Dobar, ti...Faraon iz Visokog je napisao/la:heeeeeeej sunce
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Sad ulazim na facebook i pojavi mi se nesta da moram zamjeniti pass i na facebooku i na e-mail adresi.
Je li se ikom to pojavljivalo?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Sta ima momci..kako ste danas...ja nesto izrazito sretan,valjda sto nisam mor'o u skolu bio dezurni 
Majestic brate,sretno(sorry,ovo pisem sa malim zakasnjenjem..
)
Majestic brate,sretno(sorry,ovo pisem sa malim zakasnjenjem..
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna
Jos loma pa derbi sinovi !
Bio bih zahvalan kad bi i menidomineysn je napisao/la:Hvala na obavijesti, ja potpuno zaboravio. Ako nađem downlaod link šaljem ti kao Privatnu poruku.Goalgetter je napisao/la:Zna li neko gdje mogu skinuti onaj dokumentarni film o Ciri i utakmici protiv Portugala ? Za 2 dana ce biti na FTV al nazalost je nemam ovdje.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Titova-Juga
- Kontakt:
sikirica je napisao/la:Sad ulazim na facebook i pojavi mi se nesta da moram zamjeniti pass i na facebooku i na e-mail adresi.
Mora da si klikao na onaj hackerski link "Ko mi gleda profil" i slicno....
Virus.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa majq im, kkao mrzim kad ovako cure obuku one tajice, pa malo majicom prikriju guzicu, pićka im materina
imali kod vas muha, kod mene vec krenule, crkle dabogda
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ovdje u Austriji nikad muhe vidio nisamQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa majq im, kkao mrzim kad ovako cure obuku one tajice, pa malo majicom prikriju guzicu, pićka im materina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
poslat cu ja svoje tamo, sto je najgore jedna u sobi, kad hocu da je ubijem nigdje je nema, evo sjednem za pc, pocne letati, jos najgore po noci, samo cujes nesto ZZZZZzzzzz oko usiju, ne moze covjek kako treba ni odmoritiGoalgetter je napisao/la:Ja ovdje u Austriji nikad muhe vidio nisamQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa majq im, kkao mrzim kad ovako cure obuku one tajice, pa malo majicom prikriju guzicu, pićka im materina
- themaniacs_87
- Kontakt:
Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo
Nova njihova pjesma.
Prejakooooooooooooo
Nova njihova pjesma.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
Ma sutra ... 2-0 (za FKS) necete se cuti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Auf wiedersehen Miss. Merkel, you are not my friend, when I tell you merhaba, you don't understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.
Ludi su
- themaniacs_87
- Kontakt:
Sutra je važno samo da što više publike budu, i uz fer navijanje nek' pobjedi bolji.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
Nek ,smo ja legenda i momci koji su branili BiH DOBILI ban a vi koji ste zapoceli temu rata i nekad bivse drzave ( koje vise nece biti ) niste dobili ba cccTitova-Juga je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:na temama nashe lige svaki drugi post je vrijedjanje, a sinoc zdravu i korisnu diskusiju hladno obrisashe
Slazem se, ali eto.
Najgore sto se vazda nadju papanski provokatori i tema koja nije uopste bila ratna zavrsi tako upravo zbog njih.
O kraljeva when i tell you merhaba, you don´t understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.
Da je ovo na Eurosong poslat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Allaha mi više bi volio ovu pjesmu na ES nego onu od Dine Merlina mada ni ona nije za bacitLBJ MVP je napisao/la:O kraljeva when i tell you merhaba, you don´t understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.![]()
Da je ovo na Eurosong poslat
Al ova ...
Najbolji digo kad krene od 1:21 Ocami odma dernek u kući, ti ritmovi bi očarali Evropu
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ma ne sjećam da mi se ikad jedna pjesma dopala ko ova na prvo slušanjerobovi88 je napisao/la:Allaha mi više bi volio ovu pjesmu na ES nego onu od Dine Merlina mada ni ona nije za bacitLBJ MVP je napisao/la:O kraljeva when i tell you merhaba, you don´t understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.![]()
Da je ovo na Eurosong poslat![]()
Al ova ...![]()
Najbolji digo kad krene od 1:21 Ocami odma dernek u kući, ti ritmovi bi očarali Evropu![]()
Ma ritmovi pravi Balkanski vrh
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjesma je extra bgm
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.