A odakle to da ce on doci kod nas?Onaj nas navijac sto je napisao to rece da se zajebavaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2026, 13:59Kulašin je pristojno pojačanje za našu ligu, o ostalim stvarima vezano za njega možemo pričati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma nigdje ne pise da dolazi, sve je ovo spekulativnostrahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:00A odakle to da ce on doci kod nas?Onaj nas navijac sto je napisao to rece da se zajebavaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2026, 13:59Kulašin je pristojno pojačanje za našu ligu, o ostalim stvarima vezano za njega možemo pričati.
Sretno Zekicu ako Bog da pa da nas opet obradujes.
Nadam se da ce i Mamic odraditi dobar posao kako bi olaksao Zekicu borbu za trofeje.
Nadam se da ce i Mamic odraditi dobar posao kako bi olaksao Zekicu borbu za trofeje.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Živković i Ivanišević znači će biti otkupljeni prema Mamiću. Pogotovo za Živkovića mi je drago. Odličan mali, ako bude igrao redovno i zaobišao povrede, mogli dobro hajrovat na njemu.
- belosevic23
- Kontakt:
ma yebo emana košpu, nije bonucci, hoces - neces. ima jos igraca
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nisam ni rekao da će doći, komentarišem jer vidim da su i ostali se raspričalistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:00A odakle to da ce on doci kod nas?Onaj nas navijac sto je napisao to rece da se zajebavaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2026, 13:59Kulašin je pristojno pojačanje za našu ligu, o ostalim stvarima vezano za njega možemo pričati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne. Nego je rekao da Sarajevo na kraju godine apsolutno odlučuje. Sad za sad jesu za otkupa ali do kraja godine se može promjeniti.. Uglavnom mi odlučujemo.
Meni je Ivanisevic top stoper, pogotovo za svoje godine. Mnogo stabilniji od Maroodze, bar meni..
Bice interesantna ova relacija Zeka Mamic. Ili ce biti booom ili raspad sistema vrlo brzo.. Moj neki dojam.
Nadam se i sa sto manje fula u prelaznom roku.
belosevic23 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:33ma yebo emana košpu, nije bonucci, hoces - neces. ima jos igraca
Dignuta ljestvica, nema nekih satro menađerskih igraca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Reče on fino da će kakva je situacija sad, biti otkupljeni, ali da zavisi i od trenera kako će procijeniti u narednom periodu. Ja bi volio da ih dovedu, jer su mladi i ima finog potencijala u njima.nokee je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:40Ne. Nego je rekao da Sarajevo na kraju godine apsolutno odlučuje. Sad za sad jesu za otkupa ali do kraja godine se može promjeniti.. Uglavnom mi odlučujemo.
Meni je Ivanisevic top stoper, pogotovo za svoje godine. Mnogo stabilniji od Maroodze, bar meni..
Bice interesantna ova relacija Zeka Mamic. Ili ce biti booom ili raspad sistema vrlo brzo.. Moj neki dojam.
-
SAMO BORDO
- Kontakt:
Vijerujem da ce ovo biti super tandem!
Jer sada ZZ ima nekog ko ce mu stajati iza ledja, i mislim da
ce to biti kljucno
Jos ako se dopusti da se prvenstvo igra regularno, radi svijetskog prvenstava, jer sam misljenja da ce svijetsko fudbalsko trziste gledati na nasu ligu.
Sretno i do uspijeha aBd
Jer sada ZZ ima nekog ko ce mu stajati iza ledja, i mislim da
ce to biti kljucno
Jos ako se dopusti da se prvenstvo igra regularno, radi svijetskog prvenstava, jer sam misljenja da ce svijetsko fudbalsko trziste gledati na nasu ligu.
Sretno i do uspijeha aBd
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Obojica su dosli na posudbu do zime i ostat ce do zime jer nit ih klubovi mogu povuci nit ih mi imamo pravo vratiti.Za sada su zadovoljili i kako Mamic kaze da se sada lomi otkupili bi obojicu ali ima jos pola godine mogu i oni grohnuti ili jos gore povrijedit se sto mijenja situaciju.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:49Reče on fino da će kakva je situacija sad, biti otkupljeni, ali da zavisi i od trenera kako će procijeniti u narednom periodu. Ja bi volio da ih dovedu, jer su mladi i ima finog potencijala u njima.nokee je napisao/la: ↑11 jun 2026, 14:40Ne. Nego je rekao da Sarajevo na kraju godine apsolutno odlučuje. Sad za sad jesu za otkupa ali do kraja godine se može promjeniti.. Uglavnom mi odlučujemo.
Po meni Ivanisevic sasvim korektan igrac,fino igra nogom,fino se snalazi kod prekida.Stabilan stoper.
Zivkovic za ovo malo sto je igrao iz nekog razloga samo Cvitanovicu poznato meni je jako dobar igrac takodjer.Vec ga je vodio Zekic u Osijeku i mislim da ce mali bit okrice sezone za nas.
Ako se ispostuju Mamic i Zekic po dogovoru da prvi dovodi ciljane igrace a drugi radi svoj posao bez mijesanja Ajli i slicno ovo ce bit brutalna kombinacija.Samo treba vremena jer za 3 sedmice krecemo a vec je doslo 4-5 igraca i tu nije kraj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta kaže Zekić za Adema, "naravno da ćemo igri prilagoditi njegovoj poziciji na terenu"
Mamić isto govori da je on jedan od "senatora" koji bi tu trebali biti tj. ono što je pričao u onom intervju.
Press na vrhunskom nivou, nema šta
sve ono što trebamo znati, možda je falilo pitanje za Gojkovića.
Pustiti Mamića da pravi ekipu a Zekića da to utegne i sprovede u pobjede.
Navijači se moraju vratiti na tribine.
Mamić ima plan!
Mamić isto govori da je on jedan od "senatora" koji bi tu trebali biti tj. ono što je pričao u onom intervju.
Press na vrhunskom nivou, nema šta
Mamić ima plan!
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Jok reci ce "Nabiyem na qrac i Adema i onog ko ga je doveo."DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jun 2026, 15:19Šta kaže Zekić za Adema, "naravno da ćemo igri prilagoditi njegovoj poziciji na terenu"
Press na vrhunskom nivou, nema štasve ono što trebamo znati, možda je falilo pitanje za Gojkovića.
Mamić ima plan!
Jesi mozda cuo dio gdje ce sjesti sa pojedinim igracima i vidjeti da li su spremni zrtvovati se u svakom momentu za klub... E upravo taj dio se odnosio na sandzackog hadalja koji bira utakmice !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Što prije počnete sa sastavljanjem formacija bez Adema to će vam lakše bit. 
DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jun 2026, 15:19Šta kaže Zekić za Adema, "naravno da ćemo igri prilagoditi njegovoj poziciji na terenu"
Press na vrhunskom nivou, nema štasve ono što trebamo znati, možda je falilo pitanje za Gojkovića.
Mamić ima plan!
Možemo mirno spavati od kad imamo dva Zorana u klubu.
Koliko ozbiljnije sve to djeluje, kada su njih dvojica tu.
Kad se sjetim nekih prijasnjih sezona, pressova i pocetaka priprema, ovo je...pa recimo da barem obecava.
- FKS -
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ljudi vjeruju u ove pro forme izjaveNazorUso je napisao/la: ↑11 jun 2026, 15:49Jok reci ce "Nabiyem na qrac i Adema i onog ko ga je doveo."DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jun 2026, 15:19Šta kaže Zekić za Adema, "naravno da ćemo igri prilagoditi njegovoj poziciji na terenu"
Mamić ima plan!
Jesi mozda cuo dio gdje ce sjesti sa pojedinim igracima i vidjeti da li su spremni zrtvovati se u svakom momentu za klub... E upravo taj dio se odnosio na sandzackog hadalja koji bira utakmice !
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, laznokrilo i 17 gostiju.

.png)