tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:42Ajmo se lozit, *ebete ove negativce nek ga cuclaju![]()
![]()
12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina
Protiv Kanade ja vazno ostati neporazen, sve ostalo bi bilo iznad očekivanja. Po kvaliteti nisu jači od nas, ali igraju kući i to je vec neka prednost, mada će biti dosta i naših navijača. Kanada realno igra bez svoja dva-tri najbolja igrača i to nije mala stvar, trebali bi to pokušati iskoristiti..
-
Edincapitano
- Kontakt:
Vels je dosta bolji od Kanade, Vels je nas pojeo u Kardiffu ali smo na srecu nekako prosli, sigurno bi se gurali s Svicom za prvo mjesto.Ghuraba je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:38Ocito niste gledali Kanadu. Ne da mi se sad previse razglabati oko ovoga, ali ono sto sam vidio u njihovom napadu je duplo konkretnije od onoga sto je Vels prikazao protiv nas. Imaju 2 kvalitetna veznjaka (jedan je uz Tarika najveci potencijal Sassuola, a drugi je 4-5 godina bio standardan u Portu), po krilima i u napadu opasni i raznovrsni, jedino odbrana steka jer su ostali bez dva najbolja igraca (Bombito i Davis). To sto Velsani igraju na otoku cesto zavarava, jer gdje bi drugo oni mogli igrati? U Kanadi kostur ekipe igra u ozbiljnim ligama, a ovi iz MLS-a uglavnom nece ni igrati. Da su kompletni u odbrani (pored dvojice koji im fale, tu su neki tek izasli iz dugih povreda: Jones, Cornelius, Johnston), ovi mlsovci ne bi dosli u obzir, ali ovako ce dvojica ili trojica vjerovatno dobiti minute.
Ne kontam sto od Kanade pravite Brazil, bez Daviesa i Bombita ako ne mogu dobiti Kanadu, bez veze ste otisli na SP. Mi od svake repke napravimo da su Brazil a nisu, imam neki osjecaj da rutinski uzimamo 0-2 u petak aBd
Drago mi je da mi kao Bosanci i Hercegovci imamo ipak neki standing u svijetu i da nas pasos ipak nije toliko los.
Svi su dobili bez problema ulazak u SAD , igraci, staff, raja, mediji i nase igrace niko nije pretresao.
Kada vidim sta se dogadja sa drugim timovima i drugim nacijama mi smo super.
Svi su dobili bez problema ulazak u SAD , igraci, staff, raja, mediji i nase igrace niko nije pretresao.
- invincible1921
- Kontakt:
..i onda neko kaze sta ce nam ovakva drzavadinoze je napisao/la: ↑10 jun 2026, 16:00Drago mi je da mi kao Bosanci i Hercegovci imamo ipak neki standing u svijetu i da nas pasos ipak nije toliko los.
=\_1921_/=
Kvota na Kanadu 1.80, a na nas 4.50
Ko da protiv Španije igramo, a ne protiv ovih antitalenata
Ko da protiv Španije igramo, a ne protiv ovih antitalenata
- invincible1921
- Kontakt:
TAKO JE IDEMO IH RASUTHalix131 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:45
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:42Ajmo se lozit, *ebete ove negativce nek ga cuclaju![]()
![]()
![]()
![]()
=\_1921_/=
samo to treba igracima postirati i reci , ima l ito smisla da hokejasi iz Kanade imaju ovako nisku kvotu protiv nas, pregazite ih ko bager da ne znaju sta ih je snaslo.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Jbt danas rokam 5 tisuca KM-ova na pobedu Canade protiv BiH, radnica u kladzi mi govori : "pa dji ces na njiha protiv nasih". Pogledam je samo i kazem "turi jos 5 tisuca na Canadu". 
Glasao sam za našu pobjedu navijački i nerezonski.Realno ako izvučemo bod udarati se nogom u ghujcu....Kanađani su kao osice..dobri su ..Nama realno bez Džeke i Tabaka nema ko gola dati,ma kakav gola nema kolu loptu samo da primi i umiri,da duel dobije protiv njihovog stopera.. najviše se bojim veznog reda..i ako nas budu vozali nema šanse da u 90 minuta bar jednom ne ispušimo...opet naši su ,volimo ih..pa nas možda i iznenade..ovo je situacije gdje srce preteže pamet i logiku..
- Principatus
- Kontakt:
A to gubis mnogo na kladionici, pa hoces da Kanada izgubi? Respect!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja Italiju gledao vani, raja na telefonima pratila rezultat uporedo. Italija izvodi korner, ovi se vamo deru 1-1. Syebali mi cejf u sekundi.
Zato sam na penalima svaki najavio unaprijed.
Zato, od sad samo kuci.
15.10.2013.
- invincible1921
- Kontakt:
Sta bi sa listicima sto si roko na italiju i vels?
=\_1921_/=
Isto razmisljamo, ali i da se vrate odmah sa 0 bodova, necu im zamjeriti, toliko su nam srece donijeli. Ja sam vani vec neko vrijeme ali i ovde kad sretnem nase ljude vidi se ta euforija, mogu misliti kako je tek u Bosni.aqarius je napisao/la: ↑10 jun 2026, 16:40Glasao sam za našu pobjedu navijački i nerezonski.Realno ako izvučemo bod udarati se nogom u ghujcu....Kanađani su kao osice..dobri su ..Nama realno bez Džeke i Tabaka nema ko gola dati,ma kakav gola nema kolu loptu samo da primi i umiri,da duel dobije protiv njihovog stopera.. najviše se bojim veznog reda..i ako nas budu vozali nema šanse da u 90 minuta bar jednom ne ispušimo...opet naši su ,volimo ih..pa nas možda i iznenade..ovo je situacije gdje srce preteže pamet i logiku..
Stvaramo odlicnu mladu ekipu, i to je najbitnije. Sljedeci korak je kvalifikovanje na Euro i da nam odlazak na velika takmicenja postane rutina
Imamo timski duh, borbenost, hrabrost i ovo Svjetsko je pocetak lijepe price u to sam uvjeren
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Isto sto kazes za Kanadu bi se sigurno moglo rec za Vels da si gledao utakmicu Velsa gdje su nabusili Makedoniju 7-1 u Cardiffu. Ja iskreno mislim da je nasa odbrana jaca i tvrdja i od Uzbekistana i od Irske protiv kojih su zadnje dvije utakmice igrali, i sumnjam da cemo im, ako, naglasavam, ozbiljno i agresivno pristupimo odbrani, dozvolit da prave prilike kao na traci kao sto je bilo slucaj sa Irskom.Ghuraba je napisao/la: ↑10 jun 2026, 14:38Ocito niste gledali Kanadu. Ne da mi se sad previse razglabati oko ovoga, ali ono sto sam vidio u njihovom napadu je duplo konkretnije od onoga sto je Vels prikazao protiv nas. Imaju 2 kvalitetna veznjaka (jedan je uz Tarika najveci potencijal Sassuola, a drugi je 4-5 godina bio standardan u Portu), po krilima i u napadu opasni i raznovrsni, jedino odbrana steka jer su ostali bez dva najbolja igraca (Bombito i Davis). To sto Velsani igraju na otoku cesto zavarava, jer gdje bi drugo oni mogli igrati? U Kanadi kostur ekipe igra u ozbiljnim ligama, a ovi iz MLS-a uglavnom nece ni igrati. Da su kompletni u odbrani (pored dvojice koji im fale, tu su neki tek izasli iz dugih povreda: Jones, Cornelius, Johnston), ovi mlsovci ne bi dosli u obzir, ali ovako ce dvojica ili trojica vjerovatno dobiti minute.
Sto se tice nas, stvorit cemo siguran sam koju priliku, kljucno je da ih iskoristimo i da Demirovic, Lukic, Dzeko, ko god bude u napadu bude raspolozen.
Pravi se od njihovog napada Brazil. Kao i za svakog naseg protivnika, a u praksi budu kao i mi igrom. David kao najvazniji napadac bazen ne moze pogodit u Juventusu. Ovaj Oluwaseyi je jos gori od njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Doslovno uzmes postove protiv Rumunije, Austrije, Kanade, Velsa, Italije....samo mijnjes imena igraca i nazive protivnika....svi isti ko jaje jajetu
Na kraju izuzev 45 min protiv Austrije gdje smo se svjesno branili niko nas niej nadigro....cak sta vise, bili smo bolji od svih kad sve saberes, pa i od te austrije ako gledas na nivou dvije utakmice, samo nismo imali srece
=\_1921_/=