Pa bolja je ovo opcija. Neko slabiju repku više nakanta od tebe i on bude ispred tebe jer imate isti broj bodova, a ti ga dobio u međusobnom meču.DamirT je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:56Losa promjena s obzirom da se igraju samo 3 meca bez revansa. Koja je onda poenta h2h za jedan mec...Important thing to remember.
For the first time since 2006, FIFA will use HEAD-TO-HEAD points as the first tie-breaker for group placement at the World Cup!
Unlike World Cups in 2010, 2014, 2018, 2022; GOAL DIFFERENCE comes into play only if H2H pts are equal!
Naturally, goal difference will be the first tie-breaker for ranking of 3rd-placed teams.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Zasto su ovako cudne slike ovih utakmica iz Amerike, evo i sad Maroko - Norveska, tesko za gledati zbog kontrasta nekog jakog. Nadam se da Sp nece tako americki izgledati
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nije mi jasno zasto mu je potrebno ovo. Umjesto ds uziva do kraja zivota, on sebi skracuje zivot za 20-30 godin
- tutankamon1905
- Kontakt:
Poslije niza uspjesno organizovanih prvenstava, imacemo sigurno najgore organizovano prvenstvo u zadnjih 30 godina.
Ameri i fudbal = slon u staklarnici.
Ameri i fudbal = slon u staklarnici.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Tri su se mundijala igrala na tlu Sjeverne Amerike. Europljani su poraženi svaki put u finalu. (Italija 1970 i 1994 , Njemacka 1986)
Tako da i ove godine to hladno gledam kao prvenstvo između Argentine i Brazila.
Tako da i ove godine to hladno gledam kao prvenstvo između Argentine i Brazila.
Da li je neko upratio, ima li najavnih emisija za svjetsko, predstavljanje stadiona, reprezentacija i to? I isto tako, ima li neki almanah da je izdat da se moze kupiti printano izdanje? Vidim da ima neki srpski sporta l, al ne znam je l kod nas moze da se kupi i je l ko nas napravio nesto slicno.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
HRT pusta svaki dan oko 19:20 emisiju sa predstavljanjem ekipa ucesnica. Nas su u subotu predstavili.Desmond je napisao/la: ↑08 jun 2026, 16:39Da li je neko upratio, ima li najavnih emisija za svjetsko, predstavljanje stadiona, reprezentacija i to? I isto tako, ima li neki almanah da je izdat da se moze kupiti printano izdanje? Vidim da ima neki srpski sporta l, al ne znam je l kod nas moze da se kupi i je l ko nas napravio nesto slicno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jesu vrištali i ujedali na Katar i njihovu organizaciju, a do sad nema ko se nije žalio na ovo SP do sad.
Kod kampa Engleske pucnjave ko da je rat, oko kampa Švicarske uz teren zmije otrovnice, tereni ne valjaju ničemu, korner zastavice nisu u zemlji nego ima neko postolje, neravne linije na terenu, odbijene vize ljudima, zadržavanje igrača na aerodromu, treba li i spominjati cijene karata za utakmice? Navijačima škotske promijenili status viza sa "approved" na "denied" u zadnji dan
USA je fakat 3rd wrld country. Treba im zabraniti da bilo šta više ikad organizuju
Kod kampa Engleske pucnjave ko da je rat, oko kampa Švicarske uz teren zmije otrovnice, tereni ne valjaju ničemu, korner zastavice nisu u zemlji nego ima neko postolje, neravne linije na terenu, odbijene vize ljudima, zadržavanje igrača na aerodromu, treba li i spominjati cijene karata za utakmice? Navijačima škotske promijenili status viza sa "approved" na "denied" u zadnji dan
USA je fakat 3rd wrld country. Treba im zabraniti da bilo šta više ikad organizuju
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
U bojkotu je spasbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:05Jesu vrištali i ujedali na Katar i njihovu organizaciju, a do sad nema ko se nije žalio na ovo SP do sad.
Kod kampa Engleske pucnjave ko da je rat, oko kampa Švicarske uz teren zmije otrovnice, tereni ne valjaju ničemu, korner zastavice nisu u zemlji nego ima neko postolje, neravne linije na terenu, odbijene vize ljudima, zadržavanje igrača na aerodromu, treba li i spominjati cijene karata za utakmice? Navijačima škotske promijenili status viza sa "approved" na "denied" u zadnji dan![]()
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:05Jesu vrištali i ujedali na Katar i njihovu organizaciju, a do sad nema ko se nije žalio na ovo SP do sad.
Kod kampa Engleske pucnjave ko da je rat, oko kampa Švicarske uz teren zmije otrovnice, tereni ne valjaju ničemu, korner zastavice nisu u zemlji nego ima neko postolje, neravne linije na terenu, odbijene vize ljudima, zadržavanje igrača na aerodromu, treba li i spominjati cijene karata za utakmice? Navijačima škotske promijenili status viza sa "approved" na "denied" u zadnji dan![]()

Smijurija
Pa ovih zastavica sa postoljem imas kupiti u svakoj vecoj radnji jbt
Nadam se da vise nikad nece organizovati SP. Neka se drze kosarke i hokeja. Isto kao da Spanija organizuje SP u hokeju.
Ne kontam ljude koji govore da ce ovo prvenstvo biti kao najbolje ikad. Pa nije ni pocelo, a imas makar 10 cirkusa vezanih za ovo SP.
Nadam se da vise nikad nece organizovati SP. Neka se drze kosarke i hokeja. Isto kao da Spanija organizuje SP u hokeju.
Ne kontam ljude koji govore da ce ovo prvenstvo biti kao najbolje ikad. Pa nije ni pocelo, a imas makar 10 cirkusa vezanih za ovo SP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- signalidunapark
- Kontakt:
Ma "logo" mi je sve rekao o ovom prvenstvu i Amerima.DamirT je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:42Pa ovih zastavica sa postoljem imas kupiti u svakoj vecoj radnji jbt![]()
Zavidan nivo truda.

Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 08 jun 2026, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gledaj ovo, bit će na svakoj drugoj utakmici neko ligamente pokidao
- signalidunapark
- Kontakt:
Kolašinac će sjebat križne od pogleda na ovaj teren.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:50
Gledaj ovo, bit će na svakoj drugoj utakmici neko ligamente pokidao![]()
Ja koliko se sjecam pred svako prvenstvo prvenstvo se govorilo da ce bit najgore ikad, pa se pokaze suprotno.
Poceli ste srat nije ni poceo Mundijal, eto svako treba dat Engleskoj i Njemackoj da organizuju pa da budete zadovoljni.
Onaj po logu procijenio kakvo ce bit prvenstvo.
Isto da Ameri kazu koji qrac dajete SP u kosarci bilo kome osim nama, vidi im dvorana kod nas svaka skolska sala bolje opremljena.
Poceli ste srat nije ni poceo Mundijal, eto svako treba dat Engleskoj i Njemackoj da organizuju pa da budete zadovoljni.
Onaj po logu procijenio kakvo ce bit prvenstvo.
Isto da Ameri kazu koji qrac dajete SP u kosarci bilo kome osim nama, vidi im dvorana kod nas svaka skolska sala bolje opremljena.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sve veliki stručnjaci. Jedna od najboljih zemalja svijeta i sada kao oni ne znaju organizovati. Ja očekujem odličnu organizaciju prvenstva.Kaunas je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:55Ja koliko se sjecam pred svako prvenstvo prvenstvo se govorilo da ce bit najgore ikad, pa se pokaze suprotno.
Onaj po logu procijenio kakvo ce bit prvenstvo.![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jedna od najboljih zemalja svijeta možda u agresijama na druge zemlje i po broju pucnjava po školama 
Dovoljno je uporediti sa dva zadnja WC, da li se išta desilo od ovog gore navedenog uoči početka istog u Rusiji ili Katru? Nije.
Kakve su cijene bile? Normalne, pristupačne. Jesu li koga zadržavali na aerodromu i ispitivali satima od igrača? Nisu
Jesu li jednoj reprezentaciji dozvolili vizu samo na 24h, odnosno da odma iz zemlje moraju izaći nakon utakmice? Nisu, pa to ne bi ni rusi uradili ukrajincima.
Čuj ne možeš hodati do jednog stadiona da bi otišao na utakmicu jer je na sred autoputa i moraš isključivo vozom ici, a digli cijenu vožnje vozom koja traje cca 10min na 150$. Ukinuli ljudima vize dan prije polijetanja, a ljudi pokupovali karte i smještaj, od navijača kojima treba viza traže depozite od 15k$...
Strašna zemlja i organizacija

Dovoljno je uporediti sa dva zadnja WC, da li se išta desilo od ovog gore navedenog uoči početka istog u Rusiji ili Katru? Nije.
Kakve su cijene bile? Normalne, pristupačne. Jesu li koga zadržavali na aerodromu i ispitivali satima od igrača? Nisu
Jesu li jednoj reprezentaciji dozvolili vizu samo na 24h, odnosno da odma iz zemlje moraju izaći nakon utakmice? Nisu, pa to ne bi ni rusi uradili ukrajincima.
Čuj ne možeš hodati do jednog stadiona da bi otišao na utakmicu jer je na sred autoputa i moraš isključivo vozom ici, a digli cijenu vožnje vozom koja traje cca 10min na 150$. Ukinuli ljudima vize dan prije polijetanja, a ljudi pokupovali karte i smještaj, od navijača kojima treba viza traže depozite od 15k$...
Strašna zemlja i organizacija
Stručnjak jesi li šmeknuo cijene karataarelinho je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:59Sve veliki stručnjaci. Jedna od najboljih zemalja svijeta i sada kao oni ne znaju organizovati. Ja očekujem odličnu organizaciju prvenstva.Kaunas je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:55Ja koliko se sjecam pred svako prvenstvo prvenstvo se govorilo da ce bit najgore ikad, pa se pokaze suprotno.
Onaj po logu procijenio kakvo ce bit prvenstvo.![]()
Trenutno korisnika/ca: Brokula, DjaniTarik, Helemnejse, LenyYoro15, Marokanci58, s4mke, tutankamon1905, Venom, Wilshere10 i 60 gostiju.