Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Pirke
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Pirke » 09 jun 2026, 15:48

zicer je napisao/la:
09 jun 2026, 09:59
https://www.nytimes.com/athletic/733256 ... ts-ranked/

Dobro su rekli, kakav god dres Kelme da napravi, na kraju djeluje kao da reklamiraju sklonište za životinje sa ovom šapicom ..
Bilo bi interesantno da Kelme ukloni šapicu i ostavi samo KELME. Font je dosta dobar. Ne znam kako bi izgledalo na pravom dresu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 09 jun 2026, 15:58

Pirke je napisao/la:
09 jun 2026, 15:48
zicer je napisao/la:

Dobro su rekli, kakav god dres Kelme da napravi, na kraju djeluje kao da reklamiraju sklonište za životinje sa ovom šapicom ..
Bilo bi interesantno da Kelme ukloni šapicu i ostavi samo KELME. Font je dosta dobar. Ne znam kako bi izgledalo na pravom dresu.

slika

No99
Kontakt:

Post Postao/la No99 » 09 jun 2026, 17:03

imam u kolekciji nekoliko dresova: orginal legea istovremeno najdrazi dres dugih rukava (onaj sa marakane) i par adidasovih plavih orginal ukljucujuci prvi sa WC 2014 - nije mi padalo na pamet da uzimam kelme pogotovo zbog svega sa Vicom - sad i drugi kelme distributeri imaju dresove pa mi je nekako lakse prihvatiti i kupiti

Stambolicu svaka cast - dosta kritika je trpio do utakmica - nekih koje su ok (dosta slicnosti zeljinim dresovima) - ipak plavi dres je jedinstven i super je ispalo

plava verzija na utakmicama je izgledala top - dosta toga mi se svidjelo o ideji kad su izlazili teaseri, ali kada su se pojavile prve slike nisam bas bio odusevljen - medjutim na terenu je to izgledalo mnogo bolje' - dosta dobrih stvari: uglavnom se samo vide zute pruge, boja predobra, iskreno mi je i drago sto nije polo kragna, sorc jednostavan, stucne odlicne (ma da mozda fali mali detalj ili 'BiH') --- sve u svemu dres na utkamicama je sigurno 8/10 ako ne i jace, barem meni

bijeli dres mi je uvijek bio poseban i njega sam nekako vise gotivio - cekam da vidim kako ce ovaj izgledati na terenu, ali mislim da je moglo bolje samo zato sto ima previse 'detalja' - linije i plave i zute ce se vidjeti, rukavi plavi, tu su i te 'rijeke' - mislim da bi mozda funkcionisalo bolje bez nekog od tih detalja, mozda linija na ovom dresu ako su vec rukavi plavi (taj detalj mi se nekako svidja jer je nesto novo) .. uglavnom vidicemo nisam dezajner samo dijelim misljenje, a mozda se opet pozitivno iznenadim

sve u svemu do utakmica nisam bio kupac - sada cu vjerovatno naruciti od nekog stranog distributera pa neka i ovaj u kolekciji

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 jun 2026, 20:48

hz1987 je napisao/la:
09 jun 2026, 15:58
Pirke je napisao/la:
09 jun 2026, 15:48
zicer je napisao/la:

slika
Meni je ovo puno bolje...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Kljukusar
Kontakt:

Post Postao/la Kljukusar » 09 jun 2026, 21:49

Nisam pratio, zna li neko koliko dugo smo pod ugovorom sa obim odronom od brenda Kelme? Je li Dodikov isprdak dogovorio produzetak saradnje u budcnosti pa da i dalje dresove trazim po Temu i ostalim p.m.?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 jun 2026, 23:07

Meni je upravo stigla obavijest da je Kelme poslao dresove.
Stizu u petak.

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 09 jun 2026, 23:14

Goalgetter je napisao/la:
09 jun 2026, 23:07
Meni je upravo stigla obavijest da je Kelme poslao dresove.
Stizu u petak.
Isto tako. Ko god ne zeli davati pare zmajevima.ba odnosno dodikovom isprdku moze se naruciti direkt preko kelme.es kao sto sam i sam uradio. Njima u gradisku nedam iz principa je BiH “jeste” naša DRŽAVA
F.K. SARAJEVO

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 jun 2026, 21:38

Za kanadjane koji su narucili dres preko Kelme Kanada.

Dobio sam potvrdu da su ga poslali.

Doci ce u petak, 17h00 po lokalnom vremenu.

Cestitam svima, nema sta.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 10 jun 2026, 23:15

Kad vidim koliko su loši i besmisleni dresovi kod ostalih učesnika SP, ovaj naš plavi uopste nije loš.

Uz onaj bijeli njemački jedan od najljepsi

P.s. i smarate vi pojedini s tim dresovima i narucivanjem, gdje je narucen, jel krenuo, kad poslan, dokle stigo, u koliko sati i minuta stize,...savrseno nebitne info, od marta ista prica

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 jun 2026, 01:23

General505 je napisao/la:
10 jun 2026, 23:15
Kad vidim koliko su loši i besmisleni dresovi kod ostalih učesnika SP, ovaj naš plavi uopste nije loš.

P.s. i smarate vi pojedini s tim dresovima i narucivanjem, gdje je narucen, jel krenuo, kad poslan, dokle stigo, u koliko sati i minuta stize,...savrseno nebitne info, od marta ista prica
Ma Bježi meni je samo bilo smiješno da će mi bukvalno doći sekundu poslije kraja tekme.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 11 jun 2026, 08:41

Pirke je napisao/la:
11 jun 2026, 01:23

Ma Bježi meni je samo bilo smiješno da će mi bukvalno doći sekundu poslije kraja tekme.
:urnebes: jes nezgodno al prispjet ce za svicarce
Trebao si na štandu negdje kupit i sve ok bi biloo

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 jun 2026, 12:01

11 jun 2026, 08:41
Pirke je napisao/la:
11 jun 2026, 01:23

:urnebes: jes nezgodno al prispjet ce za svicarce
Trebao si na štandu negdje kupit i sve ok bi biloo
Nema u Kanadi štenda za kelme.

Jedino da autom iz Montreala do dostavljača u Saskatoonu vozim 3000km.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

dukipajser
Kontakt:

Post Postao/la dukipajser » 11 jun 2026, 12:14

Ja sam uzeo na www.fussball24.ch u ponedeljak za curicu doslo danas, izaslo me negdje 135 franaka sa imenom al fan verzija znaci nije player i ok je nije los dres ja nisam sebi htjeo jer mi se nesvidja al ovako uzivo nije lose, samo evo broj mi malo nakrivili pa moracu se zaliti da skinem sa cijene nesto.
slika

slika

slika

slika

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 jun 2026, 13:46

dukipajser je napisao/la:
11 jun 2026, 12:14
Ja sam uzeo na www.fussball24.ch u ponedeljak za curicu doslo danas, izaslo me negdje 135 franaka sa imenom al fan verzija znaci nije player i ok je nije los dres ja nisam sebi htjeo jer mi se nesvidja al ovako uzivo nije lose, samo evo broj mi malo nakrivili pa moracu se zaliti da skinem sa cijene nesto.
slika

slika

slika

slika
Trazit il novi dres sa normalnim printom il kompletan povrat sredstava, to je greaka koja kvari dres, slobodno to tako predstavi u “zalbi”

LjutaPaprika
Kontakt:

Post Postao/la LjutaPaprika » 11 jun 2026, 14:14

Danas mi je stigao plavi dres. Naručio sam kod futsalshop.at. Uzeo sam fan verziju, jer player verzije nisu ni bile dostupne, a iskreno nemam baš građu za to. I baš sam zadovoljan. Nakon svega što sam čitao, mislio sam da će puno lošije izgledati, ali stvarno se nemam na šta žaliti. Skroz je dobar.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 11 jun 2026, 14:27

Kolko se dugo ceka dres sa zmajevi.ba ako sam ga sinoc narucio, da li ce doc sutra?

I da dodam cudno m sto mi mail nije dosao da je narudzba uspjela, kontam da nije proslo kroz sistem ili nesto, jel se jos kome desilo?

dukipajser
Kontakt:

Post Postao/la dukipajser » 11 jun 2026, 15:12

klasik je napisao/la:
11 jun 2026, 13:46
dukipajser je napisao/la:
11 jun 2026, 12:14
slika

slika

slika

slika
Trazit il novi dres sa normalnim printom il kompletan povrat sredstava, to je greaka koja kvari dres, slobodno to tako predstavi u “zalbi”
Ma poslo sam vec mail nisam ni platio jos uzo sam ono uz fakturu imas da platis 10 dana nesto tako, cekam odgovor posto je za djete ok je al neka ga dobro spusti u cijeni ili nov kao sto vi kazete.

mukydesign
Kontakt:

Post Postao/la mukydesign » 11 jun 2026, 19:22

Dali ima neko info od KELME STORE iz Califorije ?

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 11 jun 2026, 19:39

Stigli Wuhan Zmajevi od brace Kineza, super kvalitet:

slika slika
slika slika
slika
Bit će gusto

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 11 jun 2026, 19:42

Fkt predobro izgleda, skoro 1:1 sa originalom. Barem prema slikama

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Badgley, darker10, DzaniMehmet, KockarVicin007, LeCoq, Napapijri, unavita i 65 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []