sta ti je strah, mi smo favoriti za trece mjesto i trebamo uzivati u ulozi autsajdera (u ovom momentu) bice sve kako treba. nego meni strah ovih navijaca sto su poletjeli bezze.
Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
Po meni nerealno. Izgubicemo od Kanade i Švice, pobijediti Katar. Ovo je samo moje mišljenje kad hladne glave razmišljam. Potajno se nadam još jednom bodu protiv Kanade ili Švicarske.ArtVandelay je napisao/la: ↑07 jun 2026, 01:26Kada bi mogli dobiti Kanadu sa minimalnih 0-1, sa Švicarcima odigrati neriješeno (0-0 ili 1-1) u dosta tvrdoj utakmici i Katar dobiti sa nekih 3-0 u atomskoj predstavi našeg ofanzivnog potencijala, odma bi potpisao.
Šta mislite, je li realno?
upravo to, a ljudi to ne kontaju... a drugo, nema lake grupe i lakog protivnika na SP. 90 minuta, sve se moze desiti. koliko puta se desi iznenadjenje ili fasujes penal, crveni , glup gol, ljudi treba shavatiti da je i dosta srece ili nesrece u pitanju. i ovi katarci vide kako su svi zapisali tri boda protiv njih, nemaju sta izgubiti. Bice kako bude. uzivajte bafanatik19 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 15:04Katar je osvojio zadnja 2 Azijska kupa nacija, nikako ih ne smijemo podcijeniti a s obzirom da još dosta ekipa iz Azije igra na ovom Svjetskom prvenstvu onda je jasno kao dan da nisu najslabiji. Činjenica jeste da u Aziji i nije neka konkurencija ali oni su pobijeđivali do ta 2 trofeja Južnu Koreju, Japan, Iran, itd.. Nije to nimalo bezazlena ekipa, naročito ako mi budemo kilavili kako znamo možemo vrlo lako upast u probleme.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 13:48Katar je vjerojatno najlošija reprezentacija na ovom SPu, njih će svi razvaliti
Nadam se da će stručni štab posebno da pripremi igrače za tu utakmicu, tu jednostavno moramo osvojiti 3 boda.
Na SP-u moraš svaku utakmicu dat 100 posto svoje snage ako želiš da budeš neporažen, a preko i uz malo sreće ako želiš da dobiješ. Mali padovi koncentracija, fokusa i nepažnje budu kažnjeni golovima.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ako je realno da ce Maroko osvojiti svjetsko, onda je i ovo realno sto si rekaoArtVandelay je napisao/la: ↑07 jun 2026, 01:26Kada bi mogli dobiti Kanadu sa minimalnih 0-1, sa Švicarcima odigrati neriješeno (0-0 ili 1-1) u dosta tvrdoj utakmici i Katar dobiti sa nekih 3-0 u atomskoj predstavi našeg ofanzivnog potencijala, odma bi potpisao.
Jarane ovo sto si napisao je najbolji moguci scenario...ali realnije je da cemo izgubiti prve dvije utakmice. a s druge strane kako poznajem nase momke realno je i da dobijemo po nosu protiv kanade pa skupimo snage i iznenadimo protiv Svice. mislim prije ce se to desiti nego ovo sto si ti napisaoArtVandelay je napisao/la: ↑07 jun 2026, 01:26Kada bi mogli dobiti Kanadu sa minimalnih 0-1, sa Švicarcima odigrati neriješeno (0-0 ili 1-1) u dosta tvrdoj utakmici i Katar dobiti sa nekih 3-0 u atomskoj predstavi našeg ofanzivnog potencijala, odma bi potpisao.
Nekako bi bilo idealno da je Katar druga utakmica, realno njih ako ne dobijemo nemamo sta ni traziti u 1/16. Ako kiksas protiv Kanade, pobjeda protiv Katra ne smije doc u pitanje. Sa Švicom šta bude.. Ali ne znam sto vecina nas od Kanade pravi Francusku, bez obzira sto su domacin, bod protiv njih je sasvim realan ishod pa zasto ne i pobjeda. Treba vjerovati u ove momke.
Zato što kakvi god da su, bolji su od nas trenutno po igri i po formi, mi igramo neki tezak fudbal i malo je vjerovatno da ih mozemo dobiti ali opet kazem nije nemoguce, samo je malo vjerovatno nakon svega sto smo vidjeli od nasih. Da smo mi pregazili makedoniju pa i panamu, druga bi prica bila i koliko god da vi navlacite to da su to prijateljske utakmice, iz njih de dosta moze vidjeti o formi repke. Italijani crkavaju gledajuci ko ih je izbacio iz baraža, hoce da hapse gatusa i bastonija.Sensei je napisao/la: ↑07 jun 2026, 16:08Nekako bi bilo idealno da je Katar druga utakmica, realno njih ako ne dobijemo nemamo sta ni traziti u 1/16. Ako kiksas protiv Kanade, pobjeda protiv Katra ne smije doc u pitanje. Sa Švicom šta bude.. Ali ne znam sto vecina nas od Kanade pravi Francusku, bez obzira sto su domacin, bod protiv njih je sasvim realan ishod pa zasto ne i pobjeda. Treba vjerovati u ove momke.
Neka crkavaju, da su bili bolji prosli bi. Na kraju krajeva, sto velikan nije prvi u grupi zavrsio, a Norveska ih rasula u oba meca.Rio12345 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 17:12Zato što kakvi god da su, bolji su od nas trenutno po igri i po formi, mi igramo neki tezak fudbal i malo je vjerovatno da ih mozemo dobiti ali opet kazem nije nemoguce, samo je malo vjerovatno nakon svega sto smo vidjeli od nasih. Da smo mi pregazili makedoniju pa i panamu, druga bi prica bila i koliko god da vi navlacite to da su to prijateljske utakmice, iz njih de dosta moze vidjeti o formi repke. Italijani crkavaju gledajuci ko ih je izbacio iz baraža, hoce da hapse gatusa i bastonija.Sensei je napisao/la: ↑07 jun 2026, 16:08Nekako bi bilo idealno da je Katar druga utakmica, realno njih ako ne dobijemo nemamo sta ni traziti u 1/16. Ako kiksas protiv Kanade, pobjeda protiv Katra ne smije doc u pitanje. Sa Švicom šta bude.. Ali ne znam sto vecina nas od Kanade pravi Francusku, bez obzira sto su domacin, bod protiv njih je sasvim realan ishod pa zasto ne i pobjeda. Treba vjerovati u ove momke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve su ovo ekipe s kojima se moze igrat.Ne bi me cudilo ni 9 bodova,isto kao sto me ne bi cudilo ni 0 bodova
Nijanse ce odlucivat .
Kako je onda tek Gruziji i Bugarskoj jbt završila u kvalifikacijama Španija ispred njih, a neki Irak remizirao sa njima u pripremnoj. Strašno od koga su oni ispali, treba Khvichu odmah hapsiti.Rio12345 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 17:12Zato što kakvi god da su, bolji su od nas trenutno po igri i po formi, mi igramo neki tezak fudbal i malo je vjerovatno da ih mozemo dobiti ali opet kazem nije nemoguce, samo je malo vjerovatno nakon svega sto smo vidjeli od nasih. Da smo mi pregazili makedoniju pa i panamu, druga bi prica bila i koliko god da vi navlacite to da su to prijateljske utakmice, iz njih de dosta moze vidjeti o formi repke. Italijani crkavaju gledajuci ko ih je izbacio iz baraža, hoce da hapse gatusa i bastonija.Sensei je napisao/la: ↑07 jun 2026, 16:08Nekako bi bilo idealno da je Katar druga utakmica, realno njih ako ne dobijemo nemamo sta ni traziti u 1/16. Ako kiksas protiv Kanade, pobjeda protiv Katra ne smije doc u pitanje. Sa Švicom šta bude.. Ali ne znam sto vecina nas od Kanade pravi Francusku, bez obzira sto su domacin, bod protiv njih je sasvim realan ishod pa zasto ne i pobjeda. Treba vjerovati u ove momke.
Hajde ne rise, sreće ti.
- akisarajevo92
- Kontakt:
raspored nam je takav da nam poraz od Kanade u prvoj utakmici vec skoro pa zatvara prolaz u ovako "lakoj" grupi, onda moras osvojiti bar bod protiv Svice, tesko da se moze sa 3 boda proci dalje kao jedna od najboljih trecih
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
normalno da bi to bilo cudnije nego da nas uzme domacin, Svica i Katar koji je dvostruki prvak Azije ispred reprezentacija kao Iran, Japan, J. Koreja, ovdje ih ljudi gledaju kao da su reprezentacija nivoa Lihtestajna
ovdje ce biti bas tanka linija izmedju laganog prolaza i debakla da ispadnes nakon 5-6 dana na prvenstvu
Don't believe the hype.
Samo čitam naslove sa sportsport.ba opusti seKizo886 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:05Kako je onda tek Gruziji i Bugarskoj jbt završila u kvalifikacijama Španija ispred njih, a neki Irak remizirao sa njima u pripremnoj. Strašno od koga su oni ispali, treba Khvichu odmah hapsiti.Rio12345 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 17:12Zato što kakvi god da su, bolji su od nas trenutno po igri i po formi, mi igramo neki tezak fudbal i malo je vjerovatno da ih mozemo dobiti ali opet kazem nije nemoguce, samo je malo vjerovatno nakon svega sto smo vidjeli od nasih. Da smo mi pregazili makedoniju pa i panamu, druga bi prica bila i koliko god da vi navlacite to da su to prijateljske utakmice, iz njih de dosta moze vidjeti o formi repke. Italijani crkavaju gledajuci ko ih je izbacio iz baraža, hoce da hapse gatusa i bastonija.Sensei je napisao/la: ↑07 jun 2026, 16:08Nekako bi bilo idealno da je Katar druga utakmica, realno njih ako ne dobijemo nemamo sta ni traziti u 1/16. Ako kiksas protiv Kanade, pobjeda protiv Katra ne smije doc u pitanje. Sa Švicom šta bude.. Ali ne znam sto vecina nas od Kanade pravi Francusku, bez obzira sto su domacin, bod protiv njih je sasvim realan ishod pa zasto ne i pobjeda. Treba vjerovati u ove momke.
Hajde ne rise, sreće ti.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne daj Boze da se nama desilo ovo sa zmijama ko Svicarcima, bilo bi vidi ih jesu nesposobni i slicno danima ovdje. Majukanje
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma moze jasta, ako izgubis dvije s golom razlike i dobijes Katar 2-3 gola razlike siguran sam da idemo dalje. Rijetko ko ce od ovih sa 3 boda imati pozitivnu go razliku a bit ce ih da sa 3 boda prolaze sigurno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:08raspored nam je takav da nam poraz od Kanade u prvoj utakmici vec skoro pa zatvara prolaz u ovako "lakoj" grupi, onda moras osvojiti bar bod protiv Svice, tesko da se moze sa 3 boda proci dalje kao jedna od najboljih trecih
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ja kontam da ce bit pobjeda protiv Kanade ili Svicarske al zato X protiv Katara.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: GG3, Mostarac12345 i 36 gostiju.