Usudio bih se staviti pare da ce biti pobjednik grupeEdincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:59Hrabro ali moguce, kolika je kvota?Sindikat12 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:30100% tipujem ih medju 8 najbolji, dark horse turnira.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:33Kakvo podcjenjivanje Ekvadora, nemojte se iznenaditi njihovom dobrom igrom
Gledao sam na nas da doguramo do osminefinala da je 4 kvota, ne znam jel bas dobra kvota jel dalek je put do toga ali stavio sam 100€ pa nek gori![]()
Grupa E (Njemačka, Curacao, Obala Slonovače, Ekvador)
Re: Grupa E (Njemačka, Curacao, Obala Slonovače, Ekvador)
-
Edincapitano
- Kontakt:
Njemci su i dalje njemci..Markinhio je napisao/la: ↑08 jun 2026, 21:04Usudio bih se staviti pare da ce biti pobjednik grupeEdincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:59Hrabro ali moguce, kolika je kvota?
Gledao sam na nas da doguramo do osminefinala da je 4 kvota, ne znam jel bas dobra kvota jel dalek je put do toga ali stavio sam 100€ pa nek gori![]()
Pacho je mnogo bitniji u PSG nego Esmir u PSV231983 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:03Pacho glavni u PSG?!? Pacho glavni u PSG?!? Znaš li da je od svih njihovih defabzivaca najslabije ocijenjen? A i to nije važno, pored onakvih igrača Pacho da im je glavni?!?Edincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:03Zato sto je najboljih defenzivni veznjak u Engleskoj. Cuj zasto, a i jesu tri puta boljih od nas ako gledas na papiru.
Pacho glavni u PSGu, Caicedo glavni u Celziju, Ovaj Ordonez je zvijer a mlad, Hincapie malo malo igra u najboljem klubu u Engleskoj, Estupinan igra u Milanu i imaju onog momka u Sunderlandu sto je solidan.
Sta mi imamo? Dzeku u 41oj godini? Kerim sto je jucer krenuo igrati u Austrijoj? Tarik je trenutno najskuplji nas igrac s igra u Sassulo koja je zlatna sredina u Italiji.
Skinite malo naucale bosanske, imamo potencijal, imamo mlade momke ali Ekvador je trenutno puno jaci od nas, i to se vidi gdje igraju momci i koliko vrijede.
Caicedo glavni u Chelsea?!? I to u nikad gorem Chelseau u zadnjih 20 godina!
Estupian u mrtvom Milanu više na klupi nego na terenu.
Ma nebitno. Nisam rekao da nemaju bolju ekipu od nas, ali halo ba, dva i po puta... ma hajde!
Siguran sam da igramo 5 utakmica da bi bilo uvrh glave 3-2 za njih! To što su ti gologuzani iz J. Amerike na cijeni to je druga stvar.
Caicedo je mnogo bitniji u Chelseaju nego Kerim u Salzburgu
Džeko u mrtvoj Fiorentini više na klupi nego na terenu
ILI ako ćeš pozicija po poziciju
Pacho je jednako bitan PSG-u koliko i Muharemović Sassuolu ili Katić Schalkeu (uporedi klubove)
Caicedo je mnogo bitniji Chelseaju nego Tahirović Brondbyu, Bašić Astani ili Šunjić Pafosu (uporedi klubove)
Estupinan je mnogo bitniji Milanu nego Mujakić Gaziantepu, a jednako bitan ili bitniji nego Kolašinac Atalanti
-
Sindikat12
- Kontakt:
insimadop je napisao/la: ↑09 jun 2026, 11:27Pacho je mnogo bitniji u PSG nego Esmir u PSV231983 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:03Pacho glavni u PSG?!? Pacho glavni u PSG?!? Znaš li da je od svih njihovih defabzivaca najslabije ocijenjen? A i to nije važno, pored onakvih igrača Pacho da im je glavni?!?Edincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:03
Zato sto je najboljih defenzivni veznjak u Engleskoj. Cuj zasto, a i jesu tri puta boljih od nas ako gledas na papiru.
Pacho glavni u PSGu, Caicedo glavni u Celziju, Ovaj Ordonez je zvijer a mlad, Hincapie malo malo igra u najboljem klubu u Engleskoj, Estupinan igra u Milanu i imaju onog momka u Sunderlandu sto je solidan.
Sta mi imamo? Dzeku u 41oj godini? Kerim sto je jucer krenuo igrati u Austrijoj? Tarik je trenutno najskuplji nas igrac s igra u Sassulo koja je zlatna sredina u Italiji.
Skinite malo naucale bosanske, imamo potencijal, imamo mlade momke ali Ekvador je trenutno puno jaci od nas, i to se vidi gdje igraju momci i koliko vrijede.
Caicedo glavni u Chelsea?!? I to u nikad gorem Chelseau u zadnjih 20 godina!
Estupian u mrtvom Milanu više na klupi nego na terenu.
Ma nebitno. Nisam rekao da nemaju bolju ekipu od nas, ali halo ba, dva i po puta... ma hajde!
Siguran sam da igramo 5 utakmica da bi bilo uvrh glave 3-2 za njih! To što su ti gologuzani iz J. Amerike na cijeni to je druga stvar.
Caicedo je mnogo bitniji u Chelseaju nego Kerim u Salzburgu
Džeko u mrtvoj Fiorentini više na klupi nego na terenu
ILI ako ćeš pozicija po poziciju
Pacho je jednako bitan PSG-u koliko i Muharemović Sassuolu ili Katić Schalkeu (uporedi klubove)
Caicedo je mnogo bitniji Chelseaju nego Tahirović Brondbyu, Bašić Astani ili Šunjić Pafosu (uporedi klubove)
Estupinan je mnogo bitniji Milanu nego Mujakić Gaziantepu, a jednako bitan ili bitniji nego Kolašinac Atalanti
Smijesno je njih poredit sa nama, ubili bi nas. Imaju 20 tekmi bez poraza, 6 primljeni golova u zadnji 20 utakmica… mi da smo u toj formi pricali bi da mozemo do polufinala….
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, HariTz, Pensioner26, SWOT, trunks1946 i 46 gostiju.