Povreda je u pitanju i zbog toga ga nema vec mjesec dana.
Ovdje se treba ganjati pobjeda protiv Turske u Zenici jer u Srbiji teško da ćemo pružiti neko iznenađenje. Jedina šansa da u Srbiji nešto probamo jest da Musa napokon pruži kvalitetnu partiju u Beogradu i ostatak ekipe poguran sa svojom ulogom. Garzu vidim kao nekog ko će strpati 15+ ili možda čak 20+ u obje utakmice.
Zanimljivo će biti i ko će na skraćenom spisku biti a da može igrati na pozicijama 2 i 3. Pored već standardnih Muse, Gegića i Vrabca tu su još Pjanić, Zrno, Mutić (na poziciji 3) i Delalić (ako se oporavio od povrede). Pozicije 4 i 5 su isto jako dobro popunjene sa Lazićem, Alibegovićem i Penavom na 4 te Garzom i Kamenjašem na 5 te Marićem (ako ga opet ne uhvati viroza pred utakmicu u Beogradu). Na poziciji playa onda ostaju Atić, Talić i Čampara. Neki skraćeni spisak bi mogao izgledati ovako:
Atić, Talić, Čampara, Musa, Gegić, Vrabac, Pjanić, Zrno, Mutić, Lazić, Alibegović, Penava, Garza, Kamenjaš, Marić i Simanić.
Od ovog spiska se može stvarno dobra ekipica napraviti, još da je tu Suljo bili bi još kvalitetniji na pozicijama 4 i 5.
Za Srbiju neće igrati Topić.
Zanimljivo će biti i ko će na skraćenom spisku biti a da može igrati na pozicijama 2 i 3. Pored već standardnih Muse, Gegića i Vrabca tu su još Pjanić, Zrno, Mutić (na poziciji 3) i Delalić (ako se oporavio od povrede). Pozicije 4 i 5 su isto jako dobro popunjene sa Lazićem, Alibegovićem i Penavom na 4 te Garzom i Kamenjašem na 5 te Marićem (ako ga opet ne uhvati viroza pred utakmicu u Beogradu). Na poziciji playa onda ostaju Atić, Talić i Čampara. Neki skraćeni spisak bi mogao izgledati ovako:
Atić, Talić, Čampara, Musa, Gegić, Vrabac, Pjanić, Zrno, Mutić, Lazić, Alibegović, Penava, Garza, Kamenjaš, Marić i Simanić.
Od ovog spiska se može stvarno dobra ekipica napraviti, još da je tu Suljo bili bi još kvalitetniji na pozicijama 4 i 5.
Za Srbiju neće igrati Topić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.