Mislio sam da je jasno da se zjb
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mašović je taj igrač što se spominjao iz Njemačke.
I zna li neko kada da ocekujemo press?
Kae mirvic da ce pratiti neke igrace na sp
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Kulašin 
Ni jedan igrac iz cvajte ne moze bit top igrac...ado-hz je napisao/la: ↑10 jun 2026, 23:00Lik je top igrac zvuci malo nestvarnoRule_hz je napisao/la: ↑10 jun 2026, 22:18Dvadesetsedmogodišnji štoper Erhan Mašović nalazi se na meti Sarajeva i mogao bi u ljetnom prelaznom roku pojačati Bordo klub, saznaje naš portal.
Mašović je završio svoju epizodu u njemačkom Bochumu nakon što mu je istekao ugovor, te je ovog ljeta slobodan u izboru nove sredine. U Bochum je stigao 2020. godine iz Club Bruggea, te je za ovaj njemački klub odigrao 127 utakmica, od čega u Bundesligi 94, a postigao je i pet golova.
Max Allegri
Postat ćemo filijala Bochumu. Prvo Elezi sad ovaj. Dokle više? Nećemo nikome biti usputna stanica i razvojni klub. Mirva napolje, Husrefe vrati se počisti ovo.Mig_Mig je napisao/la: ↑11 jun 2026, 04:05Ni jedan igrac iz cvajte ne moze bit top igrac...ado-hz je napisao/la: ↑10 jun 2026, 23:00Lik je top igrac zvuci malo nestvarnoRule_hz je napisao/la: ↑10 jun 2026, 22:18Dvadesetsedmogodišnji štoper Erhan Mašović nalazi se na meti Sarajeva i mogao bi u ljetnom prelaznom roku pojačati Bordo klub, saznaje naš portal.
Mašović je završio svoju epizodu u njemačkom Bochumu nakon što mu je istekao ugovor, te je ovog ljeta slobodan u izboru nove sredine. U Bochum je stigao 2020. godine iz Club Bruggea, te je za ovaj njemački klub odigrao 127 utakmica, od čega u Bundesligi 94, a postigao je i pet golova.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
To bi naravno bilo sjajno, ali on sigurno ima bolje opcije od Bosne.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa jes, mi prvi rang, oni drugi, đe će toMig_Mig je napisao/la: ↑11 jun 2026, 04:05Ni jedan igrac iz cvajte ne moze bit top igrac...ado-hz je napisao/la: ↑10 jun 2026, 23:00Lik je top igrac zvuci malo nestvarnoRule_hz je napisao/la: ↑10 jun 2026, 22:18Dvadesetsedmogodišnji štoper Erhan Mašović nalazi se na meti Sarajeva i mogao bi u ljetnom prelaznom roku pojačati Bordo klub, saznaje naš portal.
Koševo Zapad
I elezi je iz bohuma došao
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Najverovatnije na neku preporuku Ljajića. Ja bi iskreno volio, jer je kvalitetan igrač i ima dosta iskustva. Veliki upgrade bi bio u odbrani.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Sigurno, jer mi smo Barca inačeMig_Mig je napisao/la: ↑11 jun 2026, 04:05Ni jedan igrac iz cvajte ne moze bit top igrac...ado-hz je napisao/la: ↑10 jun 2026, 23:00Lik je top igrac zvuci malo nestvarnoRule_hz je napisao/la: ↑10 jun 2026, 22:18Dvadesetsedmogodišnji štoper Erhan Mašović nalazi se na meti Sarajeva i mogao bi u ljetnom prelaznom roku pojačati Bordo klub, saznaje naš portal.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dobar igrac ali
Ovaj Masovic je ozbiljan igrac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
DaBogda slomio obe noge on, onaj ko ga dovede i onaj kome je naumpalo da ga dovede kod nas. Amin!
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Taj ker, Kolasin, nam ne treba. Eno mu Borca pa neka srbuje i cetnikuje sa njima.
- FKS -
To onda vjerovatno znaci da se vracamo 4 nazad?
Mikic evo i ovaj ako je istina, Menalo, Keremeh, Kupresak
Mikic evo i ovaj ako je istina, Menalo, Keremeh, Kupresak
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

.png)