Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ostadosmo bez Kostica..
Ako nismo u stanju dobit Slovence i ne zasluzujemo drugu fazu.
Mršavih 1:1 protiv Slovenije.
Selektor opet katastrofalno spremio utakmicu. Nosioci opet najgori na terenu + Gaćinović koji je odigrao najgori meč u dresu reprezentacije.
Selektor opet katastrofalno spremio utakmicu. Nosioci opet najgori na terenu + Gaćinović koji je odigrao najgori meč u dresu reprezentacije.
Sergej opet sraman.
Razocaran sam.
Razocaran sam.
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Jesmo to odustali od svih kombinacija
- alan_kardec
- Kontakt:
Hvala.
Sreće će nam i trebati najviše...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja bih samo ponovio ono sto sam pisao i prije par mjeseci.
Mozda bi bilo bolje da su nas Bugari roknuli u Srbiji, kao sto su i zasluzili, pa da uopste ne odemo na EP i rijesimo se ovog nesrecnog trenera, ako ga mogu tako nazvati. I sto je najjace, mi njemu dajemo klauzule od milion evra u slucaju otkaza
Prolazak najlakse grupe u istoriji kvalifikacija, na takmicenje sa nikad vecim brojem reprezentacija, ovaj predstavlja kao neki uspijeh. Jeste, ako si j*beni luzer koji se time zadovoljava.
Nema nam spasa dokle god je Piksi trener, to je valjda svima jasno.
Mozda bi bilo bolje da su nas Bugari roknuli u Srbiji, kao sto su i zasluzili, pa da uopste ne odemo na EP i rijesimo se ovog nesrecnog trenera, ako ga mogu tako nazvati. I sto je najjace, mi njemu dajemo klauzule od milion evra u slucaju otkaza
Prolazak najlakse grupe u istoriji kvalifikacija, na takmicenje sa nikad vecim brojem reprezentacija, ovaj predstavlja kao neki uspijeh. Jeste, ako si j*beni luzer koji se time zadovoljava.
Nema nam spasa dokle god je Piksi trener, to je valjda svima jasno.
Srbija je večeras realno trebala hladno izgubiti 7:0.Kakva je ovo igra nisu dva puta prešli centar. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odlicna Srbija veceras ali bez prave zavrsnice. Previse se uzda selektor u prvu postavu i u Mitrovica, trebao je biti ranije zamjenjen. Steta, sve smo imali
Ne znam sta se Mitru moze zamjeriti, juce je sve igrao, i gol odbranio u onoj situaciji. Nekad jednostavno nece u gol. A i za penal smo zakinitu. Samo nek se bore onako svaku utakmicu i rezultat ce doci.
- Cassano2024
- Kontakt:
Dva bolna poraza Srbije. Ali šta reći? Kako kritikovati selektora i ove mladiće koji su došli da ispoštuju dres. Koji igraju prvi put zajedno. Septembar će da pokaže šta stvarno ima Srbija i ko će se pojaviti, ko neće, a koga više neće ni zvati. Meni je žao što veljko nije otvoreniji. Što ne kaže imena tih koji su ga odbili i sa njima i javno završi priču. Savez je u raspadu. Čim sam vidio da su crvene dresove zamijenili plavima, znao sam da slijedi pad. To se tako ne radi.
Commando Ultrà Curva Sud
Prosto manjak kvaliteta, nije stvar selektora. Previse dizu igrace iz Zvezde i Partizana koji su ocajni gdje god da predju. Ono sto je bilo dobrih igraca vec je u godinama, tako da izdvaja se samo Milenkovic i Pavlovic, pa eto mozda i Vlahovic, iako je u katastrofalnoj formi.Cassano2024 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 07:52Dva bolna poraza Srbije. Ali šta reći? Kako kritikovati selektora i ove mladiće koji su došli da ispoštuju dres. Koji igraju prvi put zajedno. Septembar će da pokaže šta stvarno ima Srbija i ko će se pojaviti, ko neće, a koga više neće ni zvati. Meni je žao što veljko nije otvoreniji. Što ne kaže imena tih koji su ga odbili i sa njima i javno završi priču. Savez je u raspadu. Čim sam vidio da su crvene dresove zamijenili plavima, znao sam da slijedi pad. To se tako ne radi.
Nije to stvar nit saveza, nit bilo cega. Bosna je ista ovakva bila prije 5 godina i imali su najgore kvalifikacije, zato jer nije bilo kvaliteta, a prica je odmah bila vezana za savez, predsjednika saveza, trenera i sl. Nema tu puno filozofije, ne moze se od g pita praviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.