Ja ovdje iskreno ne vidim neku ogromnu razliku osim sto si screenshot na prvoj napravio dok se smije a na drugoj ozbiljan. U oba podcasta si mogao naci oba ta trenutka ne vidim potrebu da se sad pokusava nesto kao dokazati. Cak i ako ima razlike kako kazes u glasu to je normalno kod svih nas, jedan dan si raspolozen, sutra ti nije do zivota i tako u krug. Ne iskljucujem mogucnost da je bio bolestan al ne mora da znaci na osnovu ovoga sto vidimo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:37Mi koji smo redovno pratili podcast itekako smo mogli primijetiti, vidno smrsao glas bez snage i bez njegovog tipicnog smijeha i raspolozenja, tacno se vidi da nosi neki teret, tri puta je to i spomenuo zdravlje u samom podcastuNerminFatic je napisao/la: ↑04 jun 2026, 10:50Jedna zena na twitteru pise kako ga je posljednjih dana vidjala u skolskom dvoristu u Beogradu gdje je dovodio i uzimao sina iz skole i da je fino, normalno izgledao. Ne vidim u podcastu da je izgubio kilograme i neke ozbiljne promjene. Srce je ipak nepredvidivo, ako mu preventivno ne posvetis paznju.
vidi se razlika u odnosu na prije mjesec-dva, ali evo uporedi ga kako je djelovao u utorak i kako je bio na isti dan prije prosle godine
2. juni 2025
2. juni 2026
Jedina razlika mozda par kilograma manje a to je moglo biti i svjesno jer je Edo prosle godine bio bas jak na tom polju sjecam se na Eurobasketu.
Uglavnom, rahmet mu dusi i sabura familiji.
Ljudi uzivajte u zivotu i cuvajte se koliko mozete, danas te ima sutra te nema.
Edit: sad sam se sjetio da je Dirk na Bosninoj temi rekao da je imao problema zdravstvenih, on je upucen vjerujem.