Kao da smo Irak
A kladionice nisu glupe, tako da mi nismo toliko jaki kao sto sebe smatramo. Remi ce bit veliki uspjeh za nas, i onda idemo pobjedit Katar za prolaz.
Kladionice su nas jos manje vidjele protiv Italije pa eto... Sreca pa fudbal ne igraju kladionice i statistike, vec je to 90 minuta u kojima sve stane.RollingPaper je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:41Kvota na nas 4.5
Kao da smo Irak![]()
A kladionice nisu glupe, tako da mi nismo toliko jaki kao sto sebe smatramo. Remi ce bit veliki uspjeh za nas, i onda idemo pobjedit Katar za prolaz.
Sasvim relano, Kanadjani bolje rangirani na FIFI-noj listi od nas, skuplji od nas, ucestvovali vec na zadnjem SP, orednost domaceg terena.RollingPaper je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:41Kvota na nas 4.5
Kao da smo Irak![]()
i mene vec pocinje hvatati...uh treba docekati petak.
Na ovom forumu dobro da smo ikako normalni. Ako i jesmoMadal je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:15Lagano, nije niko dobar ovih danadena24 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 11:54ma uslo se u motivacione govoreBeduin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 08:05
Ti kao da od jucer pratis fudbal, nismo mi jedna Francuska niti su nasi igraci toliko iskusni i mentalno jaki.
Mi bez Dzeke ne bismo otisli na SP, ne znam sta ti tu nije jasno. Cuj neka i Mujakic igra u napadu ne mijenja nista, iznenadjujes me ovakvim rezonom, s obzirom da imas dobre postove.![]()
![]()
Pa eto sanse, ko god misli da kladionice nisu u pravu i da cemo to uzeti sto posto neka stavi 10 milja na Bosnu i uzme veliki kes!tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:44Kladionice su nas jos manje vidjele protiv Italije pa eto... Sreca pa fudbal ne igraju kladionice i statistike, vec je to 90 minuta u kojima sve stane.RollingPaper je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:41Kvota na nas 4.5
Kao da smo Irak![]()
Doduse ima i ta mjesta,,,al mozda je blefiroStevieG8 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:39Da je barem to probao u jednoj od ovih prijateljskih utakmica al nije tako da neće ni sad.invincible1921 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 10:58Reko sam vec da necu zamjerat nista barbarezu, ali ako dzeko ne bude spreman....odbijam vjerovat da ce barbarez ostat sa istom formacijom i ubacit bazdara ili lukica umjesto da predje na 4 2 3 1![]()
Do petka očekujem da kvota na Kanadu poraste na 1,90, nema **** kvote za pogodit.Goalgetter je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:53Sasvim relano, Kanadjani bolje rangirani na FIFI-noj listi od nas, skuplji od nas, ucestvovali vec na zadnjem SP, orednost domaceg terena.RollingPaper je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:41Kvota na nas 4.5
Kao da smo Irak![]()
Za razliku od nas, koji smo zadnjih godinu dana tek stali na noge nakon godina neuspjeha.
Ne treba da imamo problem sa tim da su favoriti, slobodno im prepustiti tu ulogu.
Sanse su aplsutno 50:50 u ovom mecu, kao i protiv Velsa.
Ih moj jarane, kad i kad se u Argeliniju rezervisalo sve za Kanadu
Nemam ti ja 10 milja da se izvrnem na glavu, al da cu stavit nesto ocu, necu sad da pisem o kladjenju nit da uvjeravam ikog da se na nesto treba kladit niti je to poenta. Neka svako sa svojih para radi sta hoce pa nek stavi i na Kanadu ako misli da su oni ti koji ce pobjediti ili najpametnije da uopste nista ne uplati.dinoze je napisao/la: ↑10 jun 2026, 13:29Pa eto sanse, ko god misli da kladionice nisu u pravu i da cemo to uzeti sto posto neka stavi 10 milja na Bosnu i uzme veliki kes!tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:44Kladionice su nas jos manje vidjele protiv Italije pa eto... Sreca pa fudbal ne igraju kladionice i statistike, vec je to 90 minuta u kojima sve stane.RollingPaper je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:41Kvota na nas 4.5
Kao da smo Irak![]()
Nisam ja tebe targetirao, rekao sam da je dobra kvota i ko je siguran u prolaz neka stavi dobre pare.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:02Nemam ti ja 10 milja da se izvrnem na glavu, al da cu stavit nesto ocu, necu sad da pisem o kladjenju nit da uvjeravam ikog da se na nesto treba kladit niti je to poenta. Neka svako sa svojih para radi sta hoce pa nek stavi i na Kanadu ako misli da su oni ti koji ce pobjediti ili najpametnije da uopste nista ne uplati.dinoze je napisao/la: ↑10 jun 2026, 13:29Pa eto sanse, ko god misli da kladionice nisu u pravu i da cemo to uzeti sto posto neka stavi 10 milja na Bosnu i uzme veliki kes!tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 12:44Kladionice su nas jos manje vidjele protiv Italije pa eto... Sreca pa fudbal ne igraju kladionice i statistike, vec je to 90 minuta u kojima sve stane.
Ali brate poentu ako ne vidis ti si corav, mi nase sanse mjerimo na osnovu kladionica i igre protiv Makedonije i Paname. Ljudi vjerujte u ove momke jer su nas oni ovdje doveli a utakmice baraza su bile daleko teze od ijedne utakmice u grupi Wels koji je daleko bolji od Kanade i u 5 deka ako ne i bolji od Svicarske. A onda o Italiji da ne pricamo repka koja bi i Kanadu i Svicarsku dobila u 9 od 10 utakmica. Tako da imamo repku koju moramo prvo mi cijeniti a imamo i zasto jer njihova igra iz kvalifikacija i baraza nam daje za pravo da se nadamo i sanjamo veliko. To je ekipa koja ima i glavu i rep i disciplinu i kreativnost i borbenost. Ja vjerujem u nase momke a kladionica aBd da se opet zajebe, a za moju uplatu ne brini biti ce skromna kao za Italiju i Wels al ce donijeti nekog novca makar da castim raju.
po meni losija je kanada od velsa dosta vise,kanda ima par dobrih imena a ostali su iz mlsa,dok u velsu imas wilsona,brooksa,rodona,jonhsona,jamesa,ampadua,darlowa koji su premier ligasi,a ostali su iz druge lige engleske koja je dosta bolja liga od mlsa,ako gledamo samo igraci kadar,ako uzmemo i npr faktor domaceg terena tu su isto velsani 10 puta boljiGhuraba je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:10Ja Kanadu dozivljavam kao Vels (mozda su losiji 5-10%), Svicarsku kao Austriju (mozda su jaci 5-10%) i Katar kao Kipar (tesko je procijeniti jesu li jaci ili slabiji od njih, ali vjerujem da je to priblizno isti nivo). Tako da, smatram da nije nerealno da sve utakmice dobijemo, odigramo nerijeseno ili izgubimo. Mislim da je 4 ili 5 bodova najrealnija opcija, ali se ne bih iznenadio i ako to bude 6 ili 7, a ne bih se ljutio na momke ni ako bude 1 ili 2 boda.
Ma kakvi brate,,,,ne kazem da samo sad neki aman favorit, ali vels i italija su daleko isrped kanade....puno ozbiljnije i kompaktnije ekipe sa nejpomljivo vise iskustva ...pa sto ne reci i fudlbaske kulture. O samom rosteru da ne pricamGhuraba je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:10Ja Kanadu dozivljavam kao Vels (mozda su losiji 5-10%), Svicarsku kao Austriju (mozda su jaci 5-10%) i Katar kao Kipar (tesko je procijeniti jesu li jaci ili slabiji od njih, ali vjerujem da je to priblizno isti nivo). Tako da, smatram da nije nerealno da sve utakmice dobijemo, odigramo nerijeseno ili izgubimo. Mislim da je 4 ili 5 bodova najrealnija opcija, ali se ne bih iznenadio i ako to bude 6 ili 7, a ne bih se ljutio na momke ni ako bude 1 ili 2 boda.
Ako ovisimo od ovog, strah me da se nećemo dobro provesti. Domaćini Svjetskog prvenstva. Treba li im veći motiv i inspiracija?invincible1921 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:19Ma kakvi brate,,,,ne kazem da samo sad neki aman favorit, ali vels i italija su daleko isrped kanade....puno ozbiljnije i kompaktnije ekipe sa nejpomljivo vise iskustva ...pa sto ne reci i fudlbaske kulture. O samom rosteru da ne pricamGhuraba je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:10Ja Kanadu dozivljavam kao Vels (mozda su losiji 5-10%), Svicarsku kao Austriju (mozda su jaci 5-10%) i Katar kao Kipar (tesko je procijeniti jesu li jaci ili slabiji od njih, ali vjerujem da je to priblizno isti nivo). Tako da, smatram da nije nerealno da sve utakmice dobijemo, odigramo nerijeseno ili izgubimo. Mislim da je 4 ili 5 bodova najrealnija opcija, ali se ne bih iznenadio i ako to bude 6 ili 7, a ne bih se ljutio na momke ni ako bude 1 ili 2 boda.
Kanada je skupe solidnih i nekih odlicnih pojedinaca koja kao tim funkcionise kako vjertar puhe....mozes im naletit na rupu sto se kaze, da izadju inspirasni i rastrcani pa pobjede top ekipu, a mogu isto tako se i raspast pa da fasuju 3:0 od nas...
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Hashanaga, komax, Konzerva, Matterhorn22, rukometubih23, Scholl, Tihi, Trapatoni, vedinjo98 i 64 gosta.