Sta kaze, nas najbolji veznjak. Svaki put kad on izadje iz igre mi proigramo.jasmin10 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:34Jah, pa sto ga onda tjeraju iz yebene Danske lige.RajvoSA03 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 15:26Ne lupaj gluposti.
Roma ga nije prodala zato što nije vjerovala u njegov kvalitet, nego zbog FFP-a. Tačno je da je kasnije sklonjen u Ajaxu, ali isto se desilo sa još 9 od 12 igrača koje je doveo Sven Mislintat. Dakle, razlog nije bio nedostatak kvaliteta, nego promjena sportske politike i distanciranje od prethodnog sportskog direktora.
Kačite se na ledja igračima i tražite neko žrtveno jagnje, umjesto da se stvari sagledaju kako treba.
Što se tiče njegovog profila, ne mogu da shvatim kako ne vidite da on ne može igrati u duplom pivotu, što u reprezentaciji najčešće i igra. Kad god je imao adekvatnu podršku u veznom redu, bilo kroz jednog defanzivnog veznog i desetku ili kroz dvije osmice pored sebe, uvijek je pružao dobre partije, što za klub, što za repku.
U sistemu koji preferira Barbarez od njega se traži previše različitih stvari. Od spuštanja po loptu, organizacije igre, kontrole tempa, pa do pokrivanja velikog prostora i trčanja od 16 do 16. On da može sve to da radi vrhunskom nivou svih 90 minuta, mi ne bismo čitali o interesu Celtica, nego Real Madrida.
Suma sumarum, Benjo ima odredjene limite, ali isto tako posjeduje kvalitet i trenutno je naš najbolji vezni igrač. Pri tome su mu još uvijek 23 godine.
Jbt lik je napravio gresku, wales nam zabio gol. On izasao mi proigrali.
Nije poceo protiv Italije, cim je usao napravio je gresku, srecom Italija nam nije zabila gol.