kakva katastrofaVanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:22Znaci ti si @arteax ...zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:19Onaj rodjak ti je staru ponudio ademu.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:50
@Tobe brate, mozemo li kakvu humanitarnu akciju napraviti, a ti to po USA da zaganjas da se sta iskupi za brata Adema, zasluzio , ako nista drugo zbog onog navodjenog projektila na AFH...
De Boga ti, vidi ako se sta moze uraditi, sreca pa nas brat obavijesti...![]()
**** ti tobe majku u picku odvratnu!![]()
![]()
![]()
Kakav glupan...![]()
![]()
Zaboravio si brate nick promijeniti...![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zoran Zekić stigao u SARAJEVO ..

zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:19Onaj rodjak ti je staru ponudio ademu.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:50@Tobe brate, mozemo li kakvu humanitarnu akciju napraviti, a ti to po USA da zaganjas da se sta iskupi za brata Adema, zasluzio , ako nista drugo zbog onog navodjenog projektila na AFH...
**** ti tobe majku u picku odvratnu!
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Gledaj plave glupe ljige,psuje covjeku sve jer psuje Osima onda on psuje Haseta hahahzeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:27Zamisli odobravaju psovanje Ivice Osima?Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:22Znaci ti si @arteax ...zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:19
Onaj rodjak ti je staru ponudio ademu.
![]()
![]()
Kakav glupan...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A da malo **** Haseta?
Ma jok, ne rade to oniVanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:22Znaci ti si @arteax ...zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:19Onaj rodjak ti je staru ponudio ademu.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:50
@Tobe brate, mozemo li kakvu humanitarnu akciju napraviti, a ti to po USA da zaganjas da se sta iskupi za brata Adema, zasluzio , ako nista drugo zbog onog navodjenog projektila na AFH...
![]()
![]()
Kakav glupan...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Tu sam druže,imao sam nekih zdravstvenih problema,idemo daljeVanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:35Anex je napisao/la: ↑08 jun 2026, 17:20Nayebemo ti se majke,plave prostitutkeArtheax je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:24
Ljaljicu nisu isplatili ni jednu jedinu platu otkako je dosao samo njemu imaju i plate i premije duzni preko milion za ovo otkako je dosao, a gdje su plate drugim igracima niko nema malu platu koje kasne po par mjeseci evo jos od januara, gdje su drugi uposlenici treneri niko plate ne dobija imaju duga milione samo tu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja se pitam gdje si do sada...![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ikom jasno što su Zokija vratili? Šta to može sad odradit što nije mogo prvi put
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sretno Zekiću, trebat će mu sreće.
Sretno Zeka majstore
@zeljoplodimte malo si pogo. Ko da te Lutvo pravio 
Hvala brate,biće dobro akobogda,nadati se
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Sto se izofira glupan hahahahahaha J*** ti krepanu majku sto te okoti tako glupogzeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:19Onaj rodjak ti je staru ponudio ademu.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:50@Tobe brate, mozemo li kakvu humanitarnu akciju napraviti, a ti to po USA da zaganjas da se sta iskupi za brata Adema, zasluzio , ako nista drugo zbog onog navodjenog projektila na AFH...
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Yebem li ti najmilije. Samo je bilo pitanje kad će se ovo desiti kad skontaš da si provaljen na DRUGOM postu da si plava fekalija. Kao da vas je isti šlagirani khurac pravio.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:19Onaj rodjak ti je staru ponudio ademu.Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:50@Tobe brate, mozemo li kakvu humanitarnu akciju napraviti, a ti to po USA da zaganjas da se sta iskupi za brata Adema, zasluzio , ako nista drugo zbog onog navodjenog projektila na AFH...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
ajdohordas
- Kontakt:
I zamislite vi koliko ovakvih debila još ima, sa ovakvim ciljevima unošenja nemira i razdora...
I onda mi gubimo energiju ubjedjujući se i objašnjavajući neke stvari.
Dok je sreka nikad je neces vidjet al skontat cemo to opet do novembra najkasnije pa ce ic opet prica treba vremena remont ekipe na pauzi bla bla i tako evo 5-6 godina sve isto
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šta ćeš objašnjavati, čim sam vidio post za Gojkovića i one gluposti, dovoljno je biloajdohordas je napisao/la: ↑09 jun 2026, 00:17I zamislite vi koliko ovakvih debila još ima, sa ovakvim ciljevima unošenja nemira i razdora...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.