Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bolje da Rudar ostane nego da mi Leotar ubacuju. Živjele komšije iz Krajine 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- Threeplanetrees
Prvo oborite rekord vašeg stadiona koji smo postavili pa tek onda možemo pričati
Oni nisu iz Mostara. Športski pozdravCombattente87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:34Da jako me je pogodilo, evo išao sam stravu da saljevam :SThreeplanetrees je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:27Šta ima Dražo pogodilo te što sam ti neki dan **** roditelje za ono postavljanje četničkih pjesama. Ali dobro sluša se 357 i onda se perete da ne navijate za beogradske blizance i da Borac nije tek treći klub u toj selendri. Mlinarić, Oreč, Bruno Oliveira evo sada ponude neke za Karića, Spahića i Babića. Kada uzmeš nešto besplatno i zaradiš pola miliona šta je drugo nego proizvodnja. I opet ti se najebem majke za ono što si postavio neki dan![]()
Druga stvar, meni je bitno da ti znaš ko je 357
I treća. Banja Luka je za Mostar Las Vegas ! Bukvalno dvije mjesne zajednice u BL su kao cijeli Mostar![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bice vas uglavnom vise nego sto je kapacitet Grbavice..to je jedino sigurnoGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑05 jun 2026, 12:54
Uglavnom bice nas na jugu vise nego vas na cijelom stadionu pored Mostara
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Marokanci58
- Kontakt:
BoracRobertHrkac555 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:50Kada će se znati konačni sastav klubova u novoj sezoni?
Sarajevo
Zrinjski
Željo
Čelik
Velež
Široki Brijeg
Sloga
Radnik
+ 1 iz lige RS sa licencom, ako niko ne bude htio ući onda ostaje devetoplasirano Posušje.
Zadnja izmjena: Marokanci58, dana/u 05 jun 2026, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
BRATSTVO GRAČANiCA
- Threeplanetrees
Doveli ih iz škutorije da obrađuju zemlju jer su samo to znali raditi, pa im postepeno davali druge poslove, kasnije im davali stanove doduše malo udaljene od stare gradske jezgre gdje se nisu vizualno uklapali i onda ti nakon 50 godina kažu niste vi mostarci. Balega pregažena povijesnim kolima. Miroslav Krleža 
Jes Las Vegas, ali onaj u New MexicuCombattente87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:34I treća. Banja Luka je za Mostar Las Vegas ! Bukvalno dvije mjesne zajednice u BL su kao cijeli MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:27Šta ima Dražo pogodilo te što sam ti neki dan **** roditelje za ono postavljanje četničkih pjesama. Ali dobro sluša se 357 i onda se perete da ne navijate za beogradske blizance i da Borac nije tek treći klub u toj selendri. Mlinarić, Oreč, Bruno Oliveira evo sada ponude neke za Karića, Spahića i Babića. Kada uzmeš nešto besplatno i zaradiš pola miliona šta je drugo nego proizvodnja. I opet ti se najebem majke za ono što si postavio neki dan![]()
![]()
Đeš bilo šta u Bosni porediti sa našim mediteranskim gradom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Svako svoj grad voli i za njega je najbolji.
[/quote]
[/quote]
Ne slažem se. Mislim da čak ni zeničanima Zenica nije najbolja.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Samo da se pridruzim cestitkamaThreeplanetrees je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:27Šta ima Dražo pogodilo te što sam ti neki dan **** roditelje za ono postavljanje četničkih pjesama.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Sta zna Balorda nikad nije vidio Zenicu za vrijeme Cimburijade. To je SFF na steroidima.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Hordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:50Sta zna Balorda nikad nije vidio Zenicu za vrijeme Cimburijade. To je SFF na steroidima.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Kakav će to derbi biti Čelik-Velež u Zenici.
Ovdje će goriti, na ovom topiku.
Ovdje će goriti, na ovom topiku.
[/quote]
[/quote]
- Combattente87
- Kontakt:
Ti se od BL nisi ni očešao, a to mediteranski je malo degutantnoBalorda je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:42Jes Las Vegas, ali onaj u New MexicuCombattente87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:34I treća. Banja Luka je za Mostar Las Vegas ! Bukvalno dvije mjesne zajednice u BL su kao cijeli MostarThreeplanetrees je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:27
Šta ima Dražo pogodilo te što sam ti neki dan **** roditelje za ono postavljanje četničkih pjesama. Ali dobro sluša se 357 i onda se perete da ne navijate za beogradske blizance i da Borac nije tek treći klub u toj selendri. Mlinarić, Oreč, Bruno Oliveira evo sada ponude neke za Karića, Spahića i Babića. Kada uzmeš nešto besplatno i zaradiš pola miliona šta je drugo nego proizvodnja. I opet ti se najebem majke za ono što si postavio neki dan![]()
![]()
![]()
Đeš bilo šta u Bosni porediti sa našim mediteranskim gradom.
Evo malo pogledaj šta kaže osoba koja je cijeli svijet obišla uzduž i poprijeko !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
...i što sam više u Mostaru, mislim da bih mogao živjeti ovdje...Combattente87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:08Ti se od BL nisi ni očešao, a to mediteranski je malo degutantnoBalorda je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:42Jes Las Vegas, ali onaj u New MexicuCombattente87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:34
I treća. Banja Luka je za Mostar Las Vegas ! Bukvalno dvije mjesne zajednice u BL su kao cijeli Mostar![]()
![]()
Đeš bilo šta u Bosni porediti sa našim mediteranskim gradom.![]()
Evo malo pogledaj šta kaže osoba koja je cijeli svijet obišla uzduž i poprijeko !
Haj sad nađi nekog mostarca koji će reći da bi živio u Banjaluci. Jaštaćeš.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zbog čega? Zbog kompleksaša, simpatizera jedinstva iz mančestera?
Velež je jedini klub koji je ispoštovao Čelik u teškim trenucima i mi im u Zenici to nikad nećemo zaboraviti. Biće to utakmica dva prijateljska kluba
A gorit će protiv vase crnog, njih čekamo 6 godina
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Balorda, Burberry46, laszlo, roccosiffredi, Venom, Zigazaga i 22 gosta.