Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ostadosmo bez Kostica..
Ako nismo u stanju dobit Slovence i ne zasluzujemo drugu fazu.
Mršavih 1:1 protiv Slovenije.
Selektor opet katastrofalno spremio utakmicu. Nosioci opet najgori na terenu + Gaćinović koji je odigrao najgori meč u dresu reprezentacije.
Selektor opet katastrofalno spremio utakmicu. Nosioci opet najgori na terenu + Gaćinović koji je odigrao najgori meč u dresu reprezentacije.
Sergej opet sraman.
Razocaran sam.
Razocaran sam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jesmo to odustali od svih kombinacija

- alan_kardec
- Kontakt:
Hvala.
Sreće će nam i trebati najviše...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja bih samo ponovio ono sto sam pisao i prije par mjeseci.
Mozda bi bilo bolje da su nas Bugari roknuli u Srbiji, kao sto su i zasluzili, pa da uopste ne odemo na EP i rijesimo se ovog nesrecnog trenera, ako ga mogu tako nazvati. I sto je najjace, mi njemu dajemo klauzule od milion evra u slucaju otkaza
Prolazak najlakse grupe u istoriji kvalifikacija, na takmicenje sa nikad vecim brojem reprezentacija, ovaj predstavlja kao neki uspijeh. Jeste, ako si j*beni luzer koji se time zadovoljava.
Nema nam spasa dokle god je Piksi trener, to je valjda svima jasno.
Mozda bi bilo bolje da su nas Bugari roknuli u Srbiji, kao sto su i zasluzili, pa da uopste ne odemo na EP i rijesimo se ovog nesrecnog trenera, ako ga mogu tako nazvati. I sto je najjace, mi njemu dajemo klauzule od milion evra u slucaju otkaza

Prolazak najlakse grupe u istoriji kvalifikacija, na takmicenje sa nikad vecim brojem reprezentacija, ovaj predstavlja kao neki uspijeh. Jeste, ako si j*beni luzer koji se time zadovoljava.
Nema nam spasa dokle god je Piksi trener, to je valjda svima jasno.
Srbija je večeras realno trebala hladno izgubiti 7:0.Kakva je ovo igra nisu dva puta prešli centar. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odlicna Srbija veceras ali bez prave zavrsnice. Previse se uzda selektor u prvu postavu i u Mitrovica, trebao je biti ranije zamjenjen. Steta, sve smo imali
Ne znam sta se Mitru moze zamjeriti, juce je sve igrao, i gol odbranio u onoj situaciji. Nekad jednostavno nece u gol. A i za penal smo zakinitu. Samo nek se bore onako svaku utakmicu i rezultat ce doci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.