Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fedja ponovo u Kragujevcu 
Samo zamislite da uvijek igrate protiv Zelje i Sarajeva i boricete se za Europu.Truhlo je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:32Jedini cilj u prvoj sezoni, ostanak u ligi. Budžet 3 i po do 4 miliona KM, trebalo bi biti dovoljno, s obzirom da nema više dugovanja. Najveći problem je ogromna razlika u kvaliteti između dva ranga, treba nam kompletna nova ekipa, od trenutne, maksimalno 10ak igrača bi trebalo ostati.
Ne znam sta bih ti rekao, 3-4 miliona danas nije neka para u PLBiH, ali ako znate sta radite moze se opstatit. Mislim da ce vas svakako nositi euforija zbog povratka u ligu, barem u prvoj polusezoni.
- prisonbreak
- Kontakt:
Oko 4-4.5 miliona je na kraju koliko sam upoznat.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Prvo, prica vam je bezveze, svakom je njegov grad najljepsi i najljepse se u njemu osjeca. Drugo, ruku na srce najvise prosijaka sam vidio u Sarajevo i to ne u BIH nego u od Slovenije do Makedonije.... Trece, smeca u svakom gradu ima, nazalost, i to je zivot koji zivimo i mi i cijeli svijet. U svakom slucaju BIH treba obici, ima se sta i super smo zemljaHordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:51U kojem si ti Mostaru bio? Lijep grad ali da je uredan i prijatan daleko od toga. Vjetar smece raspuhuje po gradu, ciganija i prosjaci te oblijecu gdje god krenes, salijecu turiste na svakom koraku itd. Da ne govorim za tenzije nacionalne i da tamo ljudi nece otic u piceriju ako je drzi frajer iz suprotnog nacionalnog taboraKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:47Cisto poredjenja radi, lijep gradic, uredan i prijatan za boravak, al ga obidjes za 20ak minuta i manje vise vidis sve sto treba.![]()
Fudbalski klub Velež iz Mostara doživio je hladan tuš, te se našao na FIFA crnoj listi, te im je zabranjena registracija novih igrača.
Velež je sezonu u Premijer ligi BiH završio na 4. mjestu te izborio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, no sada su se Rođeni našli na FIFA Ban listi.
Šta je razlog za takvu odluku nije navedeno, a ono što je poznato jeste da se Rođeni pod zabranom FIFA nalaze od 3. juna, te da zabrana nema određen rok trajanja. Tačnije, klub iz Mostara ima zabranu registracije novih igrača dok FIFA ne odluči da je ukine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma laze fifa velez je najposteniji klub, ne vjerujem Fifi nistaDamirT je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:45Fudbalski klub Velež iz Mostara doživio je hladan tuš, te se našao na FIFA crnoj listi, te im je zabranjena registracija novih igrača.
Velež je sezonu u Premijer ligi BiH završio na 4. mjestu te izborio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, no sada su se Rođeni našli na FIFA Ban listi.
Šta je razlog za takvu odluku nije navedeno, a ono što je poznato jeste da se Rođeni pod zabranom FIFA nalaze od 3. juna, te da zabrana nema određen rok trajanja. Tačnije, klub iz Mostara ima zabranu registracije novih igrača dok FIFA ne odluči da je ukine.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Vici je bitna repka koliko je i ova zemlja bila bitna Dodiku u vrijeme kad je bio njen predsjednik.
Nije Vico doveo ovu djecu koja jedu teren, nego je dao odriješene ruke ljudima koji vole ovu zemlju i koji su kopali i tražili i ovo je rezultat toga. Prosto k'o suljpa. Ne mogu nikad poštovati čovjeka koji otvoreno mrzi moju zemlju. Zato ni vama ni lažnim mostarcima nikad neću čestitati nijedan uspjeh. To je moje pravo.
Toliko sam mlad da sam u Banjaluci prvi put hordao 2008. godine, a onda i godinu poslije kad smo ubijali turčina.Nije nam nikad ni bilo "zanimljivo" od nastanka lige.
Slabo pratis posjetu kroz sezone i prethodne proslave ili si jako mlad pa ne pamtis, da se ne lazemo.
Nodi drogeraš.NoDi80 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:12Nema potrebe za montazama, sami ste to montiraliHercegovinaCali je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:01Apsolutna glupost, možda ti mišljenje oblikuju mediji i politička prepiranja.Hordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 14:51
U kojem si ti Mostaru bio? Lijep grad ali da je uredan i prijatan daleko od toga. Vjetar smece raspuhuje po gradu, ciganija i prosjaci te oblijecu gdje god krenes, salijecu turiste na svakom koraku itd. Da ne govorim za tenzije nacionalne i da tamo ljudi nece otic u piceriju ako je drzi frajer iz suprotnog nacionalnog tabora![]()
Ljudi sasvim normalno idu jedni kod drugih,druže se, ispijaju kave i ostalo.
Druga je stvar "ultras kultura", kao što postoje sukobi u Sarajevu dvije skupine,tako i u Mostaru.
Celik - Zeljeznicar 2015
Jos ste oteli zastave navijacima BiH i trazite belaje na utakmicama reprezetacije
- LondonBlues
- Kontakt:
Tko ima volje pregledat malo videa na yt o Mostaru koje snimaju strani turisti vecina ih u nazivu ima “Skriveni raj u Europi”.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
-
Hordas1990
- Kontakt:
E ovo je ozbiljan problem. Pa sta ce sad? Vec im odlaze igraciDamirT je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:45Fudbalski klub Velež iz Mostara doživio je hladan tuš, te se našao na FIFA crnoj listi, te im je zabranjena registracija novih igrača.
Edit: izgleda nisu jedini i Sloga ista prica. Svasta.

Trebinje nije pod SNSD šapom, 6 upitnih bodova pa zato...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
60% budzeta im pare poreznih obaveznika oni oped kradu i bave se finansijskim kriminalnom po uzoru na FKS. Ovo je nestvarno gdje mi zivimo.DamirT je napisao/la: ↑05 jun 2026, 15:45Fudbalski klub Velež iz Mostara doživio je hladan tuš, te se našao na FIFA crnoj listi, te im je zabranjena registracija novih igrača.
Može li Željezničar umjesto nas u Evropu, samo da prestanu kmečati?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa bez zajebaancije dobro pitanje. Da li ovo znaci da ide Siroki umjesto vas kao peti? Ili mozete igrati samo ne dovoditi igrace al opet kako cete igrati ako nemate igraca? S juniorima ili sta?
Frendu smiri se, sve će biti u redu.Hordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:13Pa bez zajebaancije dobro pitanje. Da li ovo znaci da ide Siroki umjesto vas kao peti? Ili mozete igrati samo ne dovoditi igrace al opet kako cete igrati ako nemate igraca? S juniorima ili sta?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Hordas1990
- Kontakt:
Kako brate? Ozbiljno pitam. Hoces da kazes da nije problem sto ne mozete registrovati igrace?Balorda je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:14Frendu smiri se, sve će biti u redu.Hordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:13Pa bez zajebaancije dobro pitanje. Da li ovo znaci da ide Siroki umjesto vas kao peti? Ili mozete igrati samo ne dovoditi igrace al opet kako cete igrati ako nemate igraca? S juniorima ili sta?![]()
Ne možemo danas registrovati igrače, moćemo kad bude trebalo.Hordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:15Kako brate? Ozbiljno pitam. Hoces da kazes da nije problem sto ne mozete registrovati igrace?Balorda je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:14Frendu smiri se, sve će biti u redu.Hordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:13
Pa bez zajebaancije dobro pitanje. Da li ovo znaci da ide Siroki umjesto vas kao peti? Ili mozete igrati samo ne dovoditi igrace al opet kako cete igrati ako nemate igraca? S juniorima ili sta?![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na black listi pored Veleža i Sloga.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
https://knowledge.fifa.com/registration-bans
I Velež i Sloga imaju zabranu
I Velež i Sloga imaju zabranu
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nadam se da ce vam skinuti tu suspenziju do Europe. Pojma nemam sta ste zgrijesili tacno ali mislim da ovo ipak nije zajebancija kao sto predstavljas. Bilo mi je malo cudno sto vas napustaju igraci i clanovi SS sad vidim zasto.Balorda je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:16Ne možemo danas registrovati igrače, moćemo kad bude trebalo.Hordas1990 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 16:15Kako brate? Ozbiljno pitam. Hoces da kazes da nije problem sto ne mozete registrovati igrace?
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender, Zigazaga i 16 gostiju.