Jesi li ti lud ili praviš se da si glup? Kakav miš…? Likovi hodaju po hotelu traže igrače…kucaju na vrata. Konta li tvoj mali mozak koliki je bezbjedonosni lapsus u pitanju? Mora da si ti onaj bilmez što snima po hotelu…ili možda onaj papak što sjedi u dresu i čeka igrače da se pomole?ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:05Kakvih sve idiota ima na ovom forumh, to je strasno. Ovoliko negative i bezobrazluka nema nigdje. Kapu vam skidam idioti, kad od najljepse atmosfere i pozitive, vi nadjete i uvijek se uhvatite za neke gluposti i pravite slona od misa. Aferim!
06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
-
19vendetta87
- Kontakt:
I sta ima lose u tome? Lik najnormalnije ceka, u nadi da ce vidjeti nekog igraca, najvjerovatnije Dzeku.MiranGlasnic je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:18ili možda onaj papak što sjedi u dresu i čeka igrače da se pomole?
Nije on kriv sto savez nije znao isplanirati smjestaj kako treba, pa svako moze uci u hotel.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Marokanci58
- Kontakt:
Pozdrav Amerikanci samo ih ganjajte ako vam ko šta zabrani bojkotujte utakmice kada su mogli trpiti sarajlije 10 dana mogu i vas.
BRATSTVO GRAČANiCA
Joj jesi vise naporan sa Sarajlijama bgm. To to kazem ja koji nisam uopste iz Sarajeva.Marokanci58 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:25Pozdrav Amerikanci samo ih ganjajte ako vam ko šta zabrani bojkotujte utakmice kada su mogli trpiti sarajlije 10 dana mogu i vas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Naravno da je kriv. To je osnovna kultura i posjedovanje IQ iznad 72. @marokanac jedi go.vna.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:21I sta ima lose u tome? Lik najnormalnije ceka, u nadi da ce vidjeti nekog igraca, najvjerovatnije Dzeku.MiranGlasnic je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:18ili možda onaj papak što sjedi u dresu i čeka igrače da se pomole?
Nije on kriv sto savez nije znao isplanirati smjestaj kako treba, pa svako moze uci u hotel.
Ne treba porediti vise Mandzu i panja Dzeka. Hrvat je za njega debeli Ronaldo.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 17:46Da je mandzo tu mislim da bi i visoki predstavnik isao u USA da se slika sa njim.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Da da Pelé Maradona i Messi da se porede sa Mandzom.PSV je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:33Ne treba porediti vise Mandzu i panja Dzeka. Hrvat je za njega debeli Ronaldo.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 17:46Da je mandzo tu mislim da bi i visoki predstavnik isao u USA da se slika sa njim.![]()
Uvodi se mandzo Award za igraca koji je dao gol u finalu LP. Nisi cuo za to?
Brox, sto cemo sa LP inapapijri1987 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:36Da da Pelé Maradona i Messi da se porede sa Mandzom.PSV je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:33Ne treba porediti vise Mandzu i panja Dzeka. Hrvat je za njega debeli Ronaldo.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 17:46
Da je mandzo tu mislim da bi i visoki predstavnik isao u USA da se slika sa njim.![]()
Uvodi se mandzo Award za igraca koji je dao gol u finalu LP. Nisi cuo za to?
-
napapijri1987
- Kontakt:
Je li ti znas citat? Mandzo Award se uvodi za igraca koji je dao gol u finalu LP.PSV je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:37Brox, sto cemo sa LP inapapijri1987 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:36Da da Pelé Maradona i Messi da se porede sa Mandzom.
Uvodi se mandzo Award za igraca koji je dao gol u finalu LP. Nisi cuo za to?na SP? Spajanje na kisik?
![]()
Postoji li uopste igrac na svijetu koji je dao gol u finalu LP i igrao finale SP?
Osim Mandze mislim da ne postoji.
Sta mislis ko bi mogao dobit mandzo Award slijedecu sezonu?
Osiguranje francuske:Edincapitano je napisao/la: ↑05 jun 2026, 17:17E yebiga, drugo je kad su tu Dembele, Mbappe i Doué i kad je tu Bazdar, Mujakic i Zlomislic![]()

Osiguranje Bosne i Hercegovine:

BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Zna li iko kako Panama igra? Jesu li slični Kanadi po sistemu, ono visok presing itd.? Vjerujem da je stručni štab po tom kriteriju izabrao test.
I da igra tesko da moze replicirati taj nivo. Trener Kanade Marsch je iz Red Bullove skole, idealno bi bilo da smo odigrali utakmicu s Austrijom ako smo se vec htjeli direktno spremati za takav sistem.
Inace mislim da su obje ove prijateljske utakmice jako slabe po kvalitetu protivnika. Kanada i Svicarska su drugi svijet za Makedoniju i Panamu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nasi su trebali kamp odabrati negdje gdje nema toliko naseg naroda. Stvarno se pretjeruje. Uredu je da savez odvoji svaki dan sat vremena za druzenje s fanovima i to je to. Dodjes, poslikas i ides kuci, pustis igrace da se spremaju u miru. Stvarno je degutantno traziti igrace po sobama.. Jos ce neko nekog namlatiti bez potrebe.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nas kamp je u Salt Lake Cityu.mercurial je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:52Nasi su trebali kamp odabrati negdje gdje nema toliko naseg naroda. Stvarno se pretjeruje. Uredu je da savez odvoji svaki dan sat vremena za druzenje s fanovima i to je to. Dodjes, poslikas i ides kuci, pustis igrace da se spremaju u miru. Stvarno je degutantno traziti igrace po sobama.. Jos ce neko nekog namlatiti bez potrebe.
Ovih 3 do 4 dana su u St. Louisu samo zbog prijateljske utakmice protiv Paname + da ne moramo putovati opet dugo za Torono.
Da, ali Kanada je izabrala Irsku i Uzbekistan, ne zbog kvaliteta, već zato što igraju slično kao mi po sistemu ... dosta duela, kompaktno, fizički snažni, u srednji blok, prekidi itd. Bar sam tako procitao.StevieG8 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:48I da igra tesko da moze replicirati taj nivo. Trener Kanade Marsch je iz Red Bullove skole, idealno bi bilo da smo odigrali utakmicu s Austrijom ako smo se vec htjeli direktno spremati za takav sistem.
Inace mislim da su obje ove prijateljske utakmice jako slabe po kvalitetu protivnika. Kanada i Svicarska su drugi svijet za Makedoniju i Panamu.
Ako Panama ne igra kao Kanada, ne shvatam zašto su baš njih izabrali. Ne radi se toliko o kvalitetu, već o tome da vidiš kako se sistemi podudaraju, šta možeš popraviti, koji je igrač bolji za šta. Kanada-Irska ce biti zanimljivo pogledati pogotovo za nas.
A ovo s Makedonijom je bilo bezze, vjerovatno zato što zbog baraža nije bilo vremena da se nađe neki drugi protivnik.
Zadnja izmjena: dena24, dana/u 05 jun 2026, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sve je ok, malo se prevelika halabuka digla. Nije ovo nista novo u fudbalskom svijetu. Ali lijepo je vidjeti kolektivnu promjenu svijesti u javnosti i da nismo samo euforicno i slavljenicki nastrojeni nego svjesni da se profesionalni nivo mora ispostovati, te da se ovakve stvari osudjuju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Imaj na umu da smo mi zadnji imali priliku da biramo protivnike…Kanada…Austrija…sve te selekcije su izabrali protivnike prije skoro pola godine. I Makedonija je otkazala već ugovorenu prijateljsku da bi igrali protiv nas na Koševu…dena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:59Da, ali Kanada je izabrala Irsku i Uzbekistan, ne zbog kvaliteta, već zato što igraju slično kao mi po sistemu ... dosta duela, kompaktno, fizički snažni, u srednji blok, prekidi itd. Bar sam tako procitao.StevieG8 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:48I da igra tesko da moze replicirati taj nivo. Trener Kanade Marsch je iz Red Bullove skole, idealno bi bilo da smo odigrali utakmicu s Austrijom ako smo se vec htjeli direktno spremati za takav sistem.
Ako Panama ne igra kao Kanada, ne shvatam zašto su baš njih izabrali. Ne radi se toliko o kvalitetu, već o tome da vidiš kako se sistemi podudaraju, šta možeš popraviti, koji je igrač bolji za šta. Kanada-Irska ce biti zanimljivo pogledati pogotovo za nas.
A ovo s Makedonijom je bilo bezze, vjerovatno zato što zbog baraža nije bilo vremena da se nađe neki drugi protivnik.
Jeste, samo što smo mi reprezentacija koja se među posljednjim plasirala na mundijal i nije bilo neke mogućnosti, jer su sve te jače reprezentacije već imale sve dogovoreno.StevieG8 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:48I da igra tesko da moze replicirati taj nivo. Trener Kanade Marsch je iz Red Bullove skole, idealno bi bilo da smo odigrali utakmicu s Austrijom ako smo se vec htjeli direktno spremati za takav sistem.
Jedino je dan nakon nas Irak izborio plasman.
Uzmi i to u obzir.
jest, popravio u tekstu...ali opet ne mislim da je toliko bitno kvalitet protivnika vec sistem koji igraju. niti mislim da je rezultat u prvom planu. cisto da se vidi gdje skripi protiv ovog sta nas ceka u prvoj tekmi.MiranGlasnic je napisao/la: ↑05 jun 2026, 19:03Imaj na umu da smo mi zadnji imali priliku da biramo protivnike…Kanada…Austrija…sve te selekcije su izabrali protivnike prije skoro pola godine. I Makedonija je otkazala već ugovorenu prijateljsku da bi igrali protiv nas na Koševu…dena24 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:59Da, ali Kanada je izabrala Irsku i Uzbekistan, ne zbog kvaliteta, već zato što igraju slično kao mi po sistemu ... dosta duela, kompaktno, fizički snažni, u srednji blok, prekidi itd. Bar sam tako procitao.StevieG8 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 18:48
I da igra tesko da moze replicirati taj nivo. Trener Kanade Marsch je iz Red Bullove skole, idealno bi bilo da smo odigrali utakmicu s Austrijom ako smo se vec htjeli direktno spremati za takav sistem.
ima li ikakav sportski portal da se pozabavi takvim pitanjima, jbte jedino sto valja kod sportsport je ovaj forum. niti mozes procitati analize protivnika niti ima analize naseg tima ili sta vec, samo retardirani clanci.
Zadnja izmjena: dena24, dana/u 05 jun 2026, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Hoce li biti gdje lajvic presice?
Trenutno korisnika/ca: BiH26, CHR, Diadora, Google Adsense [Bot], Zabogamiloga i 46 gostiju.