Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
Jos loma pa derbi sinovi !
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
Ma sutra ... 2-0 (za FKS) necete se cuti.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Auf wiedersehen Miss. Merkel, you are not my friend, when I tell you merhaba, you don't understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.
Ludi su
- themaniacs_87
- Kontakt:
Sutra je važno samo da što više publike budu, i uz fer navijanje nek' pobjedi bolji.Samo F.K.S !! je napisao/la:Samo se tjesitethemaniacs_87 je napisao/la:Hordašu, sutra gubite.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ako ima neko da slavi slavu nek mu je sretna![]()
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
Nek ,smo ja legenda i momci koji su branili BiH DOBILI ban a vi koji ste zapoceli temu rata i nekad bivse drzave ( koje vise nece biti ) niste dobili ba cccTitova-Juga je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:na temama nashe lige svaki drugi post je vrijedjanje, a sinoc zdravu i korisnu diskusiju hladno obrisashe
Slazem se, ali eto.
Najgore sto se vazda nadju papanski provokatori i tema koja nije uopste bila ratna zavrsi tako upravo zbog njih.
O kraljeva when i tell you merhaba, you don´t understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.
Da je ovo na Eurosong poslat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Allaha mi više bi volio ovu pjesmu na ES nego onu od Dine Merlina mada ni ona nije za bacitLBJ MVP je napisao/la:O kraljeva when i tell you merhaba, you don´t understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.![]()
Da je ovo na Eurosong poslat
Al ova ...
Najbolji digo kad krene od 1:21 Ocami odma dernek u kući, ti ritmovi bi očarali Evropu
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ma ne sjećam da mi se ikad jedna pjesma dopala ko ova na prvo slušanjerobovi88 je napisao/la:Allaha mi više bi volio ovu pjesmu na ES nego onu od Dine Merlina mada ni ona nije za bacitLBJ MVP je napisao/la:O kraljeva when i tell you merhaba, you don´t understandammarc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prejakooooooooooooo![]()
Nova njihova pjesma.![]()
Da je ovo na Eurosong poslat![]()
Al ova ...![]()
Najbolji digo kad krene od 1:21 Ocami odma dernek u kući, ti ritmovi bi očarali Evropu![]()
Ma ritmovi pravi Balkanski vrh
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjesma je extra bgm
.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Slavi li iko ovdje djurdjevdan

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
i mene boli
i mene boli
- themaniacs_87
- Kontakt:
Imam ovo na mobitelu, koji luđak. 
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
u je8oteeeeeeeeeeSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube][/youtube]
i mene boli
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj kad ostave lift na 11 ili 12 spratu omg.....
Uh što se opali, prvo što se opalio dolje, a drugo možda je lupio i na stomak, joj kako mrzim kad se dotaknem ovo oko pupka, a ne dao Bog past na ovako nešto uh.....
Uh što se opali, prvo što se opalio dolje, a drugo možda je lupio i na stomak, joj kako mrzim kad se dotaknem ovo oko pupka, a ne dao Bog past na ovako nešto uh.....
ejj Unica kako se ti zoveš ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj kad ostave lift na 11 ili 12 spratu omg.....
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Ne bih mu bio u koži. :SSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube][/youtube]
i mene boli
Still learning...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa hoce on skakati po onomedomineysn je napisao/la:Ne bih mu bio u koži. :SSamo F.K.S !! je napisao/la:[youtube][/youtube]
i mene boli
[youtube][/youtube]
a jes brutalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gdje si to procito, u avazu?Gluposti je napisao/la:pa vaha vam dao otkaz a svi sute halo sport sport.ba
Svi bruje o tome evo ima već pola sata, obiđi hrvatske portale...QUARESMA 18<<< je napisao/la:gdje si to procito, u avazu?Gluposti je napisao/la:pa vaha vam dao otkaz a svi sute halo sport sport.ba
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.