Usudio bih se staviti pare da ce biti pobjednik grupeEdincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:59Hrabro ali moguce, kolika je kvota?Sindikat12 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:30100% tipujem ih medju 8 najbolji, dark horse turnira.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:33Kakvo podcjenjivanje Ekvadora, nemojte se iznenaditi njihovom dobrom igrom
Gledao sam na nas da doguramo do osminefinala da je 4 kvota, ne znam jel bas dobra kvota jel dalek je put do toga ali stavio sam 100€ pa nek gori![]()
Grupa E (Njemačka, Curacao, Obala Slonovače, Ekvador)
Re: Grupa E (Njemačka, Curacao, Obala Slonovače, Ekvador)
-
Edincapitano
- Kontakt:
Njemci su i dalje njemci..Markinhio je napisao/la: ↑08 jun 2026, 21:04Usudio bih se staviti pare da ce biti pobjednik grupeEdincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:59Hrabro ali moguce, kolika je kvota?
Gledao sam na nas da doguramo do osminefinala da je 4 kvota, ne znam jel bas dobra kvota jel dalek je put do toga ali stavio sam 100€ pa nek gori![]()
Pacho je mnogo bitniji u PSG nego Esmir u PSV231983 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:03Pacho glavni u PSG?!? Pacho glavni u PSG?!? Znaš li da je od svih njihovih defabzivaca najslabije ocijenjen? A i to nije važno, pored onakvih igrača Pacho da im je glavni?!?Edincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:03Zato sto je najboljih defenzivni veznjak u Engleskoj. Cuj zasto, a i jesu tri puta boljih od nas ako gledas na papiru.
Pacho glavni u PSGu, Caicedo glavni u Celziju, Ovaj Ordonez je zvijer a mlad, Hincapie malo malo igra u najboljem klubu u Engleskoj, Estupinan igra u Milanu i imaju onog momka u Sunderlandu sto je solidan.
Sta mi imamo? Dzeku u 41oj godini? Kerim sto je jucer krenuo igrati u Austrijoj? Tarik je trenutno najskuplji nas igrac s igra u Sassulo koja je zlatna sredina u Italiji.
Skinite malo naucale bosanske, imamo potencijal, imamo mlade momke ali Ekvador je trenutno puno jaci od nas, i to se vidi gdje igraju momci i koliko vrijede.
Caicedo glavni u Chelsea?!? I to u nikad gorem Chelseau u zadnjih 20 godina!
Estupian u mrtvom Milanu više na klupi nego na terenu.
Ma nebitno. Nisam rekao da nemaju bolju ekipu od nas, ali halo ba, dva i po puta... ma hajde!
Siguran sam da igramo 5 utakmica da bi bilo uvrh glave 3-2 za njih! To što su ti gologuzani iz J. Amerike na cijeni to je druga stvar.
Caicedo je mnogo bitniji u Chelseaju nego Kerim u Salzburgu
Džeko u mrtvoj Fiorentini više na klupi nego na terenu
ILI ako ćeš pozicija po poziciju
Pacho je jednako bitan PSG-u koliko i Muharemović Sassuolu ili Katić Schalkeu (uporedi klubove)
Caicedo je mnogo bitniji Chelseaju nego Tahirović Brondbyu, Bašić Astani ili Šunjić Pafosu (uporedi klubove)
Estupinan je mnogo bitniji Milanu nego Mujakić Gaziantepu, a jednako bitan ili bitniji nego Kolašinac Atalanti
-
Sindikat12
- Kontakt:
insimadop je napisao/la: ↑09 jun 2026, 11:27Pacho je mnogo bitniji u PSG nego Esmir u PSV231983 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:03Pacho glavni u PSG?!? Pacho glavni u PSG?!? Znaš li da je od svih njihovih defabzivaca najslabije ocijenjen? A i to nije važno, pored onakvih igrača Pacho da im je glavni?!?Edincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:03
Zato sto je najboljih defenzivni veznjak u Engleskoj. Cuj zasto, a i jesu tri puta boljih od nas ako gledas na papiru.
Pacho glavni u PSGu, Caicedo glavni u Celziju, Ovaj Ordonez je zvijer a mlad, Hincapie malo malo igra u najboljem klubu u Engleskoj, Estupinan igra u Milanu i imaju onog momka u Sunderlandu sto je solidan.
Sta mi imamo? Dzeku u 41oj godini? Kerim sto je jucer krenuo igrati u Austrijoj? Tarik je trenutno najskuplji nas igrac s igra u Sassulo koja je zlatna sredina u Italiji.
Skinite malo naucale bosanske, imamo potencijal, imamo mlade momke ali Ekvador je trenutno puno jaci od nas, i to se vidi gdje igraju momci i koliko vrijede.
Ma nebitno. Nisam rekao da nemaju bolju ekipu od nas, ali halo ba, dva i po puta... ma hajde!
Siguran sam da igramo 5 utakmica da bi bilo uvrh glave 3-2 za njih! To što su ti gologuzani iz J. Amerike na cijeni to je druga stvar.
Caicedo je mnogo bitniji u Chelseaju nego Kerim u Salzburgu
Džeko u mrtvoj Fiorentini više na klupi nego na terenu
ILI ako ćeš pozicija po poziciju
Pacho je jednako bitan PSG-u koliko i Muharemović Sassuolu ili Katić Schalkeu (uporedi klubove)
Caicedo je mnogo bitniji Chelseaju nego Tahirović Brondbyu, Bašić Astani ili Šunjić Pafosu (uporedi klubove)
Estupinan je mnogo bitniji Milanu nego Mujakić Gaziantepu, a jednako bitan ili bitniji nego Kolašinac Atalanti
Smijesno je njih poredit sa nama, ubili bi nas. Imaju 20 tekmi bez poraza, 6 primljeni golova u zadnji 20 utakmica… mi da smo u toj formi pricali bi da mozemo do polufinala….
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mislim da će Curacao uzeti nekome bod u ovoj skupini, sad koga će iznenaditi vidjet ćemo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nece gola dat u ovoj grupi smrti, da su u nekoj drugoj otkinuli bi nesto al ovdje mrka kapa.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 18:59Mislim da će Curacao uzeti nekome bod u ovoj skupini, sad koga će iznenaditi vidjet ćemo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Generation74
- Kontakt:
Tako sam i ja mislio za Katar.Kaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:19Nece gola dat u ovoj grupi smrti, da su u nekoj drugoj otkinuli bi nesto al ovdje mrka kapa.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 18:59Mislim da će Curacao uzeti nekome bod u ovoj skupini, sad koga će iznenaditi vidjet ćemo
Eno pjevaju navijači
Naprijed Obalo slonovače ljubavi moja!!!
Naprijed Obalo slonovače ljubavi moja!!!
Đe si jaraneEdincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:52Kako nije glavni Pacho? On je standardan u odbrani koja je osvojila LP. Znaci u najboljem klubu u Evropi? Sigurno bi bili DOSTA slabiji bez njega, nije PSG samo Dembele i Vitinha.231983 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:03Pacho glavni u PSG?!? Pacho glavni u PSG?!? Znaš li da je od svih njihovih defabzivaca najslabije ocijenjen? A i to nije važno, pored onakvih igrača Pacho da im je glavni?!?Edincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:03
Zato sto je najboljih defenzivni veznjak u Engleskoj. Cuj zasto, a i jesu tri puta boljih od nas ako gledas na papiru.
Celzi jest bas slab ove sezone ali Caicedo kida na sredini, glatko bi mogao igrati u kojem kod klubu u Engleskoj. Krunic kad je bio na klupi Milana UVIJEK se pisalo ”mora biti u prvih 11, opet je to Milan”. A sada Estupinan je kao kanta, dobro, jesil ga gledao u Brightonu?
Kod nas kad jedan momak krene igrati u Serie A, dizemo ga u nebesa i pisemo ode u Real, City itd a kad neki drugi momci iz druge nacije igraju po Celziju, PSG, Arsenalu onda nije to nista specijalno.
Uopste nije cudno sto vrijede haman tri puta vise. Vidjeces na SP ako nisi vidio ovih par igraca u svojim klubovima kako igraju![]()
Zadnja izmjena: 231983, dana/u 21 jun 2026, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.
Đe si i ti jaraneMarkinhio je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:41U 5 utakmica bi dobili svih 5 rutinski protiv bih231983 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:03Pacho glavni u PSG?!? Pacho glavni u PSG?!? Znaš li da je od svih njihovih defabzivaca najslabije ocijenjen? A i to nije važno, pored onakvih igrača Pacho da im je glavni?!?Edincapitano je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:03
Fali ti H u ovoj riječi najbolji, ali nije to temaSindikat12 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 19:30100% tipujem ih medju 8 najbolji, dark horse turnira.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:33Kakvo podcjenjivanje Ekvadora, nemojte se iznenaditi njihovom dobrom igrom
E jbg,enner valencia je najveci panj na svijetu231983 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 09:11Đe si i ti jaraneMarkinhio je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:41U 5 utakmica bi dobili svih 5 rutinski protiv bih231983 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 18:03
Pacho glavni u PSG?!? Pacho glavni u PSG?!? Znaš li da je od svih njihovih defabzivaca najslabije ocijenjen? A i to nije važno, pored onakvih igrača Pacho da im je glavni?!?
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kakve dobre prilike Ekvador noćas nije iskoristio, ovo je stvarno nemoguće. Ovo će ih koštati prolaska dalje
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 12 gostiju.