BlamAmmko99 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:57Koliko nudite LjajicuBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BurekSasirom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo je tačno. Ja sam taj igrač.BurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zekic je doveden da sklopi ekipu koja ce za nas stoti rodjendan osvojiti duplu krunu. Mislim da ima dovoljno vremena da u ovih 40 prelaznih rokova sve to poslozi i ostvari zadani cilj. Ako to ne uspije odmah mu treba dati nogu u guzzicu i pokusati ponovo sa svetim usrefom spasiteljem pa sta nam bog da.
-
BurekSasirom
- Kontakt:
zašto bih vam rekao? Odmah ste me ispljuvali. Mislio sam napisati i ime igrača, ali ste ga u startu proglasili smećem, škartom, ološem i vanzemaljcemnon46 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:55Pa hoće li potpisati za vas ili neće?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kakvi su ovo nasrtaji novi forumaša
. Sve iz šupljeg u prazno.
Kakav si ti idiot hahaBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:04zašto bih vam rekao? Odmah ste me ispljuvali. Mislio sam napisati i ime igrača, ali ste ga u startu proglasili smećem, škartom, ološem i vanzemaljce![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Brz oporavak Vinko!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
BurekSasirom
- Kontakt:
Bas ti hvalamnon46 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:07Kakav si ti idiot hahaBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:04zašto bih vam rekao? Odmah ste me ispljuvali. Mislio sam napisati i ime igrača, ali ste ga u startu proglasili smećem, škartom, ološem i vanzemaljce![]()
Zrinjski se oprostio od Mikića
Top, sad nastavi da se ne oglašavaš na temi.BurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:15Bas ti hvalamnon46 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:07Kakav si ti idiot hahaBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:04
zašto bih vam rekao? Odmah ste me ispljuvali. Mislio sam napisati i ime igrača, ali ste ga u startu proglasili smećem, škartom, ološem i vanzemaljce![]()
a imam ulaz za informacije o kakvom ti mozes samo sanjati, pusa
-
BurekSasirom
- Kontakt:
Joj mislim da cu tebe bas poslusati, pravo si relevantan
Izvini brate, baš si cool, pusaBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:15Bas ti hvalamnon46 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:07Kakav si ti idiot hahaBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:04
zašto bih vam rekao? Odmah ste me ispljuvali. Mislio sam napisati i ime igrača, ali ste ga u startu proglasili smećem, škartom, ološem i vanzemaljce![]()
a imam ulaz za informacije o kakvom ti mozes samo sanjati, pusa
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma piši ti, samo nemoj kmečati jer si ovdje letio s voleja na volej. Tako će ti i biti, a ti samo naprijed. Koliko smo vas istraumirali ove sezone, kolektivno ludilo koje vas je uhvatilo uopšte nije začuđujuće. Plava fekalija detectedBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:17Joj mislim da cu tebe bas poslusati, pravo si relevantanNoProfit je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:17Top, sad nastavi da se ne oglašavaš na temi.BurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:15
Bas ti hvalaa imam ulaz za informacije o kakvom ti mozes samo sanjati, pusa
![]()
-
propoklopac
- Kontakt:
Za nekoga ko se nije nikad oglasavao imas smisla za solidno trolanje, de se na svoju temu nakaciBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:17Joj mislim da cu tebe bas poslusati, pravo si relevantanNoProfit je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:17Top, sad nastavi da se ne oglašavaš na temi.BurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:15
Bas ti hvalaa imam ulaz za informacije o kakvom ti mozes samo sanjati, pusa
![]()
-
BurekSasirom
- Kontakt:
Vrijedi li vam dokazivati da ne navijam za Želju ili ste mi presudili već?NoProfit je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:23Ma piši ti, samo nemoj kmečati jer si ovdje letio s voleja na volej. Tako će ti i biti, a ti samo naprijed. Koliko smo vas istraumirali ove sezone, kolektivno ludilo koje vas je uhvatilo uopšte nije začuđujuće. Plava fekalija detectedBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:17Joj mislim da cu tebe bas poslusati, pravo si relevantan![]()
DokažiBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:28Vrijedi li vam dokazivati da ne navijam za Želju ili ste mi presudili već?NoProfit je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:23Ma piši ti, samo nemoj kmečati jer si ovdje letio s voleja na volej. Tako će ti i biti, a ti samo naprijed. Koliko smo vas istraumirali ove sezone, kolektivno ludilo koje vas je uhvatilo uopšte nije začuđujuće. Plava fekalija detectedBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:17
Joj mislim da cu tebe bas poslusati, pravo si relevantan![]()
![]()
Daj karte sa evropskih gostovanja. Jedino to mi je relevantno.
KrdzalicBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:33Pozdrav, nikad se nisam oglašavao, ali već neko vrijeme pratim forum i čitam svakakve gluposti. Nažalost, mogu potvrditi da je Željo kontaktirao jednog našeg igrača jer ga osobno poznajem.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Administracija dolazi sutra sa gofišnjeg,
Mikić raskinuo sa Zrinkskim uskoro objava potpisa za nas,
Zekić danas na fotošutingu,predstavljanje u četvrtak,
Pripreme počinju u ponedeljak.
izvor:
Dugo čitam forum, tek sam se sad registrovo.
Mikić raskinuo sa Zrinkskim uskoro objava potpisa za nas,
Zekić danas na fotošutingu,predstavljanje u četvrtak,
Pripreme počinju u ponedeljak.
izvor:
Dugo čitam forum, tek sam se sad registrovo.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
BurekSasirom
- Kontakt:
Gle tak mi je dosadno upravo da ne idem sa ove teme , a cinjenica da sam iznio tocnu informaciju u koju ne vjerujete i vezete me sa konama me fascinira i zabavlja u isto vrijemepropoklopac je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:26Za nekoga ko se nije nikad oglasavao imas smisla za solidno trolanje, de se na svoju temu nakaciBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:17Joj mislim da cu tebe bas poslusati, pravo si relevantan![]()
Točnu? Pa sad si se baš izofirao.BurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:34Gle tak mi je dosadno upravo da ne idem sa ove teme , a cinjenica da sam iznio tocnu informaciju u koju ne vjerujete i vezete me sa konama me fascinira i zabavlja u isto vrijemepropoklopac je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:26Za nekoga ko se nije nikad oglasavao imas smisla za solidno trolanje, de se na svoju temu nakaciBurekSasirom je napisao/la: ↑09 jun 2026, 14:17
Joj mislim da cu tebe bas poslusati, pravo si relevantan![]()
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 43 gosta.

.png)