Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
Znaci imat ce idealne uslove u drugom i trecem kolu. Jedino da prezive vrucinu protiv Kanade.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mene strah poslije Makedonije i Paname. Baš me strah u pm
željo i hajduk
Vremenske prognoze za sve više od jedne sedmice su strašno netačne svakako, što dalje to manje precizno, komotno možete pretpostavit devijaciju 5 stepeni više/manje od predviđene vrijednosti. Ne bih se posebno pouzdao u to.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kada bi mogli dobiti Kanadu sa minimalnih 0-1, sa Švicarcima odigrati neriješeno (0-0 ili 1-1) u dosta tvrdoj utakmici i Katar dobiti sa nekih 3-0 u atomskoj predstavi našeg ofanzivnog potencijala, odma bi potpisao.
Šta mislite, je li realno?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
- ArtVandelay
- Kontakt:
Brine me što momci ostaju u Šentluisu do slijedećeg četvrtka kada valjda lete u Toronto. Bojim se da im naši neće dati mira...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
Realno nego sta, po meni je to kao da igramo opet protiv velsa i Italije.Cak ni fizička sprema nam u tim utakmicama nije bila problem. Prijateljske su prijateljske, kao na primjer Kanada je u prijateljskoj pobjedi rumunijuArtVandelay je napisao/la: ↑07 jun 2026, 01:26Kada bi mogli dobiti Kanadu sa minimalnih 0-1, sa Švicarcima odigrati neriješeno (0-0 ili 1-1) u dosta tvrdoj utakmici i Katar dobiti sa nekih 3-0 u atomskoj predstavi našeg ofanzivnog potencijala, odma bi potpisao.
a gubi od Gvatemale u takmičarskoj. Nekako volim da gledam nasu grupu ko da smo mi Italija koju smo satrali i protiv koje nijedna ekipa iz nase grupe nebi bila favoriti. Bez obzira na prijateljske i dalje su to kod nas isti igraci i bas mi se svidja sto nas potcjenjuju
Zadnja izmjena: Halix131, dana/u 07 jun 2026, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ne razumijem te. Čega te strah? Da ispadnemo u grupi SP gdje i treću prolazi. Realno ? I da prođe o i ispadnemo nama je ovo trenutni sportski vrhunac. . Imaš 3 utakmice koje prije 365 dana nisi mogao zamisliti. Prvi ja. Uživaj u prvenstvu, u fudbalu, a imamo možda i po koji blef za još koju utakmicu
Bilo je mnoge strah rumuna u Zenici, Austrije. Pa Velsa i Italije. Sve dok je tebe strah, ja vjerujem u prolaz i nije me strah ni poslije prolaza ako Bog da !Uprava je napisao/la: ↑07 jun 2026, 01:38Ne razumijem te. Čega te strah? Da ispadnemo u grupi SP gdje i treću prolazi. Realno ? I da prođe o i ispadnemo nama je ovo trenutni sportski vrhunac. . Imaš 3 utakmice koje prije 365 dana nisi mogao zamisliti. Prvi ja. Uživaj u prvenstvu, u fudbalu, a imamo možda i po koji blef za još koju utakmicu
Strah me atmosfere iz Zenice i Cardiffa. Italija i Vels su nam digli očekivanja, a i pokazali da ekipa može. Ovo protiv Makedonije opravdavam prijateljskom utakmicom, ali ovo protiv Paname mi i ne ulijeva neku nadu u SP.Uprava je napisao/la: ↑07 jun 2026, 01:38Ne razumijem te. Čega te strah? Da ispadnemo u grupi SP gdje i treću prolazi. Realno ? I da prođe o i ispadnemo nama je ovo trenutni sportski vrhunac. . Imaš 3 utakmice koje prije 365 dana nisi mogao zamisliti. Prvi ja. Uživaj u prvenstvu, u fudbalu, a imamo možda i po koji blef za još koju utakmicu
Naravno da sam sretan zbog uspjeha, ali bi mi bila promašena prilika za osminu/četvrtinu finala ako ne prođemo grupu, a trebali bi.
željo i hajduk
Grohotom se smijemjestamaji je napisao/la: ↑07 jun 2026, 01:05ESPN projekcija naše grupe:
Game-by-game Group B predictions:
Canada 2, Bosnia & Herzegovina 1
Qatar 0, Switzerland 2
Switzerland 2 vs. Bosnia & Herzegovina 1
Canada 1, Qatar 0
Switzerland 1, Canada 1
Bosnia & Herzegovina 0, Qatar 1
Predicted Group B standings
1. Switzerland: 7 points, plus-3 goal differential
2. Canada: 7 points, plus-2 goal differential
3. Qatar: 3 points, minus-2 goal differential
4. Bosnia & Herzegovina: 0 points, minus-3 goal differential
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
To nema šanse da je tačno.ArtVandelay je napisao/la: ↑07 jun 2026, 01:29Brine me što momci ostaju u Šentluisu do slijedećeg četvrtka kada valjda lete u Toronto. Bojim se da im naši neće dati mira...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
rep.baZmajevi će se u Torontu spremati za prvu utakmicu Svjetskog prvenstva koju u ovom gradu 12. juna igraju protiv domaće Kanade.
Pred novinare će tek u utorak, kada će se dva igrača kratko obratiti prije treninga u Cennetial Parku.
Tri dana pred utakmicu Zmajevi će prvo trenirati u popodnevnom terminu, a zatim dva puta u jutarnjem.
Zmajevi neće imati nijedan trening na Toronto Stadionu gdje će u petak igrati protiv Kanade.
Na Toronto Stadionu će ipak Sergej Barbarez sa jednim igračem održati press konferenciju u četvrtak predvečer.
Reprezentaciju u Torontu čeka malo svježije vrijeme od onog u St. Louisu, čak uz moguću kišu u srijedu i četvrtak.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 07 jun 2026, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledam izjave Svicaraca i njihovih medija nakon utakmice, i u njih veliko nezadovoljstvo, Xhaka poprilicno ljut. Poprilicno slicne diskusije kao kod nas, strah od povreda, uslovi, vrucina, itd.
Znači naši putuju danas/sutra za Toronto?
Ma bezveze se drami, protiv Makedonije je bila revijalna a sinoc smo ok bili, ne znam sta ljudi ocekuju u ovim prijateljskim.Goalgetter je napisao/la: ↑07 jun 2026, 12:20Gledam izjave Svicaraca i njihovih medija nakon utakmice, i u njih veliko nezadovoljstvo, Xhaka poprilicno ljut. Poprilicno slicne diskusije kao kod nas, strah od povreda, uslovi, vrucina, itd.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- ArtVandelay
- Kontakt:
E ovo je već zabrinjavajuće...Clutch je napisao/la: ↑07 jun 2026, 12:19rep.baZmajevi će se u Torontu spremati za prvu utakmicu Svjetskog prvenstva koju u ovom gradu 12. juna igraju protiv domaće Kanade.
Pred novinare će tek u utorak, kada će se dva igrača kratko obratiti prije treninga u Cennetial Parku.
Tri dana pred utakmicu Zmajevi će prvo trenirati u popodnevnom terminu, a zatim dva puta u jutarnjem.
Zmajevi neće imati nijedan trening na Toronto Stadionu gdje će u petak igrati protiv Kanade.
Na Toronto Stadionu će ipak Sergej Barbarez sa jednim igračem održati press konferenciju u četvrtak predvečer.
Reprezentaciju u Torontu čeka malo svježije vrijeme od onog u St. Louisu, čak uz moguću kišu u srijedu i četvrtak.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
ne daj da ti ponos gaze,
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Katar je vjerojatno najlošija reprezentacija na ovom SPu, njih će svi razvaliti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
pa nece ni kanadjani, koliko sam razumio oni dolaze iz vancouver direkt. samo mi ne idemo u kamp odma, nego direkt za toronto danasArtVandelay je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:48E ovo je već zabrinjavajuće...Clutch je napisao/la: ↑07 jun 2026, 12:19rep.baZmajevi će se u Torontu spremati za prvu utakmicu Svjetskog prvenstva koju u ovom gradu 12. juna igraju protiv domaće Kanade.
Katar je osvojio zadnja 2 Azijska kupa nacija, nikako ih ne smijemo podcijeniti a s obzirom da još dosta ekipa iz Azije igra na ovom Svjetskom prvenstvu onda je jasno kao dan da nisu najslabiji. Činjenica jeste da u Aziji i nije neka konkurencija ali oni su pobijeđivali do ta 2 trofeja Južnu Koreju, Japan, Iran, itd.. Nije to nimalo bezazlena ekipa, naročito ako mi budemo kilavili kako znamo možemo vrlo lako upast u probleme.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:48Katar je vjerojatno najlošija reprezentacija na ovom SPu, njih će svi razvaliti
Nadam se da će stručni štab posebno da pripremi igrače za tu utakmicu, tu jednostavno moramo osvojiti 3 boda.