Pa je li igdje pružena ruka ili se još razgovara?! Meni se ne čini da nije ali ja nisam insajder pa ne znam.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
nista nas ne smije iznenadit, očekuj neocekivano....
ja mislim da jos nigdje nije pruzena ruka, koliko ja znam, a nije to previse
nek crknu dusmani, najjaci smo
Pravo da ti kažem ne očekujem ništa. Nismo baš najpoželjniji poslodavac.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑07 jun 2026, 12:17nista nas ne smije iznenadit, očekuj neocekivano....
ja mislim da jos nigdje nije pruzena ruka, koliko ja znam, a nije to previse
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Jesmo jedina ekipa u Junu bez trenera ili ima jos?
Ima kosarka, bice i zenska, gradi se posebno kamp, posebno akademija, b tim, omladinski pogon... sve posebno, tako je skuplje. Jug i zapad, teren krece za koji dan.
U strogoj tajnosti nepoznati Hrvati rade dan noc, ne govore, ne jedu, ne piju, ne kenjaju... Rade vrijedno da se pusi. Nesto.
Zivot nas ne voli. Xebat ga.
U strogoj tajnosti nepoznati Hrvati rade dan noc, ne govore, ne jedu, ne piju, ne kenjaju... Rade vrijedno da se pusi. Nesto.
Zivot nas ne voli. Xebat ga.
AMAR OSIM
-
Helemnejse
- Kontakt:
Sredit ce gospodin mirvic samo da.prodje bizonokolj
-
zeljojedanjedini
- Kontakt:
jel toliko teško najtrofejnijeg zamoliti...?
Da razjasnimo, bio je Mirvić korektan prema najtrofejnijem, čak su bile i neke ponude, da ne detaljišemo sada..
Dati su mu inputi, šta radi i kako da radi i mislim da se i krećemo u tom smjeru. Samo da nam se ne uvale polovnjaci, što je druga strana medalje...
Najtrofejniji smatra, s pravom naravno, da bi bilo kurvanjski i nekorektno da ulijeće sada unutra, a dok se još vodi sudski proces.
Dok se stvari ne izvedu na čistac i dok se klub ne bude oglasio povodom toga, a griješilo se puno, previše prema porodici, status je quo.
Amar s Mirvicem ne bi radio za dukat. Prvo što ovaj veze nema o fudbalu, drugo sto je covjek doveo u klub nekakve cirkusante, treba da Amar s takvim ljudima radi. Pa nije lud. Ovdje ce neko doci da uzme koju paru kao Savo, Slovenac, i gas.
Mogu misliti sad Amara kad skonta kakva sam budala bio davao svoje pare da klub funkcionose, pa mu na ledja natovarili sudove. Sad treba da se vrati, pa nije izgorio po glavi.
Mogu misliti sad Amara kad skonta kakva sam budala bio davao svoje pare da klub funkcionose, pa mu na ledja natovarili sudove. Sad treba da se vrati, pa nije izgorio po glavi.
Ne trebamo se mi brinut,sta ce bit kad se taj covjek vrati u klub.Niko od nas.A vratit ce se.Nek to moja poruka bude.mavi je napisao/la: ↑07 jun 2026, 17:40Da razjasnimo, bio je Mirvić korektan prema najtrofejnijem, čak su bile i neke ponude, da ne detaljišemo sada..
Dati su mu inputi, šta radi i kako da radi i mislim da se i krećemo u tom smjeru. Samo da nam se ne uvale polovnjaci, što je druga strana medalje...
Najtrofejniji smatra, s pravom naravno, da bi bilo kurvanjski i nekorektno da ulijeće sada unutra, a dok se još vodi sudski proces.
Dok se stvari ne izvedu na čistac i dok se klub ne bude oglasio povodom toga, a griješilo se puno, previše prema porodici, status je quo.
U kojoj fazi je sudjenje,ako se smije znat?
Brko iz druge galaksije!
Amar se neće nikad vratiti
-
19vendetta87
- Kontakt:
Berishi istice ugovor na kraju mjeseca..
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sta kaze sigmaboy raskid ugovora Huskovica. Kad je da budem tad tu u klubu, javi mi na vrijeme, posto znas vise od mene
- dubioza144
- Kontakt:
De nam reci sta kaze Huskovic znal kad pripreme pocinju u klubu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Relativno pri kraju...1921boy je napisao/la: ↑07 jun 2026, 19:10Ne trebamo se mi brinut,sta ce bit kad se taj covjek vrati u klub.Niko od nas.A vratit ce se.Nek to moja poruka bude.mavi je napisao/la: ↑07 jun 2026, 17:40Da razjasnimo, bio je Mirvić korektan prema najtrofejnijem, čak su bile i neke ponude, da ne detaljišemo sada..
Dok se stvari ne izvedu na čistac i dok se klub ne bude oglasio povodom toga, a griješilo se puno, previše prema porodici, status je quo.![]()
U kojoj fazi je sudjenje,ako se smije znat?
Trenutno korisnika/ca: carukisupakpohaluh, Laudrup, mnon46 i 25 gostiju.