NBA 2025-26 Playoffs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Ko će biti Finals MVP?

Anketa je završila: 09 maj 2026, 20:32.

SGA
12
29%
J-Dub
0
Nema glasova.
Wemby
9
22%
Jokic
1
2%
Murray
0
Nema glasova.
Cade
1
2%
J. Brown
3
7%
Tatum
6
15%
Brunson
3
7%
Neko deseti
6
15%

Ukupno glasova: 41

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: NBA 2025-26 Playoffs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 jun 2026, 04:03

Jah Wemby bije, a duse njega miluju na drugoj strani.Samo nek samara, dosta je izivljavanja na njemu kroz PO.

Tuku ga cim predje pola terena.Ne znam kako nije sramota pisati o njegovim potezima!?!Svasta.

Svaka akcija treba da ima svoju reakciju.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 09 jun 2026, 04:16

Napokon su mu svirali nešto nakon njegovih brojnih prljavosti. Napokon.
"Your favorite player's favorite player" - MB

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 09 jun 2026, 04:35

Kakva kosarka se igra ovo finale :salut:

Nije bolja kosarka igrana u kontinuitetu ne pamtim.

Jer imas ono game 1, ovi dobiju sljedeca je blowout 'vamo tamo.

Ovo je kosha na zub svaku tekmu, respeK

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 jun 2026, 04:58

Keldon Johnson rijetko neinteligentan košarkaš u oba rostera.

Ali šta brat Clarkson ono pogodi u 3/4 na isteku :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 jun 2026, 05:22

Fox ne može ništa da pogodi čitavu tekmu i onda ovaj dagger :bow:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 09 jun 2026, 05:32

Bravo za Spurse, odlično i zrelo odigrana utakmica.

S druge strane, Brunson se treba probuditi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 jun 2026, 05:33

baboedindzeko09 je napisao/la:
09 jun 2026, 05:22
Fox ne može ništa da pogodi čitavu tekmu i onda ovaj dagger :bow:
Clutch covjek.Dokazano. :kafa:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 jun 2026, 05:36

Ne pomaze ni uspavani predsjednik veceras :rol:
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 jun 2026, 05:54

Mig_Mig je napisao/la:
09 jun 2026, 05:36
Ne pomaze ni uspavani predsjednik veceras :rol:
Eno ga Brown kuka na sudije. :rol: :rol:

Boze sacuvaj koliko su se prepali nakon jednog poraza.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 09 jun 2026, 06:03

Ma NBA krugovi već lagano pričaju o novom igračkom protektoratu lige svakako, kao i o njegovim prljavim potezima. Ako nastavi sa prljavostima, a sudije to ne budu kažnjavale, zaista mislim da neće trebati dugo da se počne prozivati kao što se pojedinci iz Thundera sada aktuelno prozivaju, koje su i navijači Spursa ovdje prozivali prošlu seriju.

Postao sam i prije par dana X postove, razni po ligi poštovani analitičari, koji poznaju košarku vjerovatno bolje nego svi mi ovdje kombinovano, prozivaju ovu blasfemiju od suđenja, al neka, još je slađe tako.

Za kraj, da se i na ovu smijuriju prisjetimo:

Prevelika uvala bila ligi da čovjeku uzimaju i pare i pored besplatnih poena :kafa:

Knicksi nisu ovu treću izgubili zbog suđenja, ali to ne mijenja očite (ne)standarde u ovoj seriji.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 jun 2026, 06:35

Kuknjava, kuknjava.... :kuknjava: :kuknjava:

Tuku li tuku, a kukaju kad se vrati.Tad je prljavost. :rol: Ne moze covjek uci u reket, a da nema lakta.

Nije moj nivo da pricam o sudjenju, ali ako se nakanim, isjecu milion i jedan kadar kako se udara Wemby.Pa u onoj situaciji kad gura Brunsona mali prljavac utrci u njega i uhvati ga za dres lijevom rukom (pogledati dobro) da Wemby ne moze izaci na kontest suta.

I sta uraditi, pustiti da te drzi? Aha, naravno da ce ga otresti.Naucio je lekciju iz serija protiv MIN i OKCa.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 09 jun 2026, 06:45

Nije tvoj nivo, a pisao si o suđenju oko OKC... ali tek kada je bilo protiv Spursa :kafa:

Bukvalno se vidi kako Victor drži Brunsona prvi za dres ispod pazuha :rol:

slika

Inače, držanje dresa je izgleda ekvivalent laktu u vrat i pokušaju bacanja na parket??

Kad smo već kod držanja dresova, zašto ovdje nije ništa svirano, i zašto Brunson nije isto reagovao kao Victor?

Ima još...

Ko je Victora u vrat ganjao nakon ovog čuvanja za dres?

Ili... o kojem držanju dresova ovdje pričamo, pa Victor ponovo ide laktom na vrat i pokušajem bacanja na parket?

I interesantno i simptomatično je da oba puta onu prljavost uradio protiv najnižnih igrača na terenu.

Što ovo nije uradio Robinsonu u onoj situaciji gdje samo Robinsonu dodijeliše onu smijuriju od tehničke?

Evo ja bih volio da mi postaš jedan jedini klip gdje igrač Knicksa uvaljuje lakat u vrat i pokušava da tako baci igrača na parket i da u toj situaciji nije dobio flagrant?

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 09 jun 2026, 07:16

TripleThreat je napisao/la:
09 jun 2026, 06:45
Nije tvoj nivo, a pisao si o suđenju oko OKC... ali tek kada je bilo protiv Spursa :kafa:

slika

Inače, držanje dresa je izgleda ekvivalent laktu u vrat i pokušaju bacanja na parket??

Kad smo već kod držanja dresova, zašto ovdje nije ništa svirano, i zašto Brunson nije isto reagovao kao Victor?

Ima još...

Ili... o kojem držanju dresova ovdje pričamo, pa Victor ponovo ide laktom na vrat i pokušajem bacanja na parket?

I interesantno i simptomatično je da oba puta onu prljavost uradio protiv najnižnih igrača na terenu.

Što ovo nije uradio Robinsonu u onoj situaciji gdje samo Robinsonu dodijeliše onu smijuriju od tehničke?

Evo ja bih volio da mi postaš jedan jedini klip gdje igrač Knicksa uvaljuje lakat u vrat i pokušava da tako baci igrača na parket i da u toj situaciji nije dobio flagrant?
Kako ce mu uvaliti lakat u vrat kad su mu do pazuha? Mogu ga samo poskakiljati.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 jun 2026, 07:18

Nikad ja nisam pisao o sudjenju sa OKCem.To si se ti malo zaje.bo ili svjesno lazes.Isticao sam da biju, sto i jeste slucaj, ali nigdje nisam rekao da su sudije krive za nesto ili da se kuka kako je ekipa ostecena kao sto ti radis.

Ti covjece kukas za tehnicku gresku.Samo skontaj koji je to nonsens.Trener ti eno kuka kako necete moci dobiti bude li ovakva razlika u bacanjima u slijedecoj tekmi.Pripremio alibi.Ja to jos u finalu nisam vidio.

Kao sto rekoh, Wembya biju pogotovo ovi mali pendavci koji stalno idu u koljena pri gradjenju i drago mi je da vraca.Ovo sto se radi njemu u ovom POu ne radi se NI BLIZU nijednom igracu.I normalno da vraca.Od laktanja Naza (pa je dobio nazad) protiv MIN i guranja u ledja, do zavrtanja ruku i namjernog stajanja na zglob protiv OKCa do toga da te "ovjere" svaki put kad udjes u reket protiv NYK.

Evo ti samo jedan klip malog prljavca Alvarada, jos ostavi lakat u bubreg na kraju, pa se pitas sto mu Wemby vrati jel?
Gledaj ovog "gradjenja" dok je Wemby u zraku i kako ide u koljena.
To nista aa? Milion i jedna ovakva situacija.Ne vidi to svako, ali ja vidim, jer sam igrao pa znam.Ne promicu mi takve stvari.

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 09 jun 2026, 07:30

Knicksi sad ne smiju dopustiti 2:2, moraju game 4 dobiti, ovo je zlatna prilika
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 09 jun 2026, 07:32

Sport90 je napisao/la:
09 jun 2026, 07:16
TripleThreat je napisao/la:
09 jun 2026, 06:45

slika

Ima još...

Kako ce mu uvaliti lakat u vrat kad su mu do pazuha? Mogu ga samo poskakiljati.
Može mu Mitch uvaliti, 10-ak cenata između njih ipak nije tolika prepreka :cool:

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 09 jun 2026, 07:50

NEZALAGANJE je napisao/la:
09 jun 2026, 07:18
Nikad ja nisam pisao o sudjenju sa OKCem.To si se ti malo zaje.bo ili svjesno lazes.Isticao sam da biju, sto i jeste slucaj, ali nigdje nisam rekao da su sudije krive za nesto ili da se kuka kako je ekipa ostecena kao sto ti radis.
21 maj 2026, 09:51
ronaldo99 je napisao/la:
21 maj 2026, 08:37
21 maj 2026, 04:38

Ovo stvarno vise postaje degutantno.
Jes se ti to poceo zaliti na sudjenje, a cekaj ti bi onaj sto je govorio da to nije sve tako i da pretjerujemo?? Ipak sad kad su protiv tvojih mjenjas misljenje, al eto bolje ikad nego nikad :)

Nego kad se Fox vraca?? Bez njega tesko se sta moze, ovi ce ovo brzo zavrsiti.
Ovo sto sam postavio nema veze s kosarkom.Ovo su srvari koje se trebaju sankcionisati.To nisu kosarkaske stvari.
Ista stvar sa ovim...

Evo, da ne bude da sam se preračunao ili da svjesno lažem...

Sankcionisao bi ove poteze igrača Thundera koji doista nemaju veze sa košarkom, ali ne bi sankcionisao avanture na grkljane od strane Victora koji navodno imaju veze sa košarkom.
Ti covjece kukas za tehnicku gresku.Samo skontaj koji je to nonsens.Trener ti eno kuka kako necete moci dobiti bude li ovakva razlika u bacanjima u slijedecoj tekmi.Pripremio alibi.Ja to jos u finalu nisam vidio.
To "kukanje" za tehničku je samo podvlačenje kao dokaz kolika je protekcija na Victoru, a nikako baza moje argumentacije.

Eto nisam ni ja vidio da se ikada u historiji NBA finala povukla tehnička nekom igraču??? Ako ti pamtiš takav slučaj, volio bih da me informišeš

I to i sama tehnička radi najobičnijeg obostranog guranja za poziciju.
Kao sto rekoh, Wembya biju pogotovo ovi mali pendavci koji stalno idu u koljena pri gradjenju i drago mi je da vraca.Ovo sto se radi njemu u ovom POu ne radi se NI BLIZU nijednom igracu.I normalno da vraca.Od laktanja Naza (pa je dobio nazad) protiv MIN i guranja u ledja, do zavrtanja ruku i namjernog stajanja na zglob protiv OKCa do toga da te "ovjere" svaki put kad udjes u reket protiv NYK.
Pa bukvalno na istom gore klipu imaš šta "mali" igrači Spursa rade visokim igračima Knicksa. Još jedan lakat u grlo, samo sada od strane Johnsona nad Townsom. Sve ti je na klipu.

slika

Ili eto spominješ i zavrtanje ruku, kao npr. ono zavrtanje od strane Castlea nad Townsom... za šta je Towns dobio faul u napadu :lolno: Slušaj barem Leglera i Jeffersona, ja sam irelevantan.

Evo ti samo jedan klip malog prljavca Alvarada, jos ostavi lakat u bubreg na kraju, pa se pitas sto mu Wemby vrati jel?
Gledaj ovog "gradjenja" dok je Wemby u zraku i kako ide u koljena.
To nista aa? Milion i jedna ovakva situacija.Ne vidi to svako, ali ja vidim, jer sam igrao pa znam.Ne promicu mi takve stvari.

Prvo, gdje ti je wind-up ovdje za flagranta?

Drugo, ovdje je barem SVIRAN faul. I to, koliko ja čujem, sviran faul neposredno i prije nego što je skočio. Šta je svirano Victoru u onim situacijama i zašto ništa?

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 09 jun 2026, 08:14

Realno to su sve sitnice a i nisu neki bas prljavi potezi koji ciljano idu da povrede nekog igraca. Ocekivano je i bilo da sudijski kritrerij malo ode na stranu Spursa jer niko ne zeli 3:0 finalnu seriju.
Samo da budu svi zdravi i da vrijednost titule ne umanje povrede.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 09 jun 2026, 08:27

Liga je kriva. Trebao je dobiti par utakmica suspenzije nakon onog lakta u lice, a prošao je bez ikakve kazne.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 jun 2026, 08:35

Zasluženo noćas Spursi.
Kad se pogleda cijela serija dosad, nekako mi imaju više energije.
Vidjećemo šta će biti G4, al uzmu li Spursi, teško će se Knicksi vratiti.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []